پنج‌شنبه 14 آبان 1405

عراقچی: ما برای هرگونه شرایطی آمادگی داریم

وزیر امور خارجه ایران بر این نکته تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران برای پاسخ به هرگونه اقدام خصمانه از سوی رژیم صهیونیستی کاملاً آماده است.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز پنجشنبه در گفت‌وگویی با رسانه‌های قطری به تحلیل موضوعات مختلف منطقه‌ای پرداخت. 

عراقچی که به دوحه سفر کرده است، در مصاحبه با شبکه الجزیره و در پاسخ به تهدیدات رژیم صهیونیستی تصریح کرد: «هرچند ما به دنبال تشدید تنش و جنگ نیستیم، اما برای مواجهه با هر سناریویی آماده‌گی داریم. اسرائیلی‌ها می‌توانند اراده و عزم ما را به آزمایش بگذارند».

او همچنین افزود: ما خواهیم دید که نحوه حمله چگونه خواهد بود و بنا به آن پاسخ خود را با دقت و در نظر گرفتن تمامی جوانب، تعیین خواهیم کرد.

جمهوری اسلامی ایران در واکنش به ترور شهید «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس و نقض حاکمیت خود از سوی رژیم صهیونیستی، همچنین جنایات رژیم صهیونیستی در ترور شهید «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان و سردار «عباس نیلفروشان» معاون عملیات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، موشک‌باران پایگاه‌های نظامی و اطلاعاتی ارتش رژیم صهیونیستی در جوار سرزمین‌های اشغالی را به عنوان یک اقدام متقابل انجام داد.

پس از این واکنش ایران، صهیونیست‌ها به تهدید به حمله پرداخته‌اند، اما مقامات ایرانی هشدار داده‌اند که هر اقدام از سوی تل‌آویو با پاسخی سنگین‌تر از جانب ایران مواجه خواهد شد.

مقاومت، توانایی مقابله با رژیم صهیونیستی را دارد

عراقچی در ادامه گفت‌وگویش با الجزیره، با اشاره به اینکه «اسرائیل تمایل دارد جنگی فراگیر به راه بیاندازد و برخی کشورها را به این جنگ بکشاند»، اظهار داشت: نه تنها ایران، بلکه همه از عواقب فاجعه‌بار این جنگ آگاه هستند و نمی‌خواهند در آن دخالت کنند.

او بر این نکته تاکید کرد که «مقاومت قادر است به رژیم صهیونیستی پاسخ دهد و نتانیاهو در جنگ غزه به هدف خود که نابودی حماس بود، نرسید و در لبنان نیز با شرایط مشابهی روبه‌رو خواهد شد.»

وزیر خارجه ایران همچنین تصریح کرد که حمایت ایران از مقاومت هرگز به حمایت‌های سیاسی و دیپلماتیک محدود نخواهد شد و تصریح کرد: «ما هر آنچه لازم باشد برای حمایت از آن‌ها انجام خواهیم داد. ما هرگز از حمایت از مقاومت غافل نشده‌ایم و از بیروت اعلام می‌کنم که ایران هرگز از تلاش برای تقویت مقاومت دریغ نخواهد کرد.»

عراقچی همچنین درباره سفر اخیر خود به لبنان گفت: دیدارهایم در بیروت سازنده و مثبت بود و هیچ مشکلی در این زمینه به وجود نیامد. ما از تصمیمات دولت لبنان و مقاومت به‌طور کامل حمایت خواهیم کرد.

وزیر امور خارجه ایران در سفرهای منطقه‌ای هفته گذشته، به لبنان و سوریه رفت و در آنجا بر حمایت از مقاومت تاکید نمود.

روابط دیپلماتیک با آمریکا از طریق برخی کشورها برقرار است

این دیپلمات عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران همچنین اعلام کرد که «نشست‌هایی درباره چگونگی برقراری آتش‌بس و توقف کشتارها و ویرانی‌ها» در حال انجام است.

او در مورد سفر اخیر خود به عربستان سعودی و قطر یادآور شد: کشورهای بزرگ منطقه می‌توانند در مقابله با تنش‌های به وجود آمده نقش‌آفرینی کنند. عربستان در این زمینه اهمیت زیادی دارد و قطر نیز به‌طور مؤثر در حال ایفای نقش است و ما در حال رایزنی‌هایی با آن‌ها برای توقف جنگ هستیم.

وزیر امور خارجه ایران همچنین اشاره کرد که «کانال‌های دیپلماتیک از طریق برخی کشورها با ایالات متحده باز است و ما به‌صورت غیرمستقیم در حال تبادل‌نظر هستیم.»

عراقچی افزود: «توجه بین‌المللی به آنچه در لبنان و غزه در حال روی دادن است، مهم‌ترین نتیجه این رایزنی‌هاست» و خبر داد که در خصوص لزوم ارائه یک راه‌حل دیپلماتیک برای این بحران، توافق نظر وجود دارد.

آخرین اخبار

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

روش های تبلیغ کسب و کار برای افزایش فروش و رشد برند

شما محصولات عالی دارید، اما مشتریان هنوز نام...

سندرز: دموکرات‌ها بودجه جنگ علیه ایران را قطع می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی متمایل...

پیام اردوغان پس از انتخابات آمریکا؛ منطقه باید به صلح برسد

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز...

از دامداری‌ها تا خانه‌ها؛ گسترش انگل مرگبار به سگ‌ها و گربه‌های آمریکایی

کرم‌های انگلی موسوم به «مگس پیچ‌خور» با شناسایی موارد...

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

راز قتل آتنا ۱۴ ساله

به گزارش آفتاب نیوز، ناپدیدشدن یک...

بلاتکلیفی ایران در مقررات‌گذاری ارزهای دیجیتال باوجود رتبه ششم مصرف!

یک تحلیلگر اقتصادی با تأکید بر اینکه توسعه اقتصاد...

از دیتاسنتر تا پردیس محاسباتی؛ ترفند جدید اوپن‌ای‌آی برای جلب رضایت مردم

شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) در تلاش است با تغییر نام...

استفاده بیش از حد از هوش مصنوعی چه بلایی سر قدرت تفکر انسان می‌آورد؟

هوش مصنوعی انجام بسیاری از وظایف روزمره را سریع‌تر...

قیمت کارت گرافیک از کنترل خارج شد؛ جهش ۳۵ درصدی در تنها سه ماه

قیمت کارت‌های گرافیک در سه ماه گذشته ۳۵ درصد...

رشد نرم قیمت گوشی‌ها

دنیای اقتصاد: از هر ۱۲ گوشی ثبت‌شده در...

پیشنهاد جدید برای علیرضا منصوریان/ مقصد بعدی سرمربی ایرانی الطلبه مشخص شد؟

علیرضا منصوریان دومین فصل حضورش در فوتبال عراق را...

الشرع و بن سلمان در ریاض دیدار کردند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  ایرنا:...

قیمت سکه امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

تبلیغات متنی