یکشنبه 10 آبان 1405

کنعانی: آمریکا در برجام به دیپلماسی پشت کرد، نه ایران/ اقدام ایذایی در اصفهان حرکتی بی‌اهمیت بود

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با عملیات وعده صادق اظهار داشت: ایران بر اساس حق ذاتی خود، اقدامات نظامی لازم را به منظور ایجاد بازدارندگی انجام داده و دو پایگاه نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را که به طور مستقیم در برنامه‌ریزی حمله به سفارت ایران در دمشق شرکت داشتند، مورد هدف قرار داده است.

ناصر کنعانی در نشست خبری امروز (دوشنبه) با تأکید بر اینکه ایران در پی تشدید تنش در منطقه نیست و تمام تلاش خود را برای تقویت صلح و ثبات در این حوزه معطوف کرده است، عنوان کرد: عملیات انجام شده از سوی ایران از مشروعیت بین‌المللی حمایت می‌کند و تمامی مقدمات سیاسی، حقوقی و بین‌المللی لازم برای این موضوع فراهم شده بود.

آمریکا با حمایت از رژیم صهیونیستی بر روی طرف بازنده شرط‌بندی کرده است

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی درباره مصوبه اخیر مجلس نمایندگان آمریکا که به منظور اعطای بسته مالی به رژیم صهیونیستی برای ادامه خشونت‌هایش علیه مردم فلسطین به تصویب رسید، تصریح کرد: این مصوبات واقعا تأسف‌آور است و در واقع ارائه کمک‌های کلان نظامی و مالی از سوی آمریکا به این رژیم، به نوعی پاداش‌دهی به یک نظام متجاوز است که به مدت هفت ماه به جنایات جنگی ادامه داده‌است.

وی افزود: دولت آمریکا اعتبار خود را در کنار رژیمی قرار داده است که در این برهه از زمان هیچ پیروزی جز کشتار و جنایت‌های خود به‌دست نیاورده است و به همین خاطر آمریکا بر روی یک طرف بازنده شرط بندی کرده است که این رفتار، کمکی به این طرف نخواهد کرد.

هرگز از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها غافل نشده‌ایم

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سؤال ایسنا در خصوص گفتگوهای صورت‌گرفته درباره لغو تحریم‌ها در سفر وزیر خارجه به نیویورک تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به صورت مداوم از ظرفیت‌های دیپلماتیک خود برای بی‌اثر کردن و رفع تحریم‌های ناعادلانه علیه کشورمان بهره‌برداری کرده و هرگز از چارچوب‌های دیپلماتیک که به تأمین منافع ملی ایران منجر می‌شود، فاصله نگرفته است.

طرفی که در برجام زیر میز دیپلماسی زد، آمریکا بود نه ایران

کنعانی ضمن اشاره به این که طرفی که به اصول دیپلماتیک تمسک جسته است، آمریکا بوده و نه ایران، یادآور شد: شرکای آمریکا در چارچوب برجام نیز نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در تلاش برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها بوده و در این زمینه دستاوردهای قابل توجهی دارد، تصریح کرد: همچنین ما سعی کرده‌ایم از تمامی ظرفیت‌های دیپلماتیک برای پیگیری حقوق ملت ایران بهره‌برداری کنیم و به طور طبیعی این مباحث در نشست‌های بین‌المللی و دیدار با طرف‌هایی که می‌توانند در قضایای برجام نقش ایفا کنند، مطرح می‌شود.

کنعانی ادامه داد: سازمان ملل و ملاقات‌هایی که در این فضا انجام می‌شود، همواره فرصتی برای طرح موضوع رفع تحریم‌ها فراهم می‌آورد.

اقدام ایذایی در اصفهان از نظر نظامی هیچ ارزشی نداشت

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی درباره حوادث اصفهان و موضوعاتی که در صبح جمعه میان ایران و آمریکا روی داد، تصریح کرد: آنچه که انجام شد حتی نمی‌توان نام عملیات را بر آن گذاشت و به معنای واقعی، یک اقدام ایذایی بود که ما پیش از این نیز نمونه‌های مشابهی از آن را مشاهده کرده بودیم.

وی افزود: رژیم صهیونیستی و هیچ طرف دیگری مسئولیت این موضوع را بر عهده نگرفته‌اند و سیستم دفاعی ایران با سطحی از حرفه‌ای عمل کرد که سبب شد طرف اقدام‌کننده نتواند به هیچکدام از اهداف خود دست یابد و این اقدام از نظر نظامی کاملاً بی‌ارزش بود.

کنعانی با پاسخ به اصرار خبرنگار، خاطرنشان کرد: این موضوع ارزش پیگیری در این سطح را ندارد.

این خبر در حال تکمیل است.

آخرین اخبار

منوچهر متکی: قالیباف از از ساختار تصمیم‌گیری برای مذاکرات کنار گذاشته نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی، عضو کمیسیون امنیت...

سعیدی: نقشه تاب‌آوری شستا با ۱۷۶ شرکت و ۱۰ هلدینگ تدوین می‌شود

محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در...

افزایش ۲۵ درصدی سهمیه سوخت معادن کشور/ تأمین سوخت از چالش‌های اصلی معادن سمنان

مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت...

سرمایه‌های خرد مردم، فرصتی برای احیای تولید طلا

تحول دیجیتال در صنعت طلا و جواهر صرفا...

ناکامی فیروزپور در کسب مدال برنز جهان/ شکست سنگین آزادکار ایران برابر حریف آذربایجانی

امیرحسین فیروزپور، نماینده وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان،...

فقط ۳۰ دقیقه سونا می‌تواند سیستم ایمنی بدن را فعال کند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بسیاری...

عراقچی: رایزنی با میانجی قطری ادامه دارد/ هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت...

جلسه‌تان را از دست یک نفر نجات دهید؛ راهکار ساده برای تقسیم عادلانه زمان صحبت

به گزارش ایتنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دوری کلارک،...

راغفر: کاهش ارزش پول ملی به زیان مردم است/ دلار ۲۷۰ هزار تومانی از سال گذشته هدف‌گذاری شده بود

امیرعباس آذرم‌وند: افت ارزش پول ملی در اقتصاد ایران، صرفاً...

ماه‌عسل سرمربی تمام شد؛ سه معضل بزرگ آبی‌ها پس از دو شکست متوالی

شروع درخشان انزو مارسکا روی نیمکت منچسترسیتی با هفت...

نقش انسان در بحران آب دجله و فرات ۲.۵ برابر تغییر اقلیم است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

تشدید اختلافات بر سر تشکیل کابینه جدید اسرائیل/ تلاش مخالفان برای کنار زدن نتانیاهو

به گزارش خبرآنلاین به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین،...

گوشی شما چه زمانی صدایتان را ضبط می‌کند؟ واقعیت پنهان پشت سیری و الکسا

دستیارهای صوتی مانند سیری، گوگل و الکسا انجام بسیاری...

شیائومی ۱۸ پرو و پرو مکس؛ قیمت‌های نجومی در کنار باتری‌های کوچک‌تر

قیمت‌های احتمالی گوشی‌های پرچمدار شیائومی ۱۸ پرو و شیائومی...

نوجوانان در مسیر کشف هویت؛ طوفان تغییرات جسمانی و عاطفی

نوجوانی به عنوان یکی از حساس‌ترین مراحل گذار از...

تبعیض جنسیتی در عصر الگوریتم‌ها

زمانی که در حال طراحی جلد کتاب خود...

قیمت سکه امروز ۹ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

اظهارات زارع پس از کسب چهارمین طلای جهان

به گزارش تابناک، امیرحسین زارع پس از کسب مدال...

تبلیغات متنی