شنبه 16 آبان 1405

پزشکیان: همواره راستگو هستم و اگر نتوانیم به وعده‌ها عمل کنیم، از سیاست کنار خواهیم رفت

پزشکیان در آخرین سخنرانی تبلیغاتی تلویزیونی خود به عنوان نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری بیان کرد: از دوران کودکی همیشه در کنار مظلومان بوده‌ام و هرگز طرفدار قدرت نبوده‌ام.

مسعود پزشکیان چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ در برنامه «با مردم»، با انتشار ویدیویی از خود در حالی که در خودروی در حال حرکت بود، گفت: امروز چهارشنبه و تقریباً به یک ربع به ساعت ۸ صبح نزدیک می‌شویم و به سمت فرودگاه برای دیدار نهایی با مردم آذربایجان غربی، ارومیه و کرمانشاه سفر می‌کنم.

وی اشاره کرد که در سخنان پایانی خود در دومین مناظره مرحله دوم تبلیغاتی گفت: آن‌ها تصور می‌کردند که می‌توانند نظارت بر آرا را تحت کنترل خود داشته باشند؛ ممکن است عده‌ای به همین دلیل از طریق پیامک به پای صندوق رأی نیامدند تا مشروعیتی بیابند، اما اکنون واقعیت این است که ما یک گروه اقلیت هستیم که تصمیم‌گیری‌ها را در اتاق‌های خود می‌سازند و سرنوشت همگان را رقم می‌زنند.

وی ادامه داد: افرادی که در دور اول انتخابات مشارکت نداشتند، با حضور خود در دور دوم نشان خواهند داد که شرایط این‌گونه نیست و با رأی خود به مخالفت با این اقلیت خواهند پرداخت و این حرکتی است که می‌تواند آغاز شود تا به آن‌ها “نه” گفته شود و خود را مشروع بدانند.

پزشکیان اظهار داشت: هیچگاه در زندگی‌ام به طرف قدرت نرفته‌ام و همیشه در کنار مظلومان ایستاده‌ام؛ حال نیز به طور طبیعی به دنبال قدرت نیستم و در پی آنم که صدای آنانی باشم که تحت فشار و ظلم قرار دارند و این ویژگی نه تنها ذاتی من است، بلکه فرایند طبیعی زندگی‌ام را شکل داده است.

او با بالا بردن دست خود گفت: به مردم تعهد می‌دهم که هرگز به آن‌ها دروغ نگویم و در اظهاراتم صادق و پاسخگو باشم؛ مطالبه‌گری مردم در مقابل تعهدات من را ملزم می‌کند تا اگر روزی فراموش کردیم چه گفتیم، آن‌ها به یادآورند و من پاسخگو باشم.

در این ویدیو، سوالاتی به طور مکتوب نوشته شده بود و پزشکیان به آن‌ها پاسخ می‌داد. در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر به جایی رسیدید که نتوانستید خواسته‌های مردم را برآورده کنید، چه کار خواهید کرد؟گفت: اگر هر اقدام لازم را انجام دادیم و نتوانستیم به وعده‌ها و قول‌های عمومی خود عمل کنیم، از ادامه فعالیت سیاسی کناره‌گیری خواهیم کرد و ادامه کار را بی‌فایده خواهیم دانست؛ ما قرار نیست عمر خود را بیهوده تلف کنیم در حالی که نتوانیم به مردم خدمت کنیم و جلوی تبعیض، اجحاف و بی‌عدالتی را بگیریم؛ بنابراین اگر نتوانستیم به خواسته‌هایمان جامه عمل بپوشانیم، از مردم خواهیم خواست که رأی خود را پس بگیرند و ما نیز ادامه نخواهیم داد.

او در عین حال گفت: با یاری خدا و کمک مردم، بعید است که نتوانیم کاری انجام دهیم، زیرا قدرت حاکمیت در گرو حضور مردم و پاسخگویی به نیازها و خواسته‌های آنان است.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری درباره چگونگی نظارت بر وعده‌هایش بیان کرد: از مردم خواهش می‌کنم به کمیته مردمی کمند بپیوندند؛ این کمیته مسئول نظارت بر رفتار دولت خواهد بود. مردم می‌توانند با انتخاب افراد معتبر خود بر دولت نظارت کنند و این مسئله می‌تواند به عنوان پل ارتباطی میان مردم و حاکمیت عمل کند و بر وعده‌ها و قول‌هایی که داده می‌شود، نظارت نماید و این ارتباط دو طرفه، پیوندی موثر بین دولت و مردم را برقرار می‌کند.

پزشکیان ادامه داد: در غیاب مشارکت مردم در حاکمیت، اوضاع به گونه‌ای پیش خواهدرفت که حاکمیت به سلیقه خود حرکت کند؛ بنابراین مردم قادرند از انحراف دولت جلوگیری کرده و آن را پاسخگو گردانند. می‌گویم اگر به مقام قدرت رسیدم، به صورت دوره‌ای با نمایندگانی که مردم در صنوف و اقشار مختلف انتخاب کرده‌اند، پاسخگو خواهیم بود. این امر به ما کمک می‌کند تا بر اساس انتظارات و توقعات شما عمل نماییم و در نهایت سخنان تمام افرادی که در جامعه زندگی می‌کنند، به گوش حاکمان برسد.

پزشکیان درباره کمیته کمند بیان کرد: این کمیته نیازی به آن ندارد که از میان افرادی تشکیل شود که به ما رأی داده‌اند، هر فردی می‌تواند در این کمیته حضور داشته و نمایندگان خود را انتخاب کند و مطالباتشان را پیگیر شوند؛ انتظار داریم که جناح‌های مختلف و افرادی که رأی نداده‌اند، فعالانه‌تر حضور پیدا کنند و توقعات خود را بیان نمایند.

وی در پاسخ به یک پیام توییتری خاطرنشان کرد: رویدادهای سال ۱۴۰۱، نتیجه تدبیر نادرستی بود که از سوی حاکمیت به وقوع پیوست؛ در آن زمان من عنوان کردم که اگر به توصیه‌های من توجه می‌شد، حتی یک قطره خون هم نمی‌ریخت. کافی بود رویدادها بصورت شفاف بررسی شوند و گروهی دیگر برای بازرسی از فوت عزیزان ما معین شوند و از سوی مطالبه‌گران و آن‌هایی که شک داشتند، افرادی از میان آن‌ها در آن گروه حضور یابند؛ اگر واقعیت به روشنی روشن می‌شد، این همه بیگناه از دو طرف کشته نمی‌شدند؛ این بی‌تدبیری نقطه آغاز این فاجعه بود که نباید روی می‌داد.

وی افزود: اگر یک گروه حقیقت‌یاب مسئولیت‌پذیر تعیین می‌کردند و به هر نتیجه‌ای که می‌رسیدند، عمل می‌کردند، این وقایع نمی‌توانستند رخ دهند، اما چنین نشد.

پزشکیان تأکید کرد: ما قرار نیست به مردم بگوییم چگونه باید زندگی کنند؛ من هرگز به فرزندانم نخواسته‌ام که به اجبار بر رشته ما ادامه دهند. در انتخاب مسیر زندگیشان و شغل و کار خود هیچ فشاری به آن‌ها وارد نکردم بلکه با معیاری که داشتیم، توافق کردیم.

پزشکیان تاکید کرد: رأی ندادن به معناي رأی دادن به اقلیتی است که خود را نماینده همه مردم می‌دانند؛ به همین خاطر باید مردم آگاهانه و فعالانه نشان دهند که می‌توانند سرنوشت کشور را در دست بگیرند.

در ادامه، بخش‌هایی از سخنرانی پایانی پزشکیان در مناظره دوم در مرحله دوم فرصت تبلیغاتی انتخابات ریاست جمهوری پخش شد.

آخرین اخبار

فقط سه هفته پس از شکستگی فک/ دروازه‌بان آبی‌ها با ماسک مخصوص برگشت +عکس

امیلیانو مارتینس تنها سه هفته پس از شکستگی فک،...

هشدار پلیس درباره خطر تصادف با دانش‌آموزان در روزهای بارانی

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا با اشاره به...

تاثیر کمبود مواد ناریه و گازوئیل بر جاماندن بخش معدن از رشد ۱۳ درصدی

یک کارشناس حوزه معدن با تاکید بر لزوم اتخاذ...

قیمت نفت برنت به ۹۸ دلار رسید/ افت ۱۶.۹ درصدی قیمت نفت ثبت شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت نفت در معاملات روز...

۴۴۶ میلیون دلار خرج کرد، اما شکست خورد؛ ایلان ماسک حتی ثروتمند بودن را هم بلد نیست!

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و اسپیس‌ایکس و مالک شبکه...

پرندگان مهاجر در راه ایران؛ پناهگاه زمستانی یا قتلگاه؟

با آغاز فصل مهاجرت پرندگان، بار دیگر آسمان ایران...

آفریقا در محاسبات جدید جهان؛ آزمون بازطراحی دیپلماسی اقتصادی ایران

یک پژوهشگر اقتصادی آفریقا با اشاره به تغییر جایگاه...

کنگره از مدیرعامل انویدیا درباره ارتباط با متهم به جاسوسی توضیح خواست

سه عضو مجلس نمایندگان آمریکا از جنسن هوانگ، مدیرعامل...

قطر: ادعاها درباره شکست مذاکرات آمریکا و ایران کاملاً بی‌اساس است

به گزارش خبرآنلاین به نقل از جماران، دفتر اطلاع‌رسانی...

خوشحالی نکردم چون پرسپولیس را خیلی دوست دارم

احسان پهلوان زننده یکی از گلزن‌های فجرسپاسی بعد از...

مهمان پرست: ممکن است نتانیاهو دست به اقدام جنایتکارانه‌ای بزند تا درگیری، وضعیت آینده اسرائیل را به تأخیر بیندازد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رامین مهمان‌پرست، سخنگوی پیشین وزارت امور...

شمارش معکوس آیزنکوت برای کنار زدن بی‌بی

ائتلاف «فهرست مشترک» - متشکل از احزاب عربی...

ترامپ: ما در حال مذاکره با ایران هستیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس...

قلی‌زاده: فروش پالایشگاه‌ها کسری بودجه را تشدید کرد/قیمت نفت ملی را بخش خصوصی تعیین می‌کند

به گزارش خبرآنلاین افزایش هزینه‌های زندگی، کاهش قدرت خرید...

عزتی: کنترل نرخ ارز، حمایت از تولید راهکار فوری افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی عزتی، کارشناس اقتصادی، با اشاره...

پرسپولیس ۱ – فجرسپاسی ۲/ سومین شکست سرخ‌ها و هدیه صدرنشینی به سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر...

صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی ایران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق نوروزی، دبیرکل این تشکل...

تبلیغات متنی