یکشنبه 3 آبان 1405

ائمه جمعه عملکرد مدیران در توسعه و پیشرفت گیلان را رصد کنند

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی پیش از ظهر یکشنبه در چهارمین گردهمایی امامان جمعه گیلان به نقش ائمه جماعات در جامعه اشاره و اظهار کرد: نقش بصیرت افزایی و هدایتگری نماز جمعه و ائمه جماعات بر کسی پوشیده نیست.

وی با بیان اینکه از طریق تریبون‌های نماز جمعه ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب و نظام تبیین می‌شود، گفت: امروز شاهد بروز آسیب‌های فرهنگی فراوانی هستیم که باید برای کاهش این آسیب‌ها همگان تلاش کنند.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه این استان به عنوان یکی از استان‌های پیر کشور محسوب می‌شود، افزود: کاهش زاد و ولد و افزایش طلاق از جمله آسیب‌های است که با آن مواجه هستیم.

وی به نقش مهم امامان جمعه و نماز جمعه در فرهنگ سازی در این زمینه اشاره و اضافه کرد: امام جمعه فرمانده قرارگاه فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی در شهرستان‌ها هستند و باید به این موضوعات فرهنگی توجه بیشتری داشته باشند.

عباسی در ادامه با ابزار نگرانی از غفلت‌های صورت گرفته در حوزه فرهنگ، تصریح کرد: بخش عمده بیانیه گام دوم انقلاب مربوط به فرهنگ، معنویت، اخلاق و سبک زندگی است، افزود: باید گسست ایجاد شده در نظام خانواده با توجه جدی به تأکیدات رهبر معظم انقلاب پیرامون تهاجم و شبیخون فرهنگی، کنترل و صیانت شود.

ایجاد تحول در گیلان با روحیه جهادی و مدیریت کارآمد

وی با بیان اینکه مبارزه با فساد، جوان گرایی و جهاد اقتصادی در همه امور استان گیلان در اولویت قرار دارد، گفت: از ظرفیت نخبگان، چهره‌های معنوی، سیاسی، انقلابی و اجتماعی استفاده می‌کنیم.

استاندار گیلان با اشاره به وجود کاستی و مشکلات فراوان، تصریح کرد: توجه به حوزه‌های کشاورزی، تولید، اشتغال و گردشگری و صنعت گیلان در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته استان گیلان با اسراف و ریخت و پاش های بیهوده گران اداره شده است، اضافه کرد: نبود نظارت‌ها زمینه را برای رانت و فساد فراهم کرده است.

عباسی با اشاره به وجود بروکراسی‌های اضافه و پیچیده در مسیر سرمایه گذاری استان گیلان، تأکید کرد: باید با روحیه جهادی و مدیریت کارآمد تحول ایجاد کنیم.

استاندار گیلان در ادامه مطالبه گری را حق ائمه جمعه به عنوان محور ارتباط حاکمیت و مردم دانست و گفت: امید در میان مردم ایجاد شده و نباید آنان را مأیوس کنیم.

وی با بیان اینکه فساد ستیزی خط قرمز ما در استان گیلان است، تأکید کرد: در این زمینه با کسی تعارف نداریم و یکی از انتظارات ما از ائمه جمعه رصد عملکرد مدیران استان در همه بخش‌ها است.

آخرین اخبار

نتانیاهو دولت چرخشی با آیزنکوت را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو که با شبکه ۱۴...

قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

مراقب مسمومیت کودکان باشید؛ از گیاهان آپارتمانی تا دهان شویه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

هشدار نارنجی هواشناسی در ۴ استان از فردا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

سردار محبی: به کوچکترین اشتباه دشمن پاسخ چند برابری خواهیم داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار «حسین محبی»...

نظرات کاربران فلای تودی درباره پرواز با آوا ایر

برای انتخاب یک پرواز، قیمت و ساعت حرکت...

خطرناک‌ترین میراث ترامپ؛ پایان غرب و جهان ۳ بخشی

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دو...

نتانیاهو از «غافلگیری بسیار بزرگ» برای تشکیلات خودگردان فلسطین خبر داد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه الدستور، بنیامین...

معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی کشور نباید صرفاً در حد شعار باقی بماند

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به «نذر وقت»، گفت:...

نگاهداری:‌ چرا قیمت مسکن نجومی شد؟

رئیس مرکز پژوهش های مجلس، با تاکید بر اینکه...

تاب‌آوری شبکه ارتباطی کشور در سایه تقویت سکوهای داخلی

در شرایط بحرانی نظیر جنگ، سکوهای داخلی از یک...

ترمیم دی‌ان‌ای در بدن؛ امید تازه برای درمان یک بیماری ژنتیکی نادر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان...

علیرضا بیرانوند سرباز فجرسپاسی شد

علیرضا بیرانوند از اول آبان‌ماه به طور رسمی راهی...

منبع عراقی: الزیدی با الشرع تماس‌های محرمانه داشته است

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری المعلومه به نقل از یک...

تبلیغات متنی