یکشنبه 10 آبان 1405

سی‌ان‌ان: تأسیسات نظامی آمریکا در خاورمیانه در معرض خطر حملات قرار دارند

رسانه‌ای از ایالات متحده گزارش می‌دهد که در شرایطی که واشنگتن به دنبال جلوگیری از ورود به یک جنگ جدید در منطقه است، نظامیان آمریکایی که در نقاطی همچون سوریه و عراق مستقر هستند، به شدت در برابر حملات نیروهای مقاومت در معرض خطر قرار دارند.

طبق گزارشی که ایسنا به آن اشاره کرده است، یک رسانه آمریکایی به تناقض در سیاست دولت «جو بایدن» نسبت به تشنجات اخیر در غرب آسیا به دنبال جنگ غزه پرداخته و ادعا کرده که آمریکا به عنوان یک «قدرت برتر»، از امکان کنترل بر متحد اصلی خود در خاورمیانه یعنی رژیم صهیونیستی ناتوان شده است.

سی‌ان‌ان با اشاره به ناموفق بودن مذاکرات آتش‌بس در غزه عنوان کرده است که «هر زمانیکه رئیس‌جمهوری از آمریکا با عدم پذیرش مواجه می‌شود، تصویر شخصی وی و برداشت‌ها از آمریکا به عنوان یک قدرت بزرگ آسیب می‌بیند. به نظر می‌رسد که بایدن، که خود را به عنوان یک کارشناس در سیاست خارجی معرفی کرده، ممکن است پس از چند ماه، کاخ سفید را در شرایطی دشوار و با لکه ننگی بر میراث سیاسی‌اش ترک کند.»

موضع دوگانه آمریکا در قبال این منازعه شامل تناقضی عمیق و نمادین می‌باشد: برخی تحلیل‌ها از سوی سی‌ان‌ان نشان می‌دهد که بمب‌های ۲۰۰۰ پوندی تولید آمریکا ممکن است در عملیاتی علیه «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله مورد استفاده قرار گرفته باشند. این امر خطر بروز یک جنگ منطقه‌ای را به همراه دارد که به نفع منافع و اهداف دیپلماتیک ایالات متحده نخواهد بود.

در یک بخش دیگر از این گزارش ذکر شده است: در وضعیتی که نگرانی‌ها از عدم پایداری پیروزی‌های کوتاه‌مدت اسرائیل و احتمال دامن‌زدن به دهه‌ها ناامنی و جنگ در آینده وجود دارد، تحولات منطقه از منظر استراتژیک و تاریخی در مقایسه با آمریکا متفاوت جلوه می‌کند.

این گزارش همچنین متذکر شده است که «منافع ملی ایالات متحده تنها به حمایت از اسرائیل محدود نمی‌شود»؛ ایالات متحده که دو دهه وقت صرف خروج نیروهای نظامی خود از عراق و افغانستان کرد، به شدت در پی جلوگیری از درگیری در یک جنگ تلخ دیگر در خاورمیانه است. نظامیان آمریکایی هنوز در نقاطی از جمله سوریه و عراق مستقر هستند و به شدت در برابر حملات نیروهای مقاومت در ریسک بالایی قرار دارند.

عواقب جهانی و سیاسی جنگ‌های سال گذشته در این منطقه بسیار قابل توجه بوده است. به عنوان مثال، در طی ماه‌ها، کشتی‌های تجاری در دریای سرخ به طرز فزاینده‌ای تحت حملات انصارالله از یمن قرار گرفته و نیروهای دریایی ایالات متحده و شرکای آن برای مقابله با موشک‌های انصارالله فعّال شده‌اند.

این مقاله همچنین اشاره می‌کند که «پیامدهای اقتصادی این حملات به دلیل تغییر مسیر کشتی‌ها قابل توجه بوده است. بعید به نظر می‌رسد که این درگیری‌ها با وجود بمباران غزه و لبنان توسط رژیم صهیونیستی به پایان برسند.»

آخرین اخبار

نوجوانان در مسیر کشف هویت؛ طوفان تغییرات جسمانی و عاطفی

نوجوانی به عنوان یکی از حساس‌ترین مراحل گذار از...

قیمت سکه امروز ۹ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

اظهارات زارع پس از کسب چهارمین طلای جهان

به گزارش تابناک، امیرحسین زارع پس از کسب مدال...

ویدیو/منتظری: جهاد دانشگاهی پژوهش‌ها را به سمت مسائل اساسی ایران سوق داده است

رئیس جهاد دانشگاهی با تشریح اولویت‌های پژوهشی این نهاد...

نشست مهم امنیتی به ریاست نخست وزیر عراق

به گزارش خبرآنلاین، یک نشست امنیتی امروز شنبه به...

منچسترسیتی ۰ – برایتون ۱/ مرغ‌های دریایی، گربه سیاه شدند!

تیم منچسترسیتی امروز از هفته نهم لیگ برتر انگلیس...

قیمت بیت‌کوین به ۷۷ هزار دلار سقوط کرد؛ احتمال افت تا ۶۵ هزار دلار

به گزارش خبرآنلاین،بزرگ‌ترین رمزارز بازار، معاملات روز جمعه را...

آیا کمبود آهن را می‌توان فقط با نگاه کردن به صورت تشخیص داد؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : این...

ثبت رکورد جدید سیمان فارس نو با کاهش کلینکر فاکتور به ۸۱٫۴۵ درصد

شرکت سیمان فارس نو در ادامه اقدامات تخصصی برای...

آیا بعد از برداشتن یک تخمدان هنوز امکان بارداری وجود دارد؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : برداشتن...

هواشناسی: رگبار باران در تهران از عصر دوشنبه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

آیا اینترنت در ایران ارزان است؟

درخواست اپراتورها برای افزایش تعرفه بسته‌های اینترنت بارها...

تراکتور با پرواز غیرمستقیم راهی عمان می‌شود

به گزارش تابناک؛ دیدار تیم‌های تراکتور ایران و نفتچی...

سفر الزیدی به دمشق؛ نزدیکی راهبردی یا ضرورت امنیتی؟

کارشناس مسائل عراق با اشاره به سفر اخیر نخست‌وزیر...

آخرین تحولات FATF اعلام شد؛ اجماع اعضا بر ۱۰ بند پیشرفت کشور در سایه دفاع مقتدرانه

درپی انتشار بیانیه اجلاس آبان‌ماه FATF، مرکز اطلاعات مالی...

چک‌های وصول‌نشده و انتقالی مبنای مالیات شدند/ امکان اعتراض وجود دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برزگری، معاون تحول هوشمندسازی سازمان...

عضو کمیسیون اجتماعی: ترمیم قدرت خرید بازنشستگان و حقوق‌بگیران ضرورت دارد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره معیشت بازنشستگان و حقوق‌بگیران...

سوء استفاده کلاهبرداران سایبری از اعتبار خریدهای قسطی شهروندان

معاون اجتماعی پلیس فتای فراجا با اشاره به افزایش...

اولین مرکز داده فضایی گوگل فعال شد؛ هوش مصنوعی از مدار زمین شعر سرود

گوگل با فعال‌سازی نمونه اولیه مرکز داده فضایی خود،...

تبلیغات متنی