مقامات اسرائیلی که تا به حال ۳۳ هزار غیرنظامی را در غزه به قتل رسانده و نظارهگر سکوت قدرتهای غربی بودهاند، هرگز انتظار نداشتند که با کشتن ۷ امدادگر بینالمللی در روز دوشنبه، با چه عواقبی روبرو خواهند شد. این ۷ امدادگر که از شهروندان آمریکایی، انگلیسی، لهستانی و کانادایی بودند، جان خود را از دست دادند.
بر اساس گزارش الجزیره، وزارت امور خارجه لهستان به دلیل کشته شدن یکی از اتباع لهستانی در غزه، سفیر اسرائیل را به احضار کرده است.
آندرژ سجنا، معاون وزیر امور خارجه لهستان امروز (سهشنبه) در مورد این حادثه گفت: وزارت خارجه با احضار سفیر اسرائیل، درباره جان باختن امدادگر لهستانی در پی حمله هوایی ارتش اسرائیل گفتگو کرده است. در این دیدار، ما اعتراض خود را نسبت به کشته شدن اتباع خود در غزه ابراز کردیم.
وی همچنین افزود: ما قصد داشتیم در این جلسه درباره تغییرات جدیدی که در روابط میان ورشو و تلآویو به وجود آمده، مذاکره کنیم. علاوه بر این، خواهان بررسی مسئولیتهای مالی، سیاسی و اخلاقی حادثه اخیر بودیم.
چند ساعت قبلتر، دادستانی لهستان از آغاز تحقیقاتی مستقل در خصوص مرگ تبعه این کشور در غزه خبر داد.
