یکشنبه 1 شهریور 1405

تکذیب ادعای واگذاری دقیقه نودی ِ پنج شرکت دولتی به ستاد اجرایی

سازمان خصوصی‌سازی ادعای واگذاری پنج شرکت دولتی به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) را تکذیب و اعلام کرد: واگذاری شرکت‌های دولتی مشمول واگذاری از طریق بازار سرمایه در دستور کار قرار دارد.

همزمان با پایان دولت سیزدهم،‌ برخی بدون سند مدعی انتصابات و واگذاری‌های دقیقه نودی قبل از تشکیل دولت چهاردهم شدند. یکی از این ادعاها در مورد واگذاری پنج شرکت دولتی به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) بود که توسط سازمان خصوصی سازی تکذیب شد.

در پی انتشار یک توئیت در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) مبنی بر واگذاری پنج شرکت به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، این ستاد با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

«به اطلاع مردم شریف ایران می رساند:

ضمن تاکید بر تحقق شعار سال و بر اساس رویکردها و سیاست‌های اخیر سازمان خصوصی سازی و هم راستا با مردمی سازی اقتصاد و افزایش شفافیت و رقابت، واگذاری شرکت‌های دولتی مشمول واگذاری از طریق بازار سرمایه در دستور کار قرار گرفته است.

«بر همین اساس، در خصوص پنج شرکت مذکور در توییت انتشار یافته، به اطلاع می‌رساند که تشکیل پرونده دو شرکت گاز پارسیان و جم، از ماه‌ها قبل در سازمان خصوصی سازی شروع شده بود و هم اکنون در مراحل پایانی عرضه از طریق فرابورس است.»

در خصوص دو شرکت پالایش نفت آبادان و طراحی و ساختمان نفت نیز اخیرا، مرحله پذیرش را طی کرده و فرایند تشکیل پرونده دو شرکت در فرابورس آغاز شده است.

بر اساس این گزارش، در خصوص شرکت کشت و صنعت مغان هم پس از واگذاری به خریدار به علت پاره‌ای مشکلات، قرارداد در سال ۱۳۹۹ از طریق هیات داوری ابطال شد و هم اکنون فرایند حسابرسی ویژه در خصوص شرکت در حال اجرا است که به طور همزمان فرایند پذیرش این شرکت از طریق فرابورس آغاز شده و بدیهی است که پس از پذیرش در فرابورس، فرایند قیمت گذاری این شرکت و نهایتا عرضه آن از طریق فرابورس اجرا خواهد شد.

لذا، قویا واگذاری شرکت‌های مذکور به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) تکذیب می‌شود.

خاطرنشان می‌شود که سازمان خصوصی سازی خود را ملزم به رعایت قوانین و مقررات در واگذاری‌ها می‌داند و این اطمینان را می‌دهد که از این مسیر تخطی نخواهد کرد.

سازمان خصوصی سازی انتشار توئیت مذکور را کذب و در راستای تشویش اذهان عمومی دانسته و از طریق مراجع قضایی پیگیر این موضوع خواهد شد.»

این گزارش حاکی است که محمود صادقی فعال اصلاح‌طلب در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بوده:«قابل توجه رئیس ‌جمهور منتخب، دکتر پزشکیان؛ برخلاف بخشنامه کفیل ریاست جمهوری، خبرهایی از نقل و انتقالات نامتعارف دستگاه‌ها می‌رسد، ازجمله واگذاری شرکت‌های پالایش گاز پارسیان، پالایش گاز فجرجم، کشت و صنعت مغان، پالایش نفت آبادان و طراحی و ساختمان نفت از طریق فرابورس به ستاد اجرایی.»

آخرین اخبار

رصد ۱۸۴ هزار انبار کالاهای اساسی در کشور و کشف ۵۹۶۵ تن کالای احتکاری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از رصد و پایش...

هنوز زمان زیادی تا مقایسه این پرسپولیس با تیم دهه ۶۰ باقی مانده است

ناصر ابراهیمی، یکی از مربیان باسابقه تیم پرسپولیس که...

وعده‌های پزشکیان در میانه جنگ و تحریم چقدر محقق شد؟

رئیس‌جمهوری در انتخابات ۱۴۰۳ بیش از وعده‌های عدددار، بر...

از پزشک پولدار تا پزشک روزمزد؛ وقتی «رابطه پزشک و بیمار» زیر فشار اقتصادی می‌شکند

همزمان با روز پزشک، سخنگوی سازمان نظام پزشکی مطالبه...

مراکز داده قبل از ظهور هوش مصنوعی چه کاربردی داشتند؟

مراکز داده هوش مصنوعی به یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات...

دو مهارت ساده که می‌تواند جان فرد در حال خفگی را نجات دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : در...

واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به استناد مصوبه ستاد تنظیم...

رژیم صهیونیستی بار دیگر به هدف قرار دادن جنوب لبنان پرداخت

طبق گزارش خبرآنلاین، امروز شنبه، رژیم صهیونیستی دوباره اقدام...

پوتین: اوکراین حملات بی‌رحمانه‌ای انجام می‌دهد

به گزارش خبرآنلاین، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه عصر شنبه در...

حواشی طارمی پس از انتقال به الوصل به همراه عکس

مهدی طارمی، ستاره ملی‌پوش فوتبال ایران، از تیم المپیاکوس...

سیگنال همتی به بورس چه بود؟ / اظهاراتی که در تصمیم گیری سرمایه گذاران مهم خواهد بود

به گزارش خبرآنلاین، اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی...

شواهد جدید، باورهای رایج درباره دورکاری را به چالش می‌کشد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : با...

پذیرش پژوهشگران پسادکتری تقاضامحور در ۱۲ دانشگاه و مرکز پژوهشی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

وال استریت ژورنال: درگیری ایران، مشروعیت ترامپ را مورد تردید قرار داده است

به نقل از خبرآنلاین، روزنامه وال استریت ژورنال در...

آسمان تاریک؛ فرصتی برای رونق اقتصاد دانش‌بنیان گردشگری

 دبیر میز تخصصی گردشگری کویر و نجوم خراسان رضوی،...

۷ نشانه ظریف که می‌گویند سلامت قلب شما نیاز به توجه دارد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : برخی...

شما نظر بدهید/ دلیل اصلی شلوغی این روزهای پمپ‌بنزین‌ها چیست؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شلوغی پمپ بنزین‌ها در اغلب...

تبلیغات متنی