پنج‌شنبه 24 اردیبهشت 1405

قیمت سرویس تاکسی بالا رفت

مهدی چمران در حاشیه دویست و پنجاه و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگاران از بررسی تخصیص بخشی از موزه دفاع مقدس به اداره کل دفاع مقدس استان تهران خبر داد و افزود: در این جلسه، گزارش حسابرسی مربوط به شرکت خدمات اداری شهر، سازمان تاکسیرانی و سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار برای سال ۱۴۰۲ قرائت خواهد شد. وی همچنین توضیح داد که با مشخص شدن تکالیف این مجموعه‌ها، بسیاری از گزارش‌های سال‌های گذشته هنوز مورد بررسی قرار نگرفته‌اند.

چمران در پاسخ به پرسشی درباره روشن نکردن کولر در تاکسی‌ها اظهار داشت: در تعیین نرخ کرایه برای تاکسی‌های مجهز به کولر، باید هزینه اضافی برای استفاده از کولر در نظر گرفته می‌شد. در صورتی که مسافر بخواهد و خودرو مجهز به کولر باشد، باید کولر روشن شود؛ مگر اینکه کولر دچار مشکل باشد که در این صورت راننده نمی‌تواند هزینه اضافی را دریافت کند. ضروری است که استفاده از کولر به صورت عمومی برای همه تاکسی‌ها نهادینه شود.

وی همچنین در خصوص پیگیری امور اداری مربوط به تاکسی‌های برقی تصریح کرد: به محض اینکه این تاکسی‌ها به گمرک وارد شدند، اطلاع‌رسانی خواهد شد. عوامل مختلفی در وزارت کشور، وزارت صمت و گمرک وجود دارد که در صورت کوچک‌ترین تغییر می‌تواند فرآیند را به تعویق بیندازد.

چمران در پاسخ به سوالات پیرامون سرویس مدارس عنوان کرد: در صورتی که نرخ کرایه تاکسی‌ها بالا رود، شهروندان واکنش منفی نشان می‌دهند و اگر افزایش نرخ کم باشد، رانندگان خود به صورت جداگانه قرارداد می‌بندند. همان‌طور که سال گذشته مشاهده کردیم، ورود تاکسی‌های اینترنتی موجب گلایه‌هایی شد. بنابراین ما در بررسی نرخ‌ها در این سال به هر دو طرف توجه داشتیم و بحث افزایش کرایه با دقت انجام شده است تا فشار کمتری به مردم وارد شود.

وی خاطرنشان کرد که بین آموزش و پرورش و انجمن اولیا و مربیان توافقاتی صورت می‌گیرد و فعالیت‌ها بر اساس مصوبات هیئت دولت برنامه‌ریزی می‌شود. چمران افزود: سال گذشته بر مبنای پیمایش قیمت‌گذاری انجام شد، اما امیدواریم امسال این موضوع در نظر گرفته شود.

در مورد سقوط یکی از کارمندان شهرداری منطقه ۱۸ از آسانسور، وی توضیح داد: گزارشی مبنی بر وجود مشکل در آسانسور اعلام شده، اما جزئیات هنوز به طور کامل منتشر نشده است. چمران در خصوص حادثه دیگربا سقوط جرثقیل نیز اعلام کرد که برای دریافت جزئیات بیشتر باید کمی وقت بگذرانیم. مسئولیت این مشکل به عهده آتش‌نشانی نبوده، اما با توجه به اینکه دستگاه جرثقیل در محل بوده، از این سازمان یاری خواسته‌شده و باید روشن شود که آیا چنین کمکی انجام شده یا خیر.

رئیس شورای شهر تهران یادآور شد که معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۸ دارای سابقه فعالیتی در این حوزه بوده و در روز حادثه در محل کار خود حضور نداشته است، بنابراین ایشان حتی این خانم را نمی‌شناخته که بخواهد منجر به درگیری شود.

آخرین اخبار

لبنیات، روغن و تخم‌مرغ ارزان‌ در راه بازار

به گزارش خبرآنلاین،دولت از برنامه‌ای تازه برای عرضه برخی...

آکسیوس: آمریکا طرح غزه را در مناطق خارج از کنترل حماس اجرا می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، آکسیوس شامگاه چهارشنبه در گزارشی با...

ایران و نگرانی‌های وزیر انرژی آمریکا: نزدیک شدن ایران به سلاح هسته‌ای

بر اساس گزارش خبرآنلاین، کریس رایت، وزیر انرژی ایالات...

چه میزان پیاده‌روی ما را لاغر می‌کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : پیاده...

ثبت ۱۵ زمین‌لرزه در رودهن- بومهن -پردیس استان تهران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

پزشکیان: مسئولیت ما این است که با تمام توان در کنار مردم قرار داشته باشیم

طبق اعلام خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود پزشکیان رئیس جمهور، در...

کشف ۳ بمب انفجاری از یک تیم تروریستی در مرز میرجاوه

فرمانده مرزبانی فراجا گفت: با هوشیاری مرزبانان در...

زنجیره زلزله‌های شرق تهران؛ پیش‌درآمد یک اتفاق بزرگ‌ یا خنثی شدن تنش؟

مجید معهود عضو هیئت علمی پژوهشکده زلزله‌شناسی پژوهشگاه بین‌المللی...

احتمال شنیده شدن صدای انفجار در دزفول

روابط عمومی فرمانداری ویژه دزفول گفت: انفجارهای کنترل...

دستمزد ۲۳ برابر شد، دلار ۵۱ برابر/ چرا میان رشد درآمدها و تورم توازنی وجود ندارد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا تاجیک، نماینده کارگران در...

امحای کارت خودرو‌ها متوقف شد

آفتاب‌‌نیوز : سرهنگ محسن باسره با اشاره...

محدودیت دسترسی پژوهشگران به پایگاه علمی «پاب‌مد» رفع شد

به گزارش خبرنگار مهر، شاهین آخوندزاده معاون تحقیقات و...

احتمال شنیده شدن صداهای شدید انفجار در بندرعباس

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام...

ترامپ به سمت چین حرکت کرد

بر اساس گزارش خبرآنلاین، کاخ سفید در روز سه‌شنبه...

زلزله تهران خسارتی نداشت/تعداد مصدومان طوفان در تهران به ۱۷ نفر رسید

آفتاب‌‌نیوز :  بامداد امروز زمین‌لرزه‌ای به بزرگی...

زلزله ۴.۶ ریشتری تهران را لرزاند

آفتاب‌‌نیوز : ساعتی پس از زلزله ۳.۴...

زلزله ۳/۴ ریشتری پردیس/ طوفان در تهران؛ برق دماوند قطع شد

آفتاب‌‌نیوز : همچنین این زلزله در فاصله...

اعلام قیمت جدید برنج ایرانی در بازار/رییس اتاق اصناف اعلام کرد

به گزارش خبرآنلاین،حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران درباره تأمین...

اطلاعیه سازمان تامین اجتماعی درباره نحوه افزایش و متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران و بازنشستگان

در این اطلاعیه آمده  است:به اطلاع بازنشستگان و مستمری‌بگیران...

تبلیغات متنی