شنبه 18 مهر 1405

چهار انتصاب تازه در استانداری مرکزی

 

با گذشت تقریبا یک ماه از انتصاب مهدی زندیه وکیلی به عنوان استاندار مرکزی، وی با صدور احکامی جداگانه اقدام به چهار انتصاب جدید در استان کرد تا بدین ترتیب روند تغییرات در استان آغاز گردد.

در یکی از این احکام، “مهدی زندیه وکیلی” استاندار مرکزی، “احمد طهرانی” را به عنوان سرپرست دفتر استاندار منصوب کرد و بدین ترتیب وی جایگزین سید جواد سجادی شد که از آذرماه سال ۱۴۰۰ به عنوان مدیرکل دفتر استاندار مرکزی فعالیت می‌کرد.

طهرانی دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته مدیریت اجرایی است و در سوابق مدیریتی اخیر خود، معاونت اداره کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی، فرمانداری شهرستان خمین و معاونت سیاسی و اجتماعی در فرمانداری این شهرستان را پشت سر گذاشته است.

در حکمی دیگر که از سوی استاندار مرکزی صادر گردید، “آرش دانش‌نژاد” به‌عنوان سرپرست روابط عمومی استانداری منصوب شد و جانشین محمد طالبی گشت که از آذرماه سال ۱۴۰۱ در سمت مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی فعالیت می‌نمود.

دانش‌نژاد، از نیروهای بومی با سابقه‌ای قابل توجه در زمینه فرهنگی و رسانه‌ای بوده و دارای مدرک کارشناسی ارشد در علوم اجتماعی است. او پیش از این به‌عنوان مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی، مدیر روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس، معاون مشارکت‌های مردمی و معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت اداره کل نوسازی مدارس استان و همچنین عضو هیئت امنای مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان مرکزی بوده است.

در حکم دیگری از سوی استاندار مرکزی، “حمید حیدری” که از خانواده معظم شاهد و ایثارگر به شمار می‌آید و دارای سوابق مدیریتی طولانی و ارزشمندی است، به‌عنوان سرپرست اداره کل حراست استانداری منصوب شد.

حیدری تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد به پایان رسانده و در کارنامه خود سوابقی چون مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مرکزی در دو دوره، معاونت خدمات شهری شهرداری اراک، مدیرکل اداری و مالی استانداری مرکزی و فعالیت در شهرداری مهاجران را دارد.

در حکمی دیگر که توسط استاندار مرکزی صادر شده است، “غلامرضا فتح‌آبادی” که سابقه‌ای طولانی در دفتر اجتماعی استانداری مرکزی دارد، به‌عنوان سرپرست دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری مرکزی منصوب گردید.

فتح‌آبادی دارای مدرک دکتری بوده و سوابق مهمی از جمله مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری مرکزی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری، مشاور استاندار در امور اجتماعی و فرهنگی و نیز رئیس اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان را در کارنامه دارد.

آخرین اخبار

بازدید وزیر تجارت و صنعت افغانستان از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه ابوحنیفه

پنجمین نمایشگاه بین‌المللی بازرگانی ابوحنیفه امروز در شهر کابل...

رسید پذیرش تعمیرگاه چیست و چرا بدون آن نباید دستگاه یا خودرو را تحویل بدهید؟

گوشی، لپ‌تاپ یا خودرو را برای تعمیر تحویل داده‌اید،...

هشدار جدی مدیریت بحران درباره مخازن سوخت شهران

به گزارش آفتاب نیوز، حسین ساجدی‌نیا...

زاینده‌رود جان دوباره می گیرد؟

۱۸ مهر،روز نکوداشت زاینده‌رود،فرصتی برای یادآوری سرنوشت رودی است...

جزئیات جدید درباره بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی دفاع در مجلس/ رأی گیری مجازی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد نادری، اظهار کرد: جلسه...

بخشی از خاطرات کودکی‌مان ساختگی است!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه بردفورد،...

پوتین با صدور یک بیانیه توافق نفتی با آمریکا را تائید کرد

به گزارش خبرآنلاین از خبرگزاری اسپوتنیک، در بیانیه کرملین...

اولین تصاویر از رنج‌روور برقی در آزمایش‌های سخت سوئد

رنج‌روور نخستین شاسی‌بلند تمام‌برقی خود را در شرایط سخت...

فاطمه مهاجرانی هم جواب روبیو را داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، با تأکید...

OpenAI: نوجوانان روزانه کمتر از ۱۵ دقیقه از ChatGPT استفاده می‌کنند

بر اساس نخستین گزارش OpenAI درباره الگوی استفاده نوجوانان...

انبوه‌سازان مسکن ایرانی راه خارج را بلد شده‌اند!

رکود بازار مسکن در ایران شرایطی را به وجود...

جیلی با فست‌شارژ ۴ دقیقه‌ای به جنگ بی‌وای‌دی رفت!

جیلی با معرفی فناوری شارژ فوق‌سریع ۲.۲ مگاواتی در...

طرح دوفوریتی مجلس برای برخورد با ماینرهای غیرمجاز

به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو کمیسیون صنایع...

تکلیف تعطیلی مدارس خراسان رضوی برای همیشه مشخص شد

وزیر آموزش‌و پرورش در سفر به شهرستان‌های گناباد و...

طرفداران اپل بخوانند / فروش آیفون ۱۸ غیرقانونی است

محله‌ای، مدیر دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و...

قیمت تخم‌مرغ نجومی شد / نیمرو و املت غذای لاکچری شد

به گزارش خبرآنلاین،رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه مرغداران میهن با بیان...

پزشکیان در ترکمنستان؛ از دیدار با پوتین و پاشینیان تا پیشنهاد همکاری منطقه‌ای «CIS+I»

پزشکیان ۱۶ مهرماه برای شرکت در نخستین اجلاس محیط‌زیستی...

هشدار نارنجی مدیریت بحران برای وقوع سیلاب و تندباد در ۷ استان

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تسنیم:...

تبلیغات متنی