پنج‌شنبه 14 آبان 1405

قدردانی از اعضای برگزارکننده کنگره ملی ۲۴ هزار شهید تهران

در عصر روز پنجشنبه، همایشی به منظور تشریح برنامه‌های آینده و قدردانی از دست‌اندرکاران کنگره ملی ۲۴ هزار شهید پایتخت با حضور جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مسئولان مرتبط در این کنگره برگزار گردید.

، در این مناسبت سردار علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: امیدوارم در این مهمانی بزرگ خداوند، یعنی ماه مبارک رمضان، احتیاط کنیم که میزبان حقیقتاً خداوند است و از این ماه به بهترین شکل بهره‌برداری نماییم.

سردار فدوی افزود: خداوند به تمامی عزیزانی که در راستای برگزاری کنگره ۲۴ هزار شهید پایتخت تلاش کرده‌اند، نیرو و قدرت عطا فرماید؛ با این حال باید توجه کنیم که حتی اگر همه ما در یک مکان گرد هم آییم و برای خاطر شهدا فعالیت کنیم، هرگز نمی‌توانیم به اندازه کافی از آن‌ها قدردانی نماییم.

او ادامه داد: شهدا از جایگاهی برخوردارند که می‌توانند شفاعت کنند و این مقام به قدری برجسته است که از سوی خداوند اجازه شفاعت دارند؛ بنابراین، اقداماتی که به منظور بزرگداشت شهدا صورت می‌گیرد، در حقیقت به نفع خود ما بوده تا شهدا در روز واپسین یاری‌گر ما باشند و این روند باید به صورت گسترده‌تری دنبال شود.

سردار فدوی همچنین به اهمیت آشنایی جوانان با شهدا اشاره کرد و تصریح کرد: شگفت‌انگیز است که برخی از جوانان حتی بزرگترین شهیدان ما را نمی‌شناسند و این می‌توان نشانه‌ای از قصور ما باشد.

وی گفت: راستش این است که با تکرار و ترغیب می‌توان باورها را شکل داد و این به وسیله تولید فیلم، نوشتن کتاب و سایر مدیوم‌ها محقق می‌شود؛ در حالی که دیگران خبیث‌ترین افراد تاریخ را به جوانان ما معرفی می‌کنند، اما ما با وجود توانایی و فرصت‌های کافی که داریم، در نشر آگاهی از شهدا کوتاهی کرده‌ایم.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران تأکید کرد: درست است که در تمام سال‌های پس از انقلاب، دشمن شکست خورده است، اما نباید فراموش کنیم که باید تمام تلاش‌مان معطوف به جلوگیری از آسیب به کشور باشد.

سردار فدوی در ادامه گفت: باید مراقب باشیم که جوانان و مردم به اندازه‌ای آگاهی پیدا کنند که دشمن هرگز در وضعیتی قرار نگیرد که اقدامی علیه ملت انجام دهد. او افزود: وقتی شهدای ما تبدیل به الگو شوند، قطعاً حتی اگر تمام جهان هم دشمن ما باشند، همانطور که اکنون آمریکا در یمن و فلسطین به بن‌بست رسیده، آن‌ها نیز شکست خواهند خورد.

ایشان همچنین بر ضرورت قدردانی از میراث امام و شهدا، یعنی انقلاب اسلامی که عنایت خداوند به ماست، تأکید کرده و خواستار انتقال آن به نسل‌های آینده شدند. سردار فدوی گفت: شهدای تهران انسان‌های کم‌نظیری هستند و کسانی که برای آن‌ها تلاش کرده‌اند، در واقع برای خود تلاش کرده‌اند و به آن‌ها خداقوت می‌گوییم.

پایان پیام

آخرین اخبار

از دیتاسنتر تا پردیس محاسباتی؛ ترفند جدید اوپن‌ای‌آی برای جلب رضایت مردم

شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) در تلاش است با تغییر نام...

قیمت کارت گرافیک از کنترل خارج شد؛ جهش ۳۵ درصدی در تنها سه ماه

قیمت کارت‌های گرافیک در سه ماه گذشته ۳۵ درصد...

رشد نرم قیمت گوشی‌ها

دنیای اقتصاد: از هر ۱۲ گوشی ثبت‌شده در...

پیشنهاد جدید برای علیرضا منصوریان/ مقصد بعدی سرمربی ایرانی الطلبه مشخص شد؟

علیرضا منصوریان دومین فصل حضورش در فوتبال عراق را...

الشرع و بن سلمان در ریاض دیدار کردند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  ایرنا:...

قیمت سکه امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

واکنش کاخ سفید به شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره

به گزارش خبرآنلاین، در پی شکست سخت هم حزبی...

واکنش متفاوت بورس آمریکا و بازار نفت به پیروزی دموکرات‌ها / داوجونز هزار واحد رشد کرد، نفت ۳ دلار ارزان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به یکی...

عمل برداشتن لوزه در کودکان؛ ۷ عارضه مهم که والدین باید بدانند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اگر...

رسانه صهیونیست: دشمنان اسرائیل در آمریکا پیروز شدند

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه معاریو نوشت: دشمنان اسرائیل در...

پزشکیان: اجازه استفاده از دانش و ظرفیت مشاوران خارجی از رهبری اخذ شده است

رئیس جمهوری با تأکید بر اینکه اجازه استفاده از...

دستور پزشکیان به استانداران درباره مدیریت مصرف سوخت و انرژی

رئیس‌جمهوری با تأکید بر ضرورت تدوین نقشه راهی جامع...

هشدار سیلاب در چند استان کشور/ آماده‌باش ۱۱ هزار و ۵۰۰ تیم عملیاتی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تسنیم:...

زوجی که خیال پرسپولیسی ها را راحت کرد

پرسپولیس در قائمشهر به سه امتیاز مهم رسید و...

پیش‌بینی بارش‌های سیل آسا در ۸ استان/ آماده‌باش کامل ستادهای مدیریت بحران

معاون و سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره...

پایان سبز بورس

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در آخرین روز...

سردار قاآنی: فرماندهان جبهه مقاومت پیام ولی امر مسلمین را در عالی‌ترین سطح دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی...

تبلیغات متنی