سلتیک‌پارک، نماد افتخار اسکاتلندی‌ها در عرصه اروپا

هواداران سلتیک فقط در فضای مجازی با عبارت «گلاسکو، به بهشت خوش آمدید!» از بازدیدکنندگان خود استقبال نمی‌کنند، بلکه این جمله به‌وضوح بر درِ ورزشگاه آنها نیز نقش بسته است.

امشب (سه‌شنبه) تیم لایپزیگ به دنبال دست‌یابی به بهشت است و تلاش دارد تا از ته جدول لیگ خارج شود. مارکو رُزِه و یارانش در لیگ قهرمانان هنوز موفق به کسب هیچ امتیازی نشده‌اند. بعد از شکست‌های پیاپی در برابر اتلتیکو مادرید، یوونتوس و لیورپول، لایپزیگ خود را در قعر جدول می‌بیند و نیاز عاجلی به کسب پیروزی دارد. هواداران سلتیک عاشق فوتبال هستند و هر ساله در پارک افسانه‌ای سلتیک، که خود آن را «بهشت» می‌نامند، تاریخچه باشگاه را جشن می‌گیرند. آنها با صرف میلیون‌ها دلار در تلاش برای تقویت تیم خود هستند.

در سلتیک، رنگ سبز همه‌جا به چشم می‌خورد؛ نه تنها در استادیوم و چمن، بلکه حتی در لباس‌های باشگاه نیز این رنگ غالب است و نماد باشگاه یک شبدر است. تاریخ فوتبال در این مکان به یادگار مانده و با لبخند به شما خوش‌آمد می‌گوید. مجسمه جان استین در کنار ورزشگاه قرار دارد که یادآور دوران طلایی این باشگاه محسوب می‌شود. در سال ۱۹۶۷، استین و سلتیک در اوج فوتبال اروپا قرار داشتند، در حالی که لایپزیگ هنوز به دنبال رسیدن به آن سطح است. اسکاتلندی‌ها در آن سال به بالاترین نقطه فوتبال قاره دست یافتند.

برندان راجرز تاکنون نتوانسته عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را به دست آورد. او در سال ۲۰۱۶ پا به بهشت گذاشت و موفق به ایجاد شرایط ایده‌آل برای تیم شد. در فصل ۲۰۱۷-۲۰۱۶ با ۴۷ بازی بدون باخت و کسب هر سه عنوان معتبر فوتبال اسکاتلند، یک کارنامه شگفت‌انگیز را به ثبت رساند.

این مربی ۵۱ ساله از ایرلند شمالی، بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ سکان هدایت تیم اسکاتلندی را در دست داشت و در تابستان ۲۰۲۳ دوباره به گلاسکو بازگشت. او در خصوص رویارویی با لایپزیگ در لیگ قهرمانان اظهار داشت: هر دیدار در این مسابقات معادل یک فینال است. این فرصت را داریم که مجدداً در خانه، برابر حریفی بزرگ به میدان برویم. باید دفاع‌مان را تقویت کنیم و تمرکز‌مان را حفظ کنیم. در هر مسابقه لحظاتی پیش می‌آید که باید بهترین عملکرد خود را به نمایش بگذاریم.

قهرمان فصل گذشته اسکاتلند در حال حاضر با دریافت تنها سه گل در صدر جدول این رقابت‌ها قرار دارد و بدون باخت باقی مانده است. در لیگ قهرمانان، آنها پس از انجام سه بازی، ۴ امتیاز جمع‌آوری کرده و چهار امتیاز بیشتر از لایپزیگ به دست آورده‌اند.

اسکاتلندی‌ها برای پیشرفت در سطح ملی و قاره‌ای، با جدیت به تقویت تیم پرداخته‌اند و آرنه انگلس، ملی‌پوش بلژیکی را از آوگسبورگ به خدمت گرفته‌اند. این انتقال با هزینه یازده میلیون یورو، به گران‌ترین خرید تاریخ این باشگاه تبدیل شده است. این هافبک جایگزین مت اوریلی شده که با مبلغ ۳۵ میلیون یورو به برایتون منتقل شد.

انتقال بزرگ بعدی این تیم، کسپر اشمایکل، دروازه‌بان دانمارکی بود. او در سال ۲۰۱۶ به‌طرز شگفت‌انگیزی با لسترسیتی قهرمان لیگ برتر شد و با وجود اشتباهاتش، در بهشت یک دارایی ارزشمند به شمار می‌رود.

پایان پیام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا