جمعه 8 آبان 1405

نفت سیاه در هفته گذشته ثابت باقی ماند

در معاملات روز جمعه بازار آسیا، قیمت نفت به ثبات رسید، در حالی که سرمایه‌گذاران به جدیدترین نظرات مقامات بانک مرکزی آمریکا واکنش نشان می‌دادند. اگرچه قیمت‌ها ثابت مانده‌اند، اما در مسیر ثبت یک کاهش هفتگی دیگر قرار دارند.

بهای نفت برنت با افزایش پنج سنتی به ۸۱ دلار و ۴۱ سنت برای هر بشکه رسید. همچنین بهای نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲ سنت افزایش به ۷۶ دلار و ۸۹ سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص در روز پنج‌شنبه در پایین‌ترین سطح خود در چند ماه اخیر بسته شدند.

نفت برنت از ابتدای این هفته به بیش از سه درصد کاهش رسیده و نفت آمریکا نیز تقریباً چهار درصد نسبت به هفته گذشته افت کرده است.

پریانکا ساچدوا، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت فیلیپ نووا، در این خصوص اظهار داشت که چشم‌انداز افزایش نرخ‌های بهره در ایالات متحده، تأثیر قابل توجهی بر قیمت نفت در معاملات این هفته داشته است.

گزارش جزئیات آخرین نشستی که برای سیاست‌های پولی فدرال رزرو برگزار شد، نشان‌دهنده گفتگوهای سیاستگذاران آمریکایی درباره احتمالات افزایش بیشتر نرخ‌های بهره به منظور مقابله با تورم پایدار بوده است. برخی از مقامات بانکی برای افزایش هزینه‌های استقراض در صورت بالا رفتن تورم ابراز آمادگی کرده‌اند، اما جروم پاول، رئیس بانک مرکزی آمریکا و تعدادی دیگر از تصمیم‌گیرندگان، بر این باورند که احتمال افزایش بیشتر نرخ‌ها چندان قوی نیست.

نرخ‌های بهره بالاتر می‌تواند به نفع رشد اقتصادی نبوده و تقاضا برای سوخت را مختل کند.

در این میان، افزایش تقاضا برای بنزین در ایالات متحده به تثبیت قیمت‌ها در آستانه تعطیلات روز یادبود کمک کرد. اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که تقاضا برای بنزین در این کشور به بالاترین میزان خود از نوامبر رسیده است. به گفته تحلیلگران گروه ANZ، این گزارش به تقویت بازار نفت یاری رسانده، به‌خاطر اینکه رانندگان آمریکایی نزدیک به یک دهم از مصرف جهانی نفت را تشکیل می‌دهند. بنابراین، فصل رانندگی تابستانی که با تعطیلات روز یادبود آغاز می‌شود، نقش مهمی در احیای تقاضای جهانی برای سوخت ایفا خواهد کرد.

افزایش هفتگی ذخایر نفت که در گزارش اداره اطلاعات انرژی کشور اعلام شده، فشار کاهشی بیشتری بر قیمت نفت در معاملات این هفته وارد کرده و انتظارات را برای تمدید محدودیت عرضه گروه اوپک پلاس تقویت کرده است. در راستای هدف از کاهش تولید و نگه‌داشتن قیمت نفت در سطح خاص، اقدام دیگری به زیان این تولیدکنندگان خواهد بود.

با استناد به گزارش رویترز، اکنون همه نگاه‌ها به اوپک و همکارانش معطوف شده است که قرار است در نشستی در اول ژوئن، درباره تمدید محدودیت عرضه به میزان ۲.۲ میلیون بشکه در روز گفتگو کنند.

آخرین اخبار

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

همه پرسش‌ها درباره نتانیاهو

انتخابات اخیر اسرائیل در حالی بدون پیروز قاطع...

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ است

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت...

تبلیغات متنی