یکشنبه 1 شهریور 1405

آشنایی با نامزدهای جوایز امی ۲۰۲۴

به گزارش ورایتی، با اعلام نامزدهای جوایز امی ۲۰۲۴، سریال «شوگان» با ثبت نامزدی در ۲۵ بخش، در رأس این فهرست قرار گرفت و سریال «خرس» با ۲۳ نامزدی در جایگاه بعدی ایستاد.

سریال «شوگان» محصول FX به‌همراه بازیگرانش هیرویوکی سانادا و آنا ساوای، برای نخستین بار به این فهرست راه یافتند و با شکستن رکورد ۲۳ نامزدی که پیش‌تر متعلق به سریال کمدی «خرس» بود، موفق به کسب رکورد جدیدی شدند. همچنین، FX به‌طور کلی ۹۳ نامزدی را از برنامه‌های متعدد خود کسب کرد.

سریال «خرس» که سال گذشته برنده ۱۰ جایزه امی بود، امسال با نامزد شدن بازیگرانش شامل جرمی آلن وایت، آیو ادبیری، ایبون ماس-باچراک، لیونل بویس و لیزا کولون زایاس، دوباره در خبرها قرار گرفت.

موفقیت FX موجب شد تا این شبکه به دومین شبکه‌ای که بیشترین نامزدی را در سال ۲۰۲۴ به‌دست آورده، تبدیل شود. این شبکه پس از نتفلیکس با ۱۰۷ نامزدی قرار گرفته و HBO و Max را با ۹۱ نامزدی در جایگاه سوم قرار داد. این دو شبکه برای نخستین بار در چند دهه گذشته، جزو دو شبکه برتر نیستند.

علاوه بر «شوگان» و «خرس»، FX موفق به کسب نامزدی برای سریال کمدی «سگ‌های انباری» نیز شد.

سریال کوتاه «کارآگاه واقعی: کشور شبانه» از HBO با ۱۹ نامزدی، بیشترین تعداد نامزدی را در این دسته به‌دست آورد. همچنین، «شنبه شب زنده» از شبکه NBC نیز با ۱۷ نامزدی خود را نشان داد.

نتفلیکس نیز با ۱۸ نامزدی برای «تاج»، ۱۳ نامزدی برای «ریپلی» و ۱۱ نامزدی برای «بچه گوزن شمالی» در این رقابت‌ها به چشم آمد.

این مراسم به عنوان دومین جوایز امی در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، زیرا اعتصاب‌های هالیوود باعث شد که آکادمی تلویزیون برنامه سال ۲۰۲۳ را تا ژانویه امسال – که همزمان با فصل جوایز اسکار است – به تعویق بیندازد.

تقریباً ۲۲ هزار عضو آکادمی تلویزیون، بهترین‌ها را از میان ۲۲۹ سریال ارسالی در دسته‌های درام، کمدی و سریال‌های کوتاه انتخاب کردند. سال گذشته، تعداد برنامه‌های بررسی‌شده ۳۰۹ مورد بود که نشان‌دهنده کاهش ۳۳ درصدی نسبت به سال جاری است.

بخشی از این افت به کاهش حجم تولید مرتبط است، زیرا شبکه‌ها دیگر چندان از سریال‌های اصلی حمایت نمی‌کنند و اعتصاب‌های سال گذشته هم تأخیر در تولید را به همراه داشت. سریال‌هایی که به‌جای امسال در سال ۲۰۲۵ پخش خواهند شد، شامل «خانه اژدها» (احتمالاً «آخرین ما» از HBO) و «پسران» از ویدیو و «بریجرتون» از نتفلیکس است.

سلنا گومز امسال برای نخستین بار نامزدی امی بازیگری را با سریال «فقط قتل‌های درون ساختمان» کسب کرده و با بازیگران مطرحی چون کویینتا برانسون، آیو ادبیری، کریستن ویگ، مایا رودلف و جین اسمارت رقابت خواهد کرد.

لیلی گلدستون و کالی ریس نیز با سریال‌های «زیر پل» و «کارآگاه حقیقی» نخستین نامزدی امی خود را به‌دست آورده و به‌عنوان دومین و سومین بازیگر بومی در تاریخ ۷۶ ساله این رویداد شناخته می‌شوند. رایان گاسلینگ و داکوتا فنینگ نیز برای نخستین بار با «اس‌ان‌ال» و «ریپلی» نامزدی امی دریافت کردند.

در بخش بهترین سریال درام، آثار «تاج»، «فال‌اوت»، «عصر طلایی»، «برنامه صبحگاهی»، «آقا و خانم اسمیت»، «شوگان»، «اسب‌های تنبل» و «مساله سه جرم» با یکدیگر رقابت می‌کنند. نامزدهای بخش بهترین بازیگر مرد در نقش اول سریال درام شامل ادریس البا برای «هواپیماربایی»، دونالد گلاور برای «آقا و خانم اسمیت»، والتون گاگینز برای «فال‌اوت»، گری اولدمن برای «اسب‌های تنبل»، هیرویوکی سانادا برای «شوگان» و دومینیک وست برای «تاج» است.

در بخش بهترین بازیگر زن نقش اول سریال درام، جنیفر انیستون برای «برنامه صبحگاهی»، کری کون برای «عصر طلایی»، مایا ارسکین برای «آقا و خانم اسمیت»، آنا ساوای برای «شوگان»، ایملدا استاونتن برای «تاج» و ریس ویترسپون برای «برنامه صبحگاهی» نامزد شده‌اند.

در بخش بهترین سریال کمدی، نامزدهای «ابتدایی ابت»، «خرس»، «زیاد ذوق‌زده نشو»، «قلم‌به‌مزدها»، «فقط قتل‌های درون ساختمان»، «پالم رویال»، «سگ‌های انباری» و «در سایه‌ها چه می‌کنیم» هستند. همچنین در بخش بهترین بازیگر مرد نقش اول یک سریال کمدی، مت بری برای «در سایه‌ها چه می‌کنیم»، لری دیوید برای «زیاد ذوق‌زده نشو»، استیو مارتین و مارتین شورت برای «فقط قتل‌های درون ساختمان»، جرمی آلن وایت برای «خرس»، و دفارو ون-ا-تای برای «سگ‌های انباری» نامزد شده‌اند. در بخش بهترین بازیگر زن نقش اول در یک سریال کمدی نیز کویینتا برانسون برای «ابتدایی ابت»، آیو ادبیری برای «خرس»، سلنا گومز برای «فقط قتل‌های درون ساختمان»، مایا رودلف برای «لوت»، جین اسمارت برای «قلم‌به‌مزدها» و کریستن ویگ برای «پالم رویال» در رقابت هستند.

در بخش بهترین مینی‌سریال یا فیلم تلویزیونی، نامزدهای «بچه گوزن»، «فارگو»، «درس‌های شیمی»، «ریپلی» و «کارآگاه حقیقی» به چشم می‌خورند. بهترین بازیگر مرد نقش اول یک مینی‌سریال شامل مت بومر برای «همسفران»، ریچارد گد برای «بچه گوزن»، جان هم برای «فارگو»، اندرو اسکات برای «ریپلی»، و تام هالندر برای «عداوت: کاپوتی علیه قوها» است. همچنین در بخش بهترین بازیگر زن نقش اول مینی‌سریال یا فیلم تلویزیونی، جودی فاستر برای «کارآگاه حقیقی»، بری لارسن برای «درس‌های شیمی»، جونو تمپل برای «فارگو»، سوفیا ورگارا برای «گریزلدا» و نایومی واتس برای «دشمنی: کاپوتی علیه قوها» نامزد شده‌اند.

در بخش بهترین سریال انیمیشن نیز آثار «مردان-ایکس ۹۷»، «سیمپسون‌ها»، «برگر باب»، «حکمرانی مردارخواران» و «سامورایی چشم آبی» به رقابت خواهند پرداخت.

مراسم اهدای جوایز امی هفتاد و ششم در تاریخ ۱۵ سپتامبر برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار

دلایل تقطیع و تحریف سخنان قالیباف چه می‌تواند باشد؟

<p طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرشاد ابراهیم‌پور، یکی از...

رصد ۱۸۴ هزار انبار کالاهای اساسی در کشور و کشف ۵۹۶۵ تن کالای احتکاری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از رصد و پایش...

هنوز زمان زیادی تا مقایسه این پرسپولیس با تیم دهه ۶۰ باقی مانده است

ناصر ابراهیمی، یکی از مربیان باسابقه تیم پرسپولیس که...

وعده‌های پزشکیان در میانه جنگ و تحریم چقدر محقق شد؟

رئیس‌جمهوری در انتخابات ۱۴۰۳ بیش از وعده‌های عدددار، بر...

از پزشک پولدار تا پزشک روزمزد؛ وقتی «رابطه پزشک و بیمار» زیر فشار اقتصادی می‌شکند

همزمان با روز پزشک، سخنگوی سازمان نظام پزشکی مطالبه...

مراکز داده قبل از ظهور هوش مصنوعی چه کاربردی داشتند؟

مراکز داده هوش مصنوعی به یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات...

دو مهارت ساده که می‌تواند جان فرد در حال خفگی را نجات دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : در...

واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به استناد مصوبه ستاد تنظیم...

رژیم صهیونیستی بار دیگر به هدف قرار دادن جنوب لبنان پرداخت

طبق گزارش خبرآنلاین، امروز شنبه، رژیم صهیونیستی دوباره اقدام...

پوتین: اوکراین حملات بی‌رحمانه‌ای انجام می‌دهد

به گزارش خبرآنلاین، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه عصر شنبه در...

حواشی طارمی پس از انتقال به الوصل به همراه عکس

مهدی طارمی، ستاره ملی‌پوش فوتبال ایران، از تیم المپیاکوس...

سیگنال همتی به بورس چه بود؟ / اظهاراتی که در تصمیم گیری سرمایه گذاران مهم خواهد بود

به گزارش خبرآنلاین، اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی...

شواهد جدید، باورهای رایج درباره دورکاری را به چالش می‌کشد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : با...

پذیرش پژوهشگران پسادکتری تقاضامحور در ۱۲ دانشگاه و مرکز پژوهشی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

وال استریت ژورنال: درگیری ایران، مشروعیت ترامپ را مورد تردید قرار داده است

به نقل از خبرآنلاین، روزنامه وال استریت ژورنال در...

آسمان تاریک؛ فرصتی برای رونق اقتصاد دانش‌بنیان گردشگری

 دبیر میز تخصصی گردشگری کویر و نجوم خراسان رضوی،...

تبلیغات متنی