شنبه 16 آبان 1405

این بخش خبری را مشاهده کنید

اخبار جدیدی از پاتوق فیلم کوتاه، تعداد ثبت‌نام‌کنندگان یک جشنواره سینمایی و تکمیل مراحل فیلمبرداری فیلم کوتاه «صلح» به‌دست رسیده که نشان‌دهنده فعالیت‌های جالب و متنوع این حوزه است.

در هجدهمین رویداد از فصل نهم پاتوق فیلم کوتاه، آثار «شکار»، «ته‌لنجی»، «شب بخیر ملیکا» و «نفس» به نمایش درخواهند آمد و این ارائه با نقد و بررسی توسط نویسنده و منتقد سینما همراه خواهد بود.

این جلسه قرار است روز یک‌شنبه، ۱۴ مردادماه ۱۴۰۳، با نمایش چهار اثر کوتاه در پردیس سینمایی بهمن برگزار شود.

در این قسمت از فصل نهم پاتوق که به همت انجمن سینمای جوانان ایران برپا می‌شود، فیلم‌های‌ کوتاه «شکار» به کارگردانی رامین محمدیار، «ته‌لنجی» به نویسندگی و کارگردانی علی کیوان، «شب بخیر ملیکا» به کارگردانی البرز پورصیاد و «نفس» به کارگردانی مرسده فلاح نژاد به نمایش درخواهند آمد.

شاهین امین، به عنوان منتقد و روزنامه‌نگار سینما، کارشناسی این جلسه را بر عهده خواهد داشت و پس از نمایش آثار، به گفتگو با کارگردانان فیلم‌های انتخاب شده می‌پردازد و به تحلیل و بررسی آن‌ها خواهد نشست. مجری‌کارشناس این برنامه نیز محمد صابری خواهند بود.

فیلم «شکار» که توسط رامین محمدیار نویسندگی و کارگردانی شده، داستان گروهی از روستائیان را روایت می‌کند که تصمیم می‌گیرند در یک شب بارانی به‌دلیل شکار به جنگل‌های نزدیک محل زندگی خود بروند، و در این حین حادثه‌ای عجیب برای آن‌ها رخ می‌دهد.
 
«ته‌لنجی» که به نویسندگی و کارگردانی علی کیوان و تهیه‌کنندگی علی مبلغ و علی کیوان، به داستانی می‌پردازد که در آن گروهی ناگزیر می‌شوند برای عبور از مرز دریا، اقدام به عبور غیرقانونی کنند که با خطراتی مواجه می‌شوند.
 
«شب بخیر ملیکا»، به کارگردانی البرز پورصیاد و تهیه‌کنندگی انجمن سینمای جوانان تالش و دانیال شفیعی، داستان مذهبی دختر نوجوانی به نام ملیکا را به تصویر می‌کشد که از خانواده‌ای طلاق گرفته است. او روزی درمی‌یابد که مادرش به مردی که قصد ازدواج با او را داشته، دروغ گفته و ادعا کرده که فرزندی ندارد و وجود دخترش را پنهان کرده است.
 
«نفس» که به کارگردانی مرسده فلاح نژاد و تهیه‌کنندگی انجمن سینمای جوانان ساری ساخته شده، داستان گروهی از رزمندگان زخمی را روایت می‌کند که به همراه مادر و نوزاد نجات‌یافته از صحنه جنگ، در مقابل دشمن بعثی در یک باتلاق گرفتار شده‌اند و فرمانده در حین این بحران، با دشواری‌های در تصمیم‌گیری مواجه می‌شود.
 
هجدهمین جلسه فصل نهم پاتوق فیلم کوتاه با همکاری موسسه فرهنگی و تبلیغاتی بهمن سبز – پخش رویش در تاریخ یک‌شنبه ۱۴ مردادماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵ در پردیس سینمایی بهمن برگزار خواهد شد و شامل نمایش آثار و نقد و بررسی آن‌ها است.

از همه افرادی که در هفته‌های گذشته در پاتوق فیلم کوتاه تهران شرکت کرده‌اند، خواهش می‌شود حتماً کارت عضویت باشگاه مخاطبان (پاتوق فیلم کوتاه) را به همراه داشته باشند.
حضور برای تمامی علاقمندان آزاد و رایگان خواهد بود.

***

فیلم کوتاه «صلح» به پایان رسید

تولید فیلم کوتاه «صلح» به نویسندگی و کارگردانی رضا فطرتی در لاهیجان با موفقیت به پایان رسید.

داستان فیلم به طرح موضوع درگیری‌ها و تضادهای درونی انسانی می‌پردازد، و نشان می‌دهد که چطور با یادگیری مهارت‌های مناسب می‌توان به درک بالاتری از آگاهی رسید. «صلح» بیان‌گر داستان مهاجری است که در تقابل با ارزش‌های انسانی واقعی با چالش‌هایی مواجه می‌شود و در جستجوی راه حلی برای مسائل خود می‌باشد.

این متن، خلاصه داستان فیلم کوتاه «صلح» است که فیلمبرداری آن پس از شش روز کاری به پایان رسیده است.

عوامل این فیلم عبارتند از: نویسنده و کارگردان: رضا فطرتی، مدیر فیلمبرداری: نواب محمودی، هلی شات: مهرداد گرامی، صدابردار: علیرضا دریا دل، مدیر تولید: جواد نجار تمیزکار، مشاور فیلمنامه: فرهاد ربیعی، مشاور کارگردان: محمد تقی لون آمیز، روان شناس مشاور: خانم دکتر جمشیدی، برنامه‌ریز و دستیار اول کارگردان: مجید فلاح شجاعی، بازیگردان: اکرم مهدوی، گریم: فرشته کشتکار، منشی صحنه: صاحبه خدمتگذار، دستیار فیلمبردار: فرزاد بهمن پور، دستیار صدا: روزبه موحدی، عکاس و فیلمبردار پشت صحنه: الیاس فلاح شجاعی، بازیگران: روزبه صفا بخش، نیکان قربان دوست و فاطمه علی پرست، مدیر رسانه‌ای: مجید فلاح شجاعی و تهیه‌کننده: رضا فطرتی.

***

اکران و نقد «شیطان وجود ندارد» در فرهنگسرای اندیشه

فیلم سینمایی «شیطان وجود ندارد» (Evil Does Not Exist) که درامی ژاپنی به کارگردانی و نویسندگی ریوسوکی هاماگوچی و محصول سال ۲۰۲۳ است، در باشگاه فیلم اندیشه به نمایش درآمده و مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت.

به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای اندیشه، این فیلم برنده جایزه بهترین فیلم از جشنواره فیلم لندن ۲۰۲۳، و نیز جایزه بزرگ هیئت داوران در بخش رقابتی ونیز شده است. فیلم روایت‌کننده جامعه‌ای است که برای حفظ اصول و یکپارچگی دنیای طبیعی خود به ساخت مکانی جدید نزدیک روستایشان مقاومت می‌کند. تماشای اثر این کارگردان ماهر، که توانسته تصویر ظریف و دلنشینی از انسانیت به نمایش بگذارد، به مخاطب یادآوری می‌کند که تا زمانی‌که گلوله‌ای وجود دارد، هیچ‌کدام از عناصر آرامش‌بخش طبیعی وجود نخواهد داشت.
پس از اکران، این فیلم با حضور مهدی سلطانی گرد فرامرزی، پژوهشگر مطالعات سینمایی و محسن سلیمانی فاخر، نویسنده و منتقد سینما نقد و بررسی خواهد شد.
این نشست در تاریخ ۱۵ مردادماه و از ساعت ۱۷ برگزار می‌شود و حضور برای سینمادوستان و علاقه‌مندان، در نشانی خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، بوستان شهید منفرد نیاکی، فرهنگسرای اندیشه، آزاد و رایگان است.

***

۱۴۲۷ نفر متقاضی حضور در جشنواره «فیلم و عکس با انرژی»

یک هزار و ۴۲۷ هنرمند فیلم‌ساز و عکاس تقاضای حضور در نخستین جشنواره «فیلم و عکس با انرژی» را انجام داده‌اند که این رویداد در تاریخ ۲۷ و ۲۹ مردادماه در تهران برگزار خواهد شد.

نخستین جشنواره «فیلم و عکس با انرژی» به دبیری حمید خانی و حمایت کمپین «با انرژی» با هدف ترویج فرهنگ مصرف بهینه انرژی و آگاهی‌بخشی در خصوص اهميت مصرف هوشمند برق و اثرات مثبت آن بر جامعه و محیط زیست، در تاریخ‌های ۲۷ و ۲۸ مردادماه در تهران به انجام می‌رسد.

طبق اعلام دبیرخانه جشنواره، تعداد ۱۴۲۷ فیلم‌ساز و عکاس ثبت‌نام کرده‌اند که شامل ۸۷۶ هنرمند با ۳ هزار و ۲۹۱ عکس و ۵۳۱ هنرمند با ۶۹۸ فیلم ارسال شده به دبیرخانه است.

در مجموع، ۱ هزار و ۳۱۲ هنرمند مرد و ۱۱۵ هنرمند زن در این جشنواره ثبت‌نام کرده‌اند و بیشترین تعداد متقاضیان از شهرهای تهران، مشهد و اصفهان هستند.

جوان‌ترین شرکت‌کننده جشنواره ۱۷ ساله و مسن‌ترین شرکت‌کننده نیز ۵۷ سال سن دارد.

آخرین اخبار

هشدار پلیس درباره خطر تصادف با دانش‌آموزان در روزهای بارانی

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا با اشاره به...

تاثیر کمبود مواد ناریه و گازوئیل بر جاماندن بخش معدن از رشد ۱۳ درصدی

یک کارشناس حوزه معدن با تاکید بر لزوم اتخاذ...

قیمت نفت برنت به ۹۸ دلار رسید/ افت ۱۶.۹ درصدی قیمت نفت ثبت شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت نفت در معاملات روز...

۴۴۶ میلیون دلار خرج کرد، اما شکست خورد؛ ایلان ماسک حتی ثروتمند بودن را هم بلد نیست!

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و اسپیس‌ایکس و مالک شبکه...

پرندگان مهاجر در راه ایران؛ پناهگاه زمستانی یا قتلگاه؟

با آغاز فصل مهاجرت پرندگان، بار دیگر آسمان ایران...

آفریقا در محاسبات جدید جهان؛ آزمون بازطراحی دیپلماسی اقتصادی ایران

یک پژوهشگر اقتصادی آفریقا با اشاره به تغییر جایگاه...

کنگره از مدیرعامل انویدیا درباره ارتباط با متهم به جاسوسی توضیح خواست

سه عضو مجلس نمایندگان آمریکا از جنسن هوانگ، مدیرعامل...

قطر: ادعاها درباره شکست مذاکرات آمریکا و ایران کاملاً بی‌اساس است

به گزارش خبرآنلاین به نقل از جماران، دفتر اطلاع‌رسانی...

خوشحالی نکردم چون پرسپولیس را خیلی دوست دارم

احسان پهلوان زننده یکی از گلزن‌های فجرسپاسی بعد از...

مهمان پرست: ممکن است نتانیاهو دست به اقدام جنایتکارانه‌ای بزند تا درگیری، وضعیت آینده اسرائیل را به تأخیر بیندازد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رامین مهمان‌پرست، سخنگوی پیشین وزارت امور...

شمارش معکوس آیزنکوت برای کنار زدن بی‌بی

ائتلاف «فهرست مشترک» - متشکل از احزاب عربی...

ترامپ: ما در حال مذاکره با ایران هستیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس...

قلی‌زاده: فروش پالایشگاه‌ها کسری بودجه را تشدید کرد/قیمت نفت ملی را بخش خصوصی تعیین می‌کند

به گزارش خبرآنلاین افزایش هزینه‌های زندگی، کاهش قدرت خرید...

عزتی: کنترل نرخ ارز، حمایت از تولید راهکار فوری افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی عزتی، کارشناس اقتصادی، با اشاره...

پرسپولیس ۱ – فجرسپاسی ۲/ سومین شکست سرخ‌ها و هدیه صدرنشینی به سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر...

صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی ایران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق نوروزی، دبیرکل این تشکل...

تبلیغات متنی