پنج‌شنبه 14 آبان 1405

سفیران کشورهای غربی: وقت آن است که در غزه آتش‌بس برقرار شود

سفرای کشورهای لندن، برلین و واشنگتن در اراضی اشغالی با تأکید بر محدود بودن زمان برای آزادسازی اسرای صهیونیست، از حماس و رژیم صهیونیستی درخواست کردند که هر چه سریع‌تر به توافق آتش‌بس دست یابند.

، سفرای آمریکا، بریتانیا و آلمان در یک کنفرانس خبری در اراضی اشغالی اعلام کردند که ضروری است رژیم صهیونیستی و حماس هرچه زودتر توافقی برای آتش‌بس به امضا برسانند، چرا که ممکن است دیگر فرصتی برای آزاد سازی اسرای صهیونیست وجود نداشته باشد.

این سفرای غربی، در دیدار با انجمن خانواده‌های اسرای صهیونیستی در تل‌آویو، بر اهمیت دستیابی به توافقی برای برقراری آتش‌بس و آزادسازی اسرای صهیونیستی تأکید کردند که نیروهای حماس در عملیات طوفان الاقصی با خود به غزه آورده بودند.

«جک لو» سفیر ایالات متحده با اشاره به اینکه توافق آتش‌بس برای دولت آمریكا، که هم‌پیمان عمده تل‌آویو در این جنگ به حساب می‌آید، اولویت بسزایی دارد، اظهار داشت: «در شمال نیز باید به یک راهکار دیپلماتیک با حزب‌الله برسیم. نشست فردا از اهمیت بالایی برخوردار است و باید نتیجه‌گیری شود. نمی‌دانیم چند فرصت دیگر برای آزادی اسرای صهیونیست و گشودن درهای صلح به روی منطقه باقی مانده است.»

سفیر آلمان نیز به مذاکرات آتش‌بس که قرار است روز پنجشنبه در قطر انجام شود اشاره کرد و گفت که روزهای پیش‌رو در تعیین سرنوشت اسرای صهیونیست بسیار کلیدی خواهند بود و میلیون‌ها نفر چشم انتظار این نشست هستند.

سفرای آلمان، انگلیس و آمریکا در انجمن خانواده‌های اسرای صهیونیستی

دیپلمات آلمانی همچنین ورود غیرقانونی «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و همراهانش به منطقه مسجدالاقصی را عملی تحریک‌آمیز برشمرد و به آن انتقاد کرد.

در روز سه‌شنبه، بیش از ۲ هزار شهرک‌نشین صهیونیست، به رهبری بن گویر، به بهانه سالروز تخریب دو معبد، به صحن‌های مسجدالاقصی ورود پیدا کردند. امروز نیز شهرک‌نشینان افراطی با حمایت پلیس اشغالگر به مسجدالاقصی یورش برده و مراسم «تلمودی» را برگزار کردند.

«سیمون والترز» سفیر بریتانیا در اراضی اشغالی نیز به خبرنگاران گفت که کشورش از تلاش‌ها برای توافق انجام تبادل اسرا استقبال می‌کند، زیرا زمان زیادی برای از دست دادن وجود ندارد.

این سفرای سه کشور غربی همچنین بدون اشاره به اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی، از جمله ترور شهید «اسماعیل هنیه» رئیس‌دفتر سیاسی حماس در تهران، ادعا کردند که حمله احتمالی ایران به اراضی اشغالی می‌تواند تلاش‌ها برای دستیابی به آتش‌بس را تضعیف نماید و از تهران خواستند از اقداماتی که ممکن است تنش‌ها را افزایش دهد، پرهیز کند.

آخرین اخبار

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

راز قتل آتنا ۱۴ ساله

به گزارش آفتاب نیوز، ناپدیدشدن یک...

از دیتاسنتر تا پردیس محاسباتی؛ ترفند جدید اوپن‌ای‌آی برای جلب رضایت مردم

شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) در تلاش است با تغییر نام...

قیمت کارت گرافیک از کنترل خارج شد؛ جهش ۳۵ درصدی در تنها سه ماه

قیمت کارت‌های گرافیک در سه ماه گذشته ۳۵ درصد...

رشد نرم قیمت گوشی‌ها

دنیای اقتصاد: از هر ۱۲ گوشی ثبت‌شده در...

پیشنهاد جدید برای علیرضا منصوریان/ مقصد بعدی سرمربی ایرانی الطلبه مشخص شد؟

علیرضا منصوریان دومین فصل حضورش در فوتبال عراق را...

الشرع و بن سلمان در ریاض دیدار کردند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  ایرنا:...

قیمت سکه امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

واکنش کاخ سفید به شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره

به گزارش خبرآنلاین، در پی شکست سخت هم حزبی...

واکنش متفاوت بورس آمریکا و بازار نفت به پیروزی دموکرات‌ها / داوجونز هزار واحد رشد کرد، نفت ۳ دلار ارزان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به یکی...

عمل برداشتن لوزه در کودکان؛ ۷ عارضه مهم که والدین باید بدانند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اگر...

رسانه صهیونیست: دشمنان اسرائیل در آمریکا پیروز شدند

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه معاریو نوشت: دشمنان اسرائیل در...

پزشکیان: اجازه استفاده از دانش و ظرفیت مشاوران خارجی از رهبری اخذ شده است

رئیس جمهوری با تأکید بر اینکه اجازه استفاده از...

دستور پزشکیان به استانداران درباره مدیریت مصرف سوخت و انرژی

رئیس‌جمهوری با تأکید بر ضرورت تدوین نقشه راهی جامع...

هشدار سیلاب در چند استان کشور/ آماده‌باش ۱۱ هزار و ۵۰۰ تیم عملیاتی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تسنیم:...

تبلیغات متنی