کاهش مداوم بازار سرمایه در چهارمین روز متوالی

در چهارمین روز هفته، بازار سرمایه به مانند سه روز کاری گذشته، روند منفی را ادامه داد؛ به طوری که شاخص کل با افت ۸۲۲۲ واحدی، به عدد دو میلیون و ۱۲۳ هزار واحد رسید.

در دهمین روز از نخستین ماه پاییز، بازار بورس با کاهش مواجه شد. لازم به ذکر است که این بازار از تاریخ ۲۶ شهریورماه تا اواخر هفته پیش به‌طور عمده در حال صعود بود. به نظر می‌رسد که ریسک‌های سیستماتیک و عوامل سیاسی، تاثیر منفی بر روی بازار سهام گذاشته است. همچنین، سازمان بورس تصمیم به کاهش دامنه نوسان از سه درصد به مثبت و منفی یک درصد گرفت.

در روز سه‌شنبه، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با ۸۲۲۲ واحد کاهش، در عدد دو میلیون و ۱۲۳ هزار و ۴۸۳ واحد به کار خود پایان داد.

علاوه بر این، شاخص هم‌وزن نیز با افت ۹۵۳ واحد، به عدد ۷۰۱ هزار و ۸۸۰ واحد رسید.

امروز ۱۰۷ هزار فقره معامله به ارزش ۴۰۷۳ میلیارد تومان در بازار سهام به ثبت رسید.

نمادهای فملی، فولاد و فارس به ترتیب از جمله نمادهای تاثیرگذار بر روی شاخص بورس بودند که همگی در محدوده منفی قرار گرفتند. به همین شکل، نمادهای پرتراکنش شامل وپارس، فولاد و بترانس نیز به چشم می‌خوردند.

در تاریخ دهم مهرماه ۱۴۰۳، شاخص فرابورس ایران نیز با کاهش ۲۲ واحدی به عدد ۲۲ هزار و ۱۸۰ واحد رسید.

تعداد معاملات ثبت شده در فرابورس امروز ۶۲ هزار فقره و ارزش کل آن ۱۵ هزار میلیارد تومان بود.

انتخاب بیشترین تاثیر مثبت را بر روی شاخص فرابورس گذاشت، اما نمادهای فزر و سامان تاثیر منفی داشتند. همچنین فزر، کرومیت و آردینه نیز از جمله نمادهای پرتراکنش بودند.

طبق اعلام سازمان بورس و اوراق بهادار و به دنبال برگزاری جلسه هیأت مدیره این سازمان در صبح روز شنبه، هفتم مهرماه ۱۴۰۳، تصمیم گرفته شد که مطابق بند ۱۱ ماده ۷ قانون بازار اوراق بهادار، با هدف حمایت از حقوق سهامداران و جلوگیری از تاثیرات هیجانی بر روند بازار، دامنه نوسان تمامی نمادهای سهام، حق تقدم سهام و صندوق‌های سهامی و مختلط قابل معامله در بورس و فرابورس به مثبت و منفی یک درصد محدود شود.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا