پنج‌شنبه 7 آبان 1405

استقرار ۱۱ تیپ نظامی در نواحی مرزی

امیر کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنفرانس خبری به‌مناسبت ۲۹ فروردین، روز ارتش، اعلام کرد: کشور عزیزمان در یک پیروزی تاریخی بر استکبار جهانی و رژیم جعلی صهیونیستی قرار دارد و این پیروزی ارزشمند را به تمام ملت تبریک می‌گویم. این عملیات نماد یکی از خواسته‌های مشروع مردم ما بود و نیروهای مسلح با پاسخی قاطع به آرزوهای ملت نشان دادند که نظامیان صهیونیستی در وضعیت دفاعی خود، به‌اندازه‌ای سست هستند که می‌توان آن را به سادگی با تاروپود یک عنکبوت مقایسه کرد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: ۲۹ فروردین، روزی برجسته است که ما آن را به‌عنوان زمان تأسیس ارتش اسلامی و انقلابی می‌شناسیم. نباید نیروی زمینی حال حاضر را با ارتش پیش از انقلاب مقایسه کرد؛ آن نیروی نظامی و نظام کاملاً از بین رفته است و ارتش فعلی، متأثر از انقلاب اسلامی و رهنمودهای امام راحل شکل گرفته است.

وی ادامه داد: ارتش از پایان جنگ تاکنون، حتی یک لحظه نیز مرزهای کشور را رها نکرده و پس از جنگ، مساحت وسیعی از اراضی به مین و مهمات آلوده بودند که نیاز به پاک‌سازی فوری داشت. بر همین اساس، نیروی زمینی مأموریت یافت تا تمامی اراضی از خلیج فارس تا آذربایجان غربی را پاک‌سازی کند و خوشبختانه اکنون همه این مناطق تمیز شده‌اند.

امیر حیدری خاطرنشان کرد: از سال ۷۵ تا ۸۴، نیروی زمینی به‌طور نامحسوس به مقابله با گروه‌های منافقین پرداخته است، تا در مرزها ریشه‌کنی زندگی دشمنان انجام گیرد.

وی اظهار داشت: اکنون نزاجا شامل ۲۳ رسته دفاعی است و در تمام این بخش‌ها، تجهیزات و سامانه‌های متنوعی برای دفاع زمینی مستقر شده که دیگر نیازی به وابستگی به بیگانگان نداریم و به مرحله خودکفایی رسیده‌ایم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: در فرصت اخذ شده از رهبری، امیدواریم که تسلیحاتی با قابلیت دورزن، نقطه‌زن، هوشمند و سازگاری با شبکه‌ای در نیروی زمینی تولید و وارد کنیم.

وی تأکید کرد: در نزاجا ما انواع مختلفی از پهپادها تولید می‌کنیم، از انواع کوچک و اطلاعاتی گرفته تا پهپادهای بزرگ و راهبردی. همچنین موشک‌ها را به صورت داخلی تولید کرده و نیز از وزارت دفاع دریافت می‌کنیم.

حیدری اعلام کرد: در حال حاضر، ۱۱ تیپ نیروی زمینی در مرزها از مناطق مختلف از جمله ارس تا شمال غرب، جنوب غرب و شمال شرق در حالت آماده‌باش قرار دارند. این حضور در مرزها نه به معنی وجود تهدیدات، بلکه نشانه‌ای از آمادگی و تداوم اشراف اطلاعاتی ما برای تامین امنیت پایدار است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: اکنون حفاظت از مرزها به‌صورت هوشمندانه انجام می‌شود و به کارگیری تجهیزات و تسلیحات مدرن در مرزها جریان دارد.

وی در مورد عملیات وعده صادق و احتمال حمله اسراییل گفت: نیروهای مسلح به‌طور قاطع از تمامیت ارضی کشور و نظام اسلامی محافظت می‌کنند. ما باید به‌طور همزمان از مرزها، استقلال کشور و نظام دفاع کنیم. نیروهای مسلح کشور اگرچه در لباس‌های متفاوتی مشغول به خدمت هستند، اما همگی مکمل یکدیگر و هم‌افزا هستند.

حیدری افزود: در عملیات وعده صادق، نیروهای مسلح ما یک تابوشکنی با اقتدار انجام دادند و نشان دادند که دوران روش‌های پیشین به پایان رسیده و قواعد جدیدی در منطقه به‌وجود آمده است.

وی تأکید کرد: هر سفارت و کنسولگری در هر نقطه‌ای از جهان، بخشی از خاک آن کشور به شمار می‌رود. بنابراین وقتی دشمنی به خود اجازه دهد یک کنسولگری را مورد هدف قرار دهد، در حقیقت به خاک آن کشور تعرض کرده است و ما به آن واکنش قاطعی نشان خواهیم داد. اگر چنین رفتاری دوباره تکرار شود، پاسخ ما به مراتب سخت‌تر خواهد بود.

فرمانده نزاجا همچنین اظهار داشت: به برادر عزیزم سردار حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه تبریک عرض می‌کنم. آن شب، همانند تمامی نیروهای مسلح در وضعیت آماده‌باش کامل بودیم و تماماً وظایف خویش را به خوبی انجام دادیم. هم‌اکنون نیز در آمادگی کامل به سر می‌بریم و رژیم کودک‌کش باید درک کند که قواعد جدیدی وضع شده و ما آماده واکنش به هرگونه شرارت‌های احتمالی هستیم.

وی به سوالی در مورد عملیات‌های تروریستی اخیر در چابهار و جنوب شرق کشور پاسخ داد و افزود: سطح شرارت‌هایی که از جانب دشمنان در برخی از نقاط مرزی به وجود می‌آید، به هیچ وجه سطح بالایی نیست و بر ضد نظم و انضباط جامعه است. نیازی به دخالت نیروی زمینی در این ماجرا نیست، اما با این حال، ما در مرزها حاضر هستیم و در کنار نیروی زمینی سپاه امنیت مرزها را تأمین می‌کنیم و امنیت داخلی نیز توسط فراجا تأمین می‌شود. اگر روزی نیاز باشد، در کنار برادران خود ایستاده و خواهیم بود.

امیر حیدری در مورد وضعیت منطقه تصریح کرد: نگرش ما به همسایگان، مبتنی بر حسن همجواری است و کشورهای همسایه غالباً از میان کشورهای مسلمان هستند که وجوه مشترک زیادی داریم. اما اگر برخی از این کشورهای همسایه بخواهند با تحریک بیگانگان نرمش همسایگی را زیر پا بگذارند، نیروی زمینی و سایر نیروهای مسلح هم‌اکنون آماده‌اند تا به همان میزان پاسخ شرارت‌های آن‌ها را بدهند و در حال حاضر در حال آمادگی کامل برای مقابله با هر تهدیدی هستیم.

وی همچنین ابراز داشت: ما در زمینه بهره‌گیری از هوش مصنوعی در تسلیحات خود در حال تلاش هستیم و این موضوع در دستور کار ما قرار دارد. در مورد انواع موشک‌ها، رادارها و تسلیحاتی که بر روی بالگردها نصب می‌شود نیز از فناوری هوش مصنوعی استفاده خواهیم کرد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در پاسخ به سؤال درباره احتمال بالا رفتن تنش‌ها با اسراییل و آمادگی نزاجا تأکید کرد: ارتش و نیروی زمینی بخشی از سازوکار قدرتمند نیروهای مسلح کشور هستند و امروز برای پاسخ به هر تهدیدی کاملاً آماده هستیم. آسمان کشور ما اکنون امن‌تر از هر نقطه دیگری در جهان است و مرزهای ما نیز جزو امن‌ترین مرزها به شمار می‌روند.

آخرین اخبار

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

همه پرسش‌ها درباره نتانیاهو

انتخابات اخیر اسرائیل در حالی بدون پیروز قاطع...

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ است

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت...

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس: گاز کمتر مصرف کنید پول نقد بگیرید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرهاد شهرکی، نایب رئیس کمیسیون...

انویدیا سه میلیارد دلار برای تقویت ابرهوش شخصی زاکربرگ هزینه می‌کند

شرکت‌های انویدیا و متا روز سه‌شنبه از گسترش همکاری...

افقه: مشکلات اقتصاد ایران نتیجه سیاست‌گذاری‌های غلط است، نه غربی بودن علم اقتصاد

به گزارش خبرآنلاین آیا مشکلات اقتصادی ایران ناشی از...

توقف ثبت سفارش خودروهای وارداتی از محل بودجه ۱۴۰۴/سفارش‌های دارای تأمین ارز مستثنی شدند

به گزارش خبرآنلاین،براساس ابلاغیه رسمی سازمان توسعه تجارت ایران،...

اروپا به دنبال شکستن سلطه استارلینک

گزارش‌های جدید نشان می‌دهد محدودسازی اخیر دسترسی اوکراین به...

چرا برخی مالکان پیامک کالابرگ گرفتند، اما برخی مستاجران نه؟

با آغاز فرآیند شناسایی مشمولان افزایش اعتبار کالابرگ، دریافت...

آب زغال‌اخته قرمز می‌تواند به سلامت دندان‌ها کمک کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : پژوهش...

وام ازدواج فرزندان بازنشستگان از ۸۰ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حالی که مهلت ثبت‌نام...

علی دادگر رئیس فدراسیون تیراندازی شد

به گزارش تابناک و به نقل از روابط عمومی...

مهریه ۱۴ سکه‌ای زیر تیغ انتقاد؛ هشدار معاون امور زنان درباره حقوق زنان

مصوبه مجلس درخصوص کاهش ضمانت اجرای کیفری مهریه به...

یک انفجار ۲۷ روزه در فضا کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندیپندنت، این...

هشدار چین در شورای امنیت: به حقوق هسته‌ای ایران احترام بگذارید

به گزارش خبرآنلاین از روزنامه چاینا دیلی، فو کونگ،...

برای خرید یک خانه‌ ۸۰ متری ۸۲ سال حقوق‌ کارمندی را پس‌انداز کنید!

یک کارشناس بازار مسکن با اشاره به پیامدهای تداوم...

جنگهای 12 و 40روزه خیانتکارانی چون رضا پهلوی را رسوا کرد

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: انصاری با...

تبلیغات متنی