چهارشنبه 13 آبان 1405

وضعیت فعلی سلامتی صدیقه وسمقی

محمد ابراهیم‌زاده، همسر صدیقه وسمقی، در مصاحبه‌ای با رویداد٢۴ درباره وضعیت سلامتی این اسلام‌پژوه و محقق که اخیراً به اتهام تبلیغ علیه نظام به حبس محکوم شده، اطلاعاتی ارائه کرده است.

ابراهیم‌زاده بیان کرده که خانم وسمقی به علت یک بیماری ژنتیکی، اخیراً به طور کامل قدرت بینایی خود را از دست داده و این موضوع در آزمایش‌هایی که در تاریخ ۲۷ فروردین‌ماه هنگام انتقال وی از زندان به بیمارستان فارابی انجام شده، تأیید شده است و مورد تایید پزشک قرار گرفته است.

همسر ایشان توضیح می‌دهد که فرآیند از دست رفتن بینایی خانم وسمقی به دلیل بیماری‌ای ژنتیکی است و ربطی به زندان ندارد. او نام این بیماری را RP ذکر کرده و اضافه می‌کند که بسیاری از افراد در ایران به آن مبتلا هستند. این بیماری به تدریج موجب کم‌بینایی می‌شود.

وی ادامه می‌دهد که در اواخر فروردین‌ماه، خانم وسمقی از زندان به بیمارستان فارابی منتقل گردید و در این مرکز تخصصی چشم، در بخش‌های مختلف شامل شبکیه، قرنیه، خشکی چشم و پلک تحت معاینه قرار گرفت. مدت زمان این آزمایش‌ها تقریباً ۳ ساعت به طول انجامید و بنده نیز در آنجا حضور داشتم. نتایج این معاینات در پرونده پزشکی ایشان در زندان ثبت و به بهداری زندان اوین ارسال شد و مقرر بود این نتایج به پزشکی قانونی نیز منتقل گردد، اما تا دو یا سه روز پیش، هنوز این اطلاعات به پزشکی قانونی داده نشده بود.

ابراهیم‌زاده دلایل انتقال خانم وسمقی به بیمارستان را تشریح کرده و بیان کرده است که در زندان مشخص شده وی نمی‌تواند راه برود و ممکن است بیفتد. او می‌افزاید: “من فقط مزاحم یاوران بند هستم. نمی‌توانم غذای خود را بیاورم یا ظروف خود را تمیز کنم. حتی برای استفاده از سرویس بهداشتی به کمک نیاز دارم.”

همسر ایشان اشاره می‌کند که پس از مشاهده این شرایط، مقام‌های زندان ترتیب معاینات چشمی را فراهم کردند.

آقای ابراهیم‌زاده اعلام کرده که در نتایج معاینات بیمارستان فارابی ذکر شده که خانم وسمقی نمی‌تواند تحمل حبس کند. این نتایج باید از طرف بهداری زندان به پزشکی قانونی ارسال می‌شد، اما هنوز این کار انجام نشده است.

او می‌گوید که یک آزمایش دیگر در بیمارستان فارابی باقی مانده بود که مربوط به میدان دید بود. پزشک معالج ایشان بیان کرده که نیازی به اندازه‌گیری میدان دید نیست، چرا که به‌طور کلی ایشان بینایی ندارند.

ابراهیم‌زاده اظهار داشته که خانم وسمقی پیش از بازداشت دارای میدان دید بوده و این دید مرکزی به تدریج در طول این مدت از بین رفته است، هرچند زندان تاثیر چندانی در این زمینه نداشته است.

خانم وسمقی دچار بیماری قلبی شده است

آقای ابراهیم‌زاده خاطرنشان می‌کند که آنچه در زندان برای خانم وسمقی پیش آمده، بیماری قلبی اوست. وی توضیح می‌دهد که در هفته نخست فروردین‌ماه به دلیل مشکلات قلبی و سوزش سینه، ایشان از بهداری زندان به بیمارستان طالقانی در ولنجک منتقل شده و به مدت یک شب در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری گردیده است، اما در نهایت نظر پزشکان بر این بود که مشکل قلبی و فشار خون خانم وسمقی با دارو قابل کنترل است.

همسر ایشان می‌گوید که بهداری زندان مدت‌ها سعی کرد با داروهای عمومی مشکل قلبی خانم وسمقی را حل کند، اما در نهایت با توجه به جدی بودن مسئله، ایشان به بیمارستان طالقانی منتقل شدند.

او بر این نکته تأکید می‌کند که ایشان پیش از زندانی شدن هیچ‌گونه مشکل قلبی نداشته است و امیدوار است که این مسئله ناشی از فشارهای ناشی از زندان باشد و نه بیماری واقعی.

علیزاده طباطبایی: برای ایشان درخواست عدم تحمل حبس داده‌ایم

محمود علیزاده طباطبایی، وکیل صدیقه وسمقی نیز اعلام کرده که به علت از دست دادن بینایی، درخواست عدم تحمل حبس برای وی ارائه دادیم. این درخواست با پزشکی قانونی نیز مطرح شده که گزارش مثبتی صادر کرده و در حال حاضر این درخواست به دادستان ارسال شده است و در صورت موافقت، ایشان به خاطر عدم تحمل حبس آزاد خواهند شد.

به گفته وکیل وسمقی، حال ایشان در زندان مناسب نیست. خانم صدیقه وسمقی علاوه بر از دست‌دادن بینایی با تپش قلب و فشار خون بالا نیز مواجه است و در زندان امکان مراقبت از ایشان وجود ندارد، چون درخواست پرستار نیز انجام شده، اما اجرا نگردید.

علیزاده طباطبایی خاطرنشان می‌کند: صدیقه وسمقی به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام احضار شده است، اما اظهار داشته که تا توضیح دلیل این اتهام را ندهند، حاضر به حضور نیست. برای بازداشت او به خانه‌اش یورش بردند؛ اقدامی که بسیار نامعقول به‌نظر می‌رسد.

وکیل وسمقی خاطرنشان می‌کند که وی به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به چهار ماه حبس و به دلیل عدم رعایت حجاب شرعی به یک میلیون تومان جزای نقدی محکوم شده است. در آن زمان ما به رای تسلیم شدیم و مدت حبس به ۹۶ روز کاهش یافت. در حال حاضر به دلیل عدم تحمل حبس، درخواست آزادی مشروط داده‌ایم.

علیزاده طباطبایی تصریح می‌کند که هفته آینده یا بر اساس آزادی مشروط یا به دلیل عدم تحمل حبس، خانم وسمقی باید آزاد شوند. ادامه نگهداری ایشان در زندان به این شکل دیگر توجیه‌پذیر نیست.

آخرین اخبار

واکنش کاخ سفید به شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره

به گزارش خبرآنلاین، در پی شکست سخت هم حزبی...

واکنش متفاوت بورس آمریکا و بازار نفت به پیروزی دموکرات‌ها / داوجونز هزار واحد رشد کرد، نفت ۳ دلار ارزان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به یکی...

رسانه صهیونیست: دشمنان اسرائیل در آمریکا پیروز شدند

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه معاریو نوشت: دشمنان اسرائیل در...

زوجی که خیال پرسپولیسی ها را راحت کرد

پرسپولیس در قائمشهر به سه امتیاز مهم رسید و...

پیش‌بینی بارش‌های سیل آسا در ۸ استان/ آماده‌باش کامل ستادهای مدیریت بحران

معاون و سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره...

پایان سبز بورس

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در آخرین روز...

سردار قاآنی: فرماندهان جبهه مقاومت پیام ولی امر مسلمین را در عالی‌ترین سطح دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی...

باند جعل چک و کارت ملی به دام افتاد / اعتراف پسر به قتل پدر ۷۲ ساله‌اش

مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران از دستگیری سارق محتویات...

تشخیص زودهنگام خرابی تجهیزات یا قطعی برق با هوش مصنوعی

معاون تحقیق و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی شرکت ارتباطات زیرساخت...

حق کمیسیون مشاور املاک؛ پرسش‌های رایج و راهنمای شفافیت

تعیین حق کمیسیون مشاور املاک برای بسیاری از خریداران...

نیازمندی‌های آنلاین؛ از ستون آگهی روزنامه تا اپلیکیشن

پنجشنبه صبح‌ها، بوی جوهر تازه و یک خودکار قرمز؛...

پتنت تازه مایکروسافت؛ هوش مصنوعی که در پخش زنده حرف در دهان افراد می‌گذارد

شرکت مایکروسافت به‌تازگی پتنتی برای سامانه‌ای مبتنی بر هوش...

یاسر آسانی مهارشدنی نیست/ یک لحظه غفلت تا ابد پشیمانی رقبا!

یاسر آسانی دارد به یکی از کابوس‌های جدی مدافعان...

مهریه ۱۴ سکه‌ای؛ حقوق زنانی که یک عمر «خانه‌داری» کرده‌اند چه می‌شود؟

درحالیکه زنان، سال‌های زندگی خود را صرف خانه‌داری، تربیت...

آلفارومئو کوئوروسو معرفی شد؛ کوپه‌ای آینده‌نگر با قدرت بیش از ۵۰۰ اسب‌بخار

آلفارومئو (Alfa Romeo) در نمایشگاه خودرو پاریس ۲۰۲۶ از...

ورود نخستین پرنده‌های مهاجر به شمال کشور

با سرد شدن هوا در سرزمین‌های شمالی، طبیعت آرام‌آرام...

رانندگی هوشمند مرسدس بنز به شهرها می‌رسد؛ مجوز سطح ۲ برای MB.Drive Assist Pro

مرسدس بنز عرضه سامانه کمک‌رانندگی پیشرفته ام‌بی.درایو اسیست پرو...

سد لجستیک تجارت از خزر

دریای خزر در معادلات تجاری فراتر از مسیری...

قیمت طلا امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر مثقال طلا ۱۱۰ میلیون تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش اتحادیه طلا و...

قیمت سکه امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه به قیمت ۲۵۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش رفت +...

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

بولتون: ترامپ نمی‌داند چه می‌خواهد

به گزارش خبرآنلاین، جان بولتون، مشاور امنیت ملی پیشین...

تبلیغات متنی