پنج‌شنبه 14 آبان 1405

هزینه یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای درمان افراد خارجی در مشهد

  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرد که این دانشگاه از سال گذشته تاکنون مبلغی بالغ بر یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال را صرف ارائه خدمات درمانی به اتباع بیگانه چه با شناسه و چه بدون شناسه کرده است.

 

 محمد دهقانی روز یکشنبه در بیست و یکمین اجلاس دوره ششم شورای اسلامی استان خراسان رضوی با اشاره به این موضوع اظهار داشت که دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای ارائه این خدمات هیچ‌گونه اعتباری دریافت نکرده و این مسئله بار مالی زیادی را بر دوش این دانشگاه گذاشته است.

 

وی همچنین اشاره کرد که دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیش از پنج میلیون نفر را تحت پوشش دارد که از این تعداد، بیش از سه میلیون نفر در مشهد زندگی می‌کنند. علاوه بر این، جمعیت اتباع بیگانه‌ای که سرشماری نشده‌اند، بین ۷۰۰ تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر برآورد می‌شود، و این افراد نیز از خدمات درمانی در مناطق تحت پوشش این دانشگاه بهره‌مند می‌گردند.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد که این جمعیت، خدمات درمانی را بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای دریافت می‌کنند که این موضوع تحمیل بار مالی سنگینی به دانشگاه کرده است.

 

دهقانی تاکید کرد که حدود ۳۰ درصد از مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی و بیمارستان‌های مشهد، زائران و مسافران با کد ملی از دیگر استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند.

 

کمبود سه هزار تخت بیمارستانی در مشهد

 

دکتر دهقانی در ادامه خاطرنشان کرد که دانشگاه علوم پزشکی مشهد طبق گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از نظر تجهیزات سرمایه‌ای در موقعیت نامناسبی قرار دارد.

 

وی بیان داشت که بر اساس سرانه جمعیت تحت پوشش، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با کمبود بین دو تا سه هزار تخت بیمارستانی مواجه است.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: اقدامات برای جبران این کمبودها شامل ساخت بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی در شرق مشهد واقع در ابتدای جاده سرخس، دریافت مجوز برای ساخت بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی در غرب مشهد در منطقه الهیه و پیگیری برای ساخت یک بیمارستان با ظرفیت یک‌هزار تختخوابی در این شهر است.

 

وی همچنین عنوان کرد که کمبود و فرسودگی آمبولانس یک مشکل سراسری است و در چند سال گذشته به دلیل تحریم واردات آمبولانس به کشور متوقف شده است؛ اما به تازگی مجوز ورود یک‌هزار دستگاه آمبولانس صادر و اعتبار آن نیز توسط مجلس شورای اسلامی تأمین شده است.

 

دهقانی ادامه داد: متأسفانه تمایل برای ورود به برخی رشته‌ها و تخصص‌های پزشکی مانند تخصص طب اورژانس و بیهوشی کاهش یافته و به دلیل پایین بودن حقوق و دستمزد، هیچ‌کس علاقه‌ای به این موارد نشان نمی‌دهد.

 

این مسئول خاطرنشان کرد که لازم است فرمانداری، شهرداری و شورای شهر در این زمینه همکاری کرده و راه‌هایی برای تشویق متخصصان و جلوگیری از مهاجرت آن‌ها از شهر و استان بیابند.

آخرین اخبار

سندرز: دموکرات‌ها بودجه جنگ علیه ایران را قطع می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی متمایل...

پیام اردوغان پس از انتخابات آمریکا؛ منطقه باید به صلح برسد

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز...

از دامداری‌ها تا خانه‌ها؛ گسترش انگل مرگبار به سگ‌ها و گربه‌های آمریکایی

کرم‌های انگلی موسوم به «مگس پیچ‌خور» با شناسایی موارد...

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

راز قتل آتنا ۱۴ ساله

به گزارش آفتاب نیوز، ناپدیدشدن یک...

از دیتاسنتر تا پردیس محاسباتی؛ ترفند جدید اوپن‌ای‌آی برای جلب رضایت مردم

شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) در تلاش است با تغییر نام...

استفاده بیش از حد از هوش مصنوعی چه بلایی سر قدرت تفکر انسان می‌آورد؟

هوش مصنوعی انجام بسیاری از وظایف روزمره را سریع‌تر...

قیمت کارت گرافیک از کنترل خارج شد؛ جهش ۳۵ درصدی در تنها سه ماه

قیمت کارت‌های گرافیک در سه ماه گذشته ۳۵ درصد...

رشد نرم قیمت گوشی‌ها

دنیای اقتصاد: از هر ۱۲ گوشی ثبت‌شده در...

پیشنهاد جدید برای علیرضا منصوریان/ مقصد بعدی سرمربی ایرانی الطلبه مشخص شد؟

علیرضا منصوریان دومین فصل حضورش در فوتبال عراق را...

الشرع و بن سلمان در ریاض دیدار کردند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  ایرنا:...

قیمت سکه امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

واکنش کاخ سفید به شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره

به گزارش خبرآنلاین، در پی شکست سخت هم حزبی...

واکنش متفاوت بورس آمریکا و بازار نفت به پیروزی دموکرات‌ها / داوجونز هزار واحد رشد کرد، نفت ۳ دلار ارزان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به یکی...

عمل برداشتن لوزه در کودکان؛ ۷ عارضه مهم که والدین باید بدانند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اگر...

رسانه صهیونیست: دشمنان اسرائیل در آمریکا پیروز شدند

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه معاریو نوشت: دشمنان اسرائیل در...

تبلیغات متنی