پنج‌شنبه 7 آبان 1405

پر مصرف‌ترین کشورها در حوزه دیتای اینترنت موبایل کدامند؟ (+اینفوگرافی)

“`html

تخمین زده می‌شود که تا سال ۲۰۲۷، میزان ترافیک اینترنت موبایل به‌ازای هر فرد به ۴۲ گیگابایت در ماه برسد. تعداد کاربران اینترنت به‌طور پیوسته در حال افزایش است و کشور هند طی سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ شاهد رشد ۱۷۰ درصدی در تعداد کاربران اینترنت بوده است.

طبق گزارشی از بانک جهانی، کشورهایی با درآمد متوسط بیشترین سهم را در مصرف اینترنت موبایل به خود اختصاص داده‌اند. کشور کوراسائو با میانگین مصرف ۱۳۱٫۱ گیگابایت دیتا به‌ازای هر نفر در صدر این فهرست قرار دارد.

به نقل از زومیت، کوراسائو جمعیتی معادل ۱۹۳ هزار نفر دارد. عواملی همچون ورود بیش از یک میلیون گردشگر و نبود زیرساخت‌های کافی برای سیستم‌های مخابراتی سنتی و اینترنت پرسرعت باعث شده است که این کشور در مصرف اینترنت موبایل رکورد بالایی را به ثبت برساند.

در مقام دوم کویت به چشم می‌خورد. در سال‌های اخیر، صنعت مخابرات این کشور با سرعتی چشمگیر توسعه یافته و تقریباً ۹۷ درصد از مناطق کویت تحت پوشش شبکه‌ی 5G قرار دارد. دولت کویت به میزان قابل توجهی در پلتفرم‌های موبایلی سرمایه‌گذاری کرده است که به شهروندان این امکان را می‌دهد تا جریمه‌های ترافیکی خود را پرداخت نموده یا تاریخ دادگاه‌های خود را از طریق اپلیکیشن‌های موبایل مدیریت کنند.

علاوه بر کویت، عربستان سعودی و بحرین نیز در زمره‌ی کشورهای با مصرف بالای اینترنت موبایل قرار دارند.

فنلاند به‌عنوان کشوری با زیرساخت‌های مخابراتی پیشرفته، در حوزه‌ی استفاده از دیتاهای موبایلی در اروپا الگو به شمار می‌رود. با لحاظ نقش برجسته این کشور در توسعه شبکه‌های ارتباطی و فناوری‌های دیجیتال، بسیاری از شرکت‌ها از فنلاند به‌عنوان محل آزمایش محصولات و خدمات جدیدشان پیش از عرضه‌ی جهانی بهره‌برداری می‌کنند.

ایالات متحده با ثبت ترافیک ماهانه‌ی ۱۳٫۴ گیگابایت به‌ازای هر نفر در رده‌ی ۳۴ جهانی قرار دارد. بخشی از این میزان پایین مصرف ممکن است به قیمت‌های بالای اینترنت موبایل در آمریکا مربوط باشد. هزینه‌ی متوسط برای خرید بسته‌ی یک گیگابایتی اینترنت موبایل در آمریکا در سال ۲۰۲۳ حدود ۶ دلار بوده که در مقایسه با قیمت ۰٫۲۰ دلار در فرانسه یا ۳٫۴۸ دلار در ژاپن، قابل توجه است.

“`

آخرین اخبار

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

همه پرسش‌ها درباره نتانیاهو

انتخابات اخیر اسرائیل در حالی بدون پیروز قاطع...

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ است

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت...

قیمت سکه امروز ۶ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه امامی ۲۶۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس: گاز کمتر مصرف کنید پول نقد بگیرید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرهاد شهرکی، نایب رئیس کمیسیون...

تبلیغات متنی