پنج‌شنبه 14 آبان 1405

پتانسیل‌های ملی شهرستان مرزی آستارا باید با برنامه‌ریزی مناسب تقویت گردد

ایسنا/گیلان نماینده ولی فقیه در استان گیلان اظهار داشت: بندر آستارا که در خط مرزی واقع شده، دارای قابلیت‌های ملی قابل توجهی در عرصه‌های مرزی، اقتصادی و تجاری است و باید با برنامه‌ریزی و تلاش‌های مستمر تقویت گردد.

آیت الله رسول فلاحتی در بعدازظهر روز شنبه، ۱۹ آبان، در دیدار با مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان مرزی بندر آستارا گفت: ظرفیت‌های موجود در آستارا می‌تواند آینده روشنی را برای این منطقه رقم بزند. وی خاطرنشان ساخت که شهرستان آستارا به عنوان دروازه جمهوری اسلامی ایران به سمت اوراسیا و قفقاز، موقعیتی جغرافیایی و ژئوپلتیکی خاص دارد که چشم‌انداز بسیار روشنی را برای این قسمت از کشور فراهم می‌آورد.

وی افزود: آستارا به نوعی نماینده جمهوری اسلامی ایران و استان گیلان در ورود به اروپای شرقی است و همچنین از منظر فرهنگی و اجتماعی به مثابه دروازه‌ای به تمدن و اقتصاد کشور در این سو به حساب می‌آید.

فلاحتی با اشاره به اهمیت سفرهای استانی و حضور مستمر مدیران و مسئولان سطح ارشد گیلان در شهرستان‌های مختلف، گفت: رفع نیازها و درخواست‌های مردم بایستی در اولویت اقدام‌های مدیران اجرایی قرار گیرد.

وی تاکید کرد که از شتابزدگی در اجرای طرح‌های عمرانی باید اجتناب شود و گفت: هرچند اجرای مؤثر طرح‌های عمرانی گامی بزرگ در مسیر پیشرفت کشور است، اما طرح‌های شتاب‌زده ممکن است عواقب و خطراتی به دنبال داشته باشند. بنابراین، باید با بررسی دقیق چشم‌اندازها و پیامدهای اجرایی، این طرح‌ها به طور سالم به نتیجه رسانده شوند.

فلاحتی همچنین به آستارا به عنوان پیشانی ایران برای دسترسی به بازارهای اروپای شرقی اشاره کرده و بیان داشت: شهرستان آستارا یکی از سرسبزترین و حاصلخیزترین نقاط ایران به شمار می‌آید و به دلیل بارش‌های فراوان، از آب و هوای مطلوبی برخوردار است.

نماینده ولی فقیه در استان گیلان همچنین به آخرین وضعیت کریدور شمال- جنوب، توافقات چندجانبه در زمینه حمل و نقل و فرایند اجرایی خط ریلی رشت به آستارا اشاره کرده و یادآور شد: خط ریلی رشت به آستارا یکی از پروژه‌های کلیدی در زمینه آهنگ یابی ریلی کشور است که کریدور شمال را به جنوب متصل کرده و به توسعه ارتباط ایران با سایر کشورها کمک می‌کند.

وی با تأکید بر اهمیت بندر آستارا، تصریح کرد: این شهرستان نیازمند توجه جدی از سوی مسئولان کشوری و استانی است. فلاحتی همچنین تأکید کرد که باید به اقتصاد دریا پایه در آستارا توجه ویژه‌ای شود و گفت: استفاده صحیح از منابع دریایی در جهت رشد اقتصادی، بهبود معیشت و ایجاد اشتغال بسیار ضروری است.

نماینده ولی فقیه در استان گیلان با اشاره به پروژه‌های نیمه تمام در استان گیلان و ضرورت پرداخت خسارت ناشی از سیل در بندر آستارا، بیان کرد: تمامی مسئولان باید در رفع مشکلات stands ب موقع وارد عمل شوند. به عنوان مثال، ترافیک در شهرستان تالش موجب ناراحتی شهروندان و رانندگان شده و این مشکل باید در کمربندی تالش حل و فصل گردد.

فرماندار آستارا نیز در این نشست اعلام کرد که در سال گذشته ۶ هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال خسارتی به دلیل وقوع سیل به آستارا تحمیل گردیده و بسیاری از این خسارت‌ها همچنان به علت کمبود اعتبار ترمیم نشده‌اند. وی همچنین یادآور شد که خط ریلی آستارا – رشت هنوز کامل نشده و ۱۵ کیلومتر از آن در حوزه آستارا قرار دارد که ۹ کیلومتر از آن، اراضی ریلی تملک شده‌اند.

محمدرضا شهاب‌زاده افزود: به منظور تقویت سیگنال صدا و سیما در آستارا، ۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است، اما همچنان با مشکل دریافت سیگنال شبکه باران مواجه‌ایم.

بندر آستارا با جمعیتی بالغ بر ۹۷ هزار نفر، در شمال غربی استان گیلان و در حاشیه دریای خزر و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.

 

آخرین اخبار

پیشنهاد جدید برای علیرضا منصوریان/ مقصد بعدی سرمربی ایرانی الطلبه مشخص شد؟

علیرضا منصوریان دومین فصل حضورش در فوتبال عراق را...

واکنش کاخ سفید به شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره

به گزارش خبرآنلاین، در پی شکست سخت هم حزبی...

واکنش متفاوت بورس آمریکا و بازار نفت به پیروزی دموکرات‌ها / داوجونز هزار واحد رشد کرد، نفت ۳ دلار ارزان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به یکی...

رسانه صهیونیست: دشمنان اسرائیل در آمریکا پیروز شدند

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه معاریو نوشت: دشمنان اسرائیل در...

دستور پزشکیان به استانداران درباره مدیریت مصرف سوخت و انرژی

رئیس‌جمهوری با تأکید بر ضرورت تدوین نقشه راهی جامع...

هشدار سیلاب در چند استان کشور/ آماده‌باش ۱۱ هزار و ۵۰۰ تیم عملیاتی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تسنیم:...

زوجی که خیال پرسپولیسی ها را راحت کرد

پرسپولیس در قائمشهر به سه امتیاز مهم رسید و...

پیش‌بینی بارش‌های سیل آسا در ۸ استان/ آماده‌باش کامل ستادهای مدیریت بحران

معاون و سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره...

پایان سبز بورس

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در آخرین روز...

سردار قاآنی: فرماندهان جبهه مقاومت پیام ولی امر مسلمین را در عالی‌ترین سطح دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی...

باند جعل چک و کارت ملی به دام افتاد / اعتراف پسر به قتل پدر ۷۲ ساله‌اش

مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران از دستگیری سارق محتویات...

تشخیص زودهنگام خرابی تجهیزات یا قطعی برق با هوش مصنوعی

معاون تحقیق و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی شرکت ارتباطات زیرساخت...

حق کمیسیون مشاور املاک؛ پرسش‌های رایج و راهنمای شفافیت

تعیین حق کمیسیون مشاور املاک برای بسیاری از خریداران...

نیازمندی‌های آنلاین؛ از ستون آگهی روزنامه تا اپلیکیشن

پنجشنبه صبح‌ها، بوی جوهر تازه و یک خودکار قرمز؛...

پتنت تازه مایکروسافت؛ هوش مصنوعی که در پخش زنده حرف در دهان افراد می‌گذارد

شرکت مایکروسافت به‌تازگی پتنتی برای سامانه‌ای مبتنی بر هوش...

یاسر آسانی مهارشدنی نیست/ یک لحظه غفلت تا ابد پشیمانی رقبا!

یاسر آسانی دارد به یکی از کابوس‌های جدی مدافعان...

مهریه ۱۴ سکه‌ای؛ حقوق زنانی که یک عمر «خانه‌داری» کرده‌اند چه می‌شود؟

درحالیکه زنان، سال‌های زندگی خود را صرف خانه‌داری، تربیت...

آلفارومئو کوئوروسو معرفی شد؛ کوپه‌ای آینده‌نگر با قدرت بیش از ۵۰۰ اسب‌بخار

آلفارومئو (Alfa Romeo) در نمایشگاه خودرو پاریس ۲۰۲۶ از...

ورود نخستین پرنده‌های مهاجر به شمال کشور

با سرد شدن هوا در سرزمین‌های شمالی، طبیعت آرام‌آرام...

تبلیغات متنی