سه‌شنبه 5 آبان 1405

امروز غزه به رسانه‌ای تبدیل شده است

“`html

باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه‌ای یونسکو ـ ایران، موضوع غزه و قدس را به‌عنوان نقطه اتحاد تمام آزادگان جهان معرفی کرد و در بیانیه‌ای بیان داشت: رسانه‌های ضد مقاومت امروزه به رسوایی‌های جدی در زمینه آگاه‌سازی جهانی در مورد بزرگترین جنایت بشری در غزه تبدیل شده‌اند.

، باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه‌ای یونسکو ـ ایران، با بزرگداشت روز قدس به‌عنوان یک نقطه کلیدی در دنیای امروزی برای حمایت از مظلومین و تشخیص حق از باطل، اظهار داشت: جنایات غزه، قدس را از یک مسئله صرفاً اسلامی به یک موضوع جهانی تبدیل کرده است. این مرحله نشان‌دهنده نزدیک شدن ما به شکل‌گیری یک تمدن نوین است؛ تمدنی که به دور از هر نوع رنگ، مذهب و جغرافیا، تمام آزادگان و آزادی‌خواهان جهان را در برابر ظلم و ظالمان متحد می‌سازد و به دفاع از مظلومان می‌پردازد.
آنچه اهمیت دارد این است که این درخت پر برکت با خون هزاران شهید آبیاری شده و مطلبی جز پیروزی مظلومان و رسوایی ظالمان نخواهد داشت. ما به این یقین داریم که وعده الهی برای انتقام از ظالمان و یاری مظلومان به حقیقت خواهد پیوست و قدس شریف از دست خونخوارترین افراد به اذن الهی آزاد خواهد شد.
اما در حال حاضر رسانه‌ها در یکی از حساس‌ترین و تاریخی‌ترین برهه‌های خود قرار دارند. امروز زمان ارزیابی ادعاهای مربوط به آزادی بیان و جریان آزاد اطلاعات است. مفهوم «حبس خبر» به مراتب فراتر از سانسور و دیکتاتوری است که در بسترهای مختلف شاهد آن هستیم. رسانه‌های ضد مقاومت اکنون به رسوایی‌هایی در عرصه آگاه‌سازی جهانی درباره بزرگ‌ترین جنایت بشری در غزه تبدیل شده‌اند، همان‌هایی که صدای شعارهای توخالی‌شان گوش جهانیان را کر کرده و در واقع نماد بارز دیکتاتوری رسانه‌ای محسوب می‌شوند.
البته جنایت و کشتار هزاران کودک و زن بی‌گناه و بی‌پناه تصویری را به وجود آورده است که خود بار تمام رسانه‌ها را به دوش کشیده و امروز این «رخداد» به «رسانه» تبدیل شده است.
این مسیر بدون شک به یک روز محدود نخواهد شد و درخواست برای نابودی رژیم جعلی اسرائیل به مطالبه‌ای جهانی تبدیل شده است. امیداریم که این ظلم به پایان برسد و فلسطین و آزادی قدس به واقعیت بپیوندد.

“`

آخرین اخبار

خریدوفروش رمزارز از طریق اشخاص و سکوهای مجاز درصورت رعایت شرایط قانونی مشمول مالیات نمی شود

به گزارش خبرآنلاین،مهدی موحدی، سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور...

استفاده حداکثری از ظرفیت مرزهای ریلی و زمینی آستارا برای تسریع صادرات‌

استاندار گیلان در بازدید از محوطه اداره‌کل گمرک آستارا،...

جدول جدید لیگ برتر بعد از اعلام رأی جنجالی بازی انزلی؛ همه‌چیز به نفع پرسپولیس شد!

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال سرانجام رأی دیدار جنجالی تراکتور...

مدیرعامل کلادفلر: نقص‌های امنیتی اخیر پی‌اچ‌پی فقط آغاز ماجرا هستند

هوش مصنوعی می‌تواند امنیت نرم‌افزارهای حیاتی اینترنت را در...

فراخوان شناسایی متقاضیان همکاری در پروژه‌های تخصصی ایرانداک منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه علوم...

شاباک به دلایل امنیتی حوزه رأی‌گیری وزیر جنگ را تغییر داد

به گزارش خبرآنلاین، شبکه صهیونیستی آی۲۴نیوز گزارش داد، سازمان...

از دریافت کمک تا مطالبه ارزش؛ آفریقا در جست‌وجوی سهم بیشتر از ثروت و تولید جهانی

یک پژوهشگر اقتصادی آفریقا با اشاره به پررنگ‌تر شدن...

«مشکلات زوجین» صدرنشین و پر تکرارترین دلیل تماس‌ها با ۱۴۸۰

مدیرکل امور مشاوره و روان‌شناختی سازمان بهزیستی کشور با...

امارات به یک بازیکن استقلال ویزا نداد!

محمدرضا آزادی به دلیل مشکل ویزا نتوانست کاروان استقلال...

رقیب انتخاباتی نتانیاهو هم خواستار تقابل با ایران است اما توانایی های کمتری دارد

به گزارش خبرآنلاین منصور براتی، اسرائیل‌پژوه درباب...

توپ طلا ۲۰۲۶؛ هری کین در زادگاهش توپ طلا را برد/ جوایز پرشمار به اسپانیایی‌ها رسید

دوشنبه ۲۶ اکتبر (۴ آبان) سالن تئاتر لندن پالادیوم میزبان...

ناترازی پرهزینه

صنعت فولاد ایران در سال‌های گذشته با چالش...

یاشیکا با Y16 دوربینی از دل دهه ۱۹۵۰ به دنیای دیجیتال آورد

یاشیکا دوربین کامپکت دیجیتال جدید Y16 را معرفی کرد...

ادعای ارتش رژیم صهیونیستی درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه

به گزارش خبرآنلاین، ارتش رژیم صهیونیستی دوشنبه شب مدعی...

تبلیغات متنی