شنبه 16 آبان 1405

آنتونی هاپکینز در نقش یک موزیسین معروف ظاهر می‌شود

آنتونی هاپکینز اکنون به سراغ ایفای نقش یکی دیگر از شخصیت‌های برجسته رفته و این بار به دنیای موسیقی وارد شده است، جایی که خود در آن توانایی و استادی خاصی دارد.

طبق گزارش ورایتی، این بازیگر نامدار و دارای دو جایزه اسکار برای ایفای نقش جورج فردریک هندل به فیلم «پادشاه کاونت گاردن» پیوسته است. این فیلم در زمانه‌ای رخ می‌دهد که آهنگساز سرشناس اپرا مشغول کار بر روی شاهکار کُرال خود، یعنی «مسیحا» است. پیش فروش جهانی این پروژه آغاز شده و انتظار می‌رود فیلم در اواخر پاییز ۲۰۲۵ به نمایش درآید.

کارگردانی «پادشاه کاونت گاردن» بر عهده اندرو لویتاس است و داستان آن بر اساس فیلمنامه‌ای از تیم اسلوور ساخته می‌شود.

سازندگان این اثر به تحسین و گرامیداشت نابغه‌ای پرداخته‌اند که با نادیده گرفتن تمامی قوانین، به خلق سرودهایی می‌پردازد که تخیلات مردم را به پرواز در می‌آورد.

لویتاس در مورد «مسیحا» از آن به‌عنوان یک اثر پیشگامانه یاد کرد که محبوب‌ترین اثر دنیا طی حدود ۳۰۰ سال اخیر باقی مانده است. وی همچنین درباره فیلمنامه گفت: اثر تیم اسلوور پویا و پر از تجربیات واقعی و احساسی است که با تمامی زیبایی‌ها و زشتی‌هایش داستانی چالش‌برانگیز از انسان معاصر، روابط انسانی جهانی و تقویت روح معنوی را به تصویر می‌کشد.

در این پروژه، هاپکینز باری دیگر با کمپانی «امبانکمنت» همکاری می‌کند، که قبلاً حامی فیلم «پدر» به کارگردانی فلوریان زلر بود و بازی در آن، دومین اسکار او را در سال ۲۰۲۱ به ارمغان آورد.

تیم هاسلم، یکی از بنیانگذاران این کمپانی، از هاپکینز و هندل به‌عنوان استادان هنر خود یاد کرد و بیان داشت که بیش از ۵ میلیون نفر فقط در رویال آلبرت هال به تماشای اجرای «مسیحا» نشسته‌اند و در آمریکا نیز سالانه بیش از ۸۰۰ اجرا از این اپرا وجود دارد. موسیقی هندل از زمان پادشاه جورج دوم در هر تاجگذاری پادشاهان بریتانیایی به اجرا درآمده است.

جرج فردریک هندل، آهنگساز آلمانی – انگلیسی از دوران اواخر باروک، در سال ۱۷۵۹ درگذشت و به شهرت خود به خاطر اپراها، اوراتورها و کنسرتوهای ارگ دست یافت. او سمفونی «مسیحا» را به نفع موسسات خیریه، از جمله بیمارستان‌ها و یتیم‌خانه‌ها ساخته و اجرا کرد. مسیحیان در سرتاسر جهان به‌ویژه در زمان کریسمس و عید پاک با این اثر زیبا جشن می‌گیرند.

آخرین اخبار

هشدار پلیس درباره خطر تصادف با دانش‌آموزان در روزهای بارانی

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا با اشاره به...

تاثیر کمبود مواد ناریه و گازوئیل بر جاماندن بخش معدن از رشد ۱۳ درصدی

یک کارشناس حوزه معدن با تاکید بر لزوم اتخاذ...

قیمت نفت برنت به ۹۸ دلار رسید/ افت ۱۶.۹ درصدی قیمت نفت ثبت شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت نفت در معاملات روز...

۴۴۶ میلیون دلار خرج کرد، اما شکست خورد؛ ایلان ماسک حتی ثروتمند بودن را هم بلد نیست!

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و اسپیس‌ایکس و مالک شبکه...

پرندگان مهاجر در راه ایران؛ پناهگاه زمستانی یا قتلگاه؟

با آغاز فصل مهاجرت پرندگان، بار دیگر آسمان ایران...

آفریقا در محاسبات جدید جهان؛ آزمون بازطراحی دیپلماسی اقتصادی ایران

یک پژوهشگر اقتصادی آفریقا با اشاره به تغییر جایگاه...

کنگره از مدیرعامل انویدیا درباره ارتباط با متهم به جاسوسی توضیح خواست

سه عضو مجلس نمایندگان آمریکا از جنسن هوانگ، مدیرعامل...

قطر: ادعاها درباره شکست مذاکرات آمریکا و ایران کاملاً بی‌اساس است

به گزارش خبرآنلاین به نقل از جماران، دفتر اطلاع‌رسانی...

خوشحالی نکردم چون پرسپولیس را خیلی دوست دارم

احسان پهلوان زننده یکی از گلزن‌های فجرسپاسی بعد از...

مهمان پرست: ممکن است نتانیاهو دست به اقدام جنایتکارانه‌ای بزند تا درگیری، وضعیت آینده اسرائیل را به تأخیر بیندازد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رامین مهمان‌پرست، سخنگوی پیشین وزارت امور...

شمارش معکوس آیزنکوت برای کنار زدن بی‌بی

ائتلاف «فهرست مشترک» - متشکل از احزاب عربی...

ترامپ: ما در حال مذاکره با ایران هستیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس...

قلی‌زاده: فروش پالایشگاه‌ها کسری بودجه را تشدید کرد/قیمت نفت ملی را بخش خصوصی تعیین می‌کند

به گزارش خبرآنلاین افزایش هزینه‌های زندگی، کاهش قدرت خرید...

عزتی: کنترل نرخ ارز، حمایت از تولید راهکار فوری افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی عزتی، کارشناس اقتصادی، با اشاره...

پرسپولیس ۱ – فجرسپاسی ۲/ سومین شکست سرخ‌ها و هدیه صدرنشینی به سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر...

صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی ایران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق نوروزی، دبیرکل این تشکل...

تبلیغات متنی