جمعه 8 آبان 1405

به دستان پزشکیان خواهد رسید؛ احمدی‌نژاد بهره‌برداری نادرست از معماران مطرح را انجام داد، حالا نوبت شماست!

بر اساس گزارش خبرآنلاین از کانال تلگرامی زوربا، در کشاکش بحث درباره‌ی تحقق عدالت آموزشی، شاید بیان یک رویداد جالب که دولت دکتر مسعود پزشکیان می‌تواند پیگیر آن باشد، خالی از لطف نباشد!

در اواخر دهه‌ی ۹۰ و در زمان دولت دوم #محمود_احمدی‌نژاد، که خزانه‌ی کشور به دلیل درآمدهای نفتی مملو از دلار بود، سازمان نوسازی و تجهیز مدارس به خدمت یکی از برجسته‌ترین معمارانمان، یعنی مهندس #محسن_میرحیدر (معمار کتابخانه ملی، سالن اجلاس سران، طرح توسعه‌ی حرم حضرت معصومه و …) درآمد و از او تقاضا کرد تا یک طرح ملی برای احداث حدود چهار هزار مدرسه را تهیه نماید!

مهندس میرحیدر، این انسان نیک اندیش، بدون آنکه آگاه باشد هدف دولت احمدی‌نژاد تنها به منظور تبلیغات و شعارهای بی‌محتواست، از بهترین معماران معاصر داخلی و خارجی مانند مهندس #هوشنگ_سیحون (معمار آرامگاه بوعلی‌سینا، مقبره خیام و …) و مهندس #کامران_دیبا (معمار موزه هنرهای معاصر، فرهنگسرای نیاوران و …) دعوت کرد تا بر اساس چهار اقلیم کشور، طرح‌هایی برای مدارس نمونه‌ای ارائه نمایند!

این معماران که وجهه‌ی برجسته‌ای در معماری مدرن و معاصر ایران داشتند، با اعتبار و احترام نسبت به مهندس میرحیدر به طراحی مدارس عالی و جامع پرداختند. نقشه‌ها و ماکت‌های این طرح‌ها بدون شک در آرشیو آموزش و پرورش موجود است! اما دولت احمدی‌نژاد، پس از بهره‌برداری تبلیغاتی از این طرح، هرگز حتی یک مدرسه نیز بر مبنای این ایده نساخت و به تدریج موضوع به فراموشی سپرده شد! پس از این حوادث، مهندس میرحیدر که شخصیتی بسیار محترم بود، دچار سکته گردید و به اجبار خانه‌نشین شد!

دولت دکتر پزشکیان و به ویژه رئیس‌جمهور یا افراد فرهیخته‌ای چون دکتر #محمدجواد_ظریف می‌توانند در صورت آگاهی از این موضوع، به این مسئله ملی پرداخته و جهت تحقق عدالت آموزشی و ارتقاء نظام آموزشی کشور تلاش کنند!

٤٧٢٣٦

آخرین اخبار

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

کتاب تخصصی تولید پروپیلن رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «تولید پروپیلن (PDH)، کاربرد...

اعتراف بزرگ رونالدو پس از شکست دادن مسی

به گزارش تابناک؛ فوق‌ستاره پرتغالی فوتبال دنیا، افتخار انتخابش...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

تبلیغات متنی