شنبه 9 آبان 1405

این خبرنامه را مطالعه نمایید

“`html

در این خبرنامه، به بررسی و مرور بر مهمترین اخبار حوزه سینما و تئاتر پرداخته‌ایم.

در جلسه اخیر شورای پروانه فیلمسازی، مجوز ساخت شش فیلم‌نامه به تصویب رسید.
و اداره‌کل روابط عمومی سازمان سینمایی، فیلم‌نامه‌های «سطرهای خط خورده» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی محمدرضا خاکی و نویسندگی فرنوش عبدی‌منفرد، «ولگرد» به تهیه‌کنندگی سیدرضا محقق، کارگردانی محمد حمزه‌ئی و نگارش مجید اسمعیلی، «در امتداد پل» به تهیه‌کنندگی سیدمصطفی حاجی‌احمدکاشی، کارگردانی محمدعلی عسگری و نویسندگی مشترک پدرام کریمی و محمدعلی عسگری، «زنی به نام نبات» که به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نگارش عبدالرحمن رضائی ساخته می‌شود، و همچنین دو انیمیشن «افسانه سپهر» به تهیه‌کنندگی مهدی جعفری و کارگردانی عماد رحمانی و مهرداد محرابی‌گرگری با نویسندگی مهدی جعفری و عماد رحمانی و «خوان هفتم» به تهیه‌کنندگی سیدمحسن وزیری و سیدمحمدرضا وزیری و کارگردانی و نویسندگی سیدمحمدعلی وزیری، مورد تایید شورای پروانه فیلمسازی قرار گرفتند.
 

انتخاب بهترین مستند جشنواره سینما حقیقت از نگاه باغ فردوسی‌ها

انجمن دانش آموختگان مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی (باغ فردوس) به انتخاب بهترین مستند بلند در هجدهمین جشنواره سینما حقیقت می‌پردازد.
به تازگی هیئت مدیره جدید این انجمن فعالیت‌های خود را به شکل رسمی آغاز کرده است. در این راستا، به عنوان نخستین قدم، داورانی برای انتخاب بهترین مستند بلند ایرانی این جشنواره برگزیده شده‌اند.
هیئت داوران، که همگی از فارغ‌التحصیلان قدیمی این مدرسه سینمایی هستند، متشکل از آنتونیا شرکا (منتقد سینما)، محمدرضا مهراندیش (فیلمساز و پژوهشگر هنر) و رهبر قنبری (نویسنده و فیلمساز) می‌باشد.
 

جشنواره تئاتر افراد دارای معلولیت آغاز شد

آیین افتتاحیه ششمین جشنواره «منطقه‌ای تئاتر افراد دارای معلولیت کویر کرمان» امروز، بیستم آذرماه، برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی جشنواره، این مراسم به همت سازمان بهزیستی کشور، اداره کل بهزیستی استان کرمان و ادارات ارشاد استان، ساعت ۱۰ صبح در گلزار شهدای کرمان به منظور تجدید بیعت با شهدا و سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

بتول رشیدی، دبیر اجرایی جشنواره، در این خصوص اظهار داشت: نخستین اجراهای روز اول این جشنواره شامل نمایش «پایه قپه سبز» به کارگردانی احسان رضوانی، در ۴۰ دقیقه از ساعت ۳۰/۱۵ تا ۳۰/۱۶ در پلاتو تئاتر شهر کرمان، نمایش «قصه نجفقلی» به کارگردانی پدرام ظروفچی در ۳۵ دقیقه در پلاتو صنعتی، و همچنین نمایش «دهتک» به کارگردانی راضیه حسینی‌پور در ۳۰ دقیقه از سیستان و بلوچستان، سراوان در پلاتو علی معلم به نمایش درمی‌آید.

او همچنین افزود: نمایش‌های این جشنواره با حضور گروه‌های از استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، یزد و کرمان برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، جشنواره منطقه‌ای تئاتر افراد دارای معلولیت کویر کرمان از بیستم تا بیست و سوم آذرماه در کرمان برپا خواهد شد.

اولین حضور حسین حقیقی در صحنه تئاتر

حسین حقیقی، خواننده پاپ کشور، در نمایش میدانی «ساعر ۵» به عنوان خواننده به روی صحنه می‌رود. 

به نقل از روابط عمومی پروژه، نمایش میدانی «ساعر ۵» روایت یکی از مهمترین حوادث جنگ ژوئیه ۲۰۰۶ است که هنرمندان ایرانی و لبنانی در آن ایفای نقش می‌کنند.

سیامک‌صفری، آن ماری سلامه، شیما جعفرزاده، محمدرضا سامیان، محمد امین پازکی، ترنم کرمانیان، نفس جافری و امین زندگانی به عنوان بازیگران در این نمایش حضور دارند.

اطلاعات تکمیلی پروژه به زودی منتشر خواهد شد.

«آقای اشمیت کیه؟» به صحنه آمد/ شما چند نفر هستید؟

نمایش «آقای اشمیت کیه؟» به کارگردانی هاله بهبودی در عمارت نوفل لوشاتو به روی صحنه رفته است.

این نمایش که به نویسندگی اور سباستین تیری و ترجمه شهلا حایری به دست هاله بهبودی تهیه و کارگردانی شده، اجراهای خود را آغاز نموده است.
حسین جاهد، عارفه احمد پور، رضا دشتکی، سینا فرجام، رامتین تقی‌پور و علی اکبر طباطبایی در این نمایش به ایفای نقش پرداخته‌اند.
خلاصه داستان «آقای اشمیت کیه؟» به این صورت تعریف شده است: آقا و خانم قوچی در حال صرف غذا هستند که ناگهان زنگ تلفن به صدا درمی‌آید، در حالی که آن‌ها حتی مشترک تلفن نیستند و به تحولات دیگر در اطراف خود نیز پی می‌برند که باعث می‌شود با چالش‌هایی مواجه شوند و در نهایت به دنبال اثبات هویت گمشده خود بروند.
از دیگر عوامل این اثر می‌توان به نوید مولوی (جانشین تهیه کننده)، محمدرضا غریب‌زاده (مشاور کارگردان)، اشکان درویشی (مجری طرح و مشاور پروژه)، ملیکا ملک محمدی و شهرزاد امراللهی (دستیار کارگردان و برنامه ریز)، معصومه دهقان (کارشناس روانشناسی)، نوید مولوی (موسیقی)، هاله بهبودی (طراح صحنه و لباس)، فرنوش میرائی (مدیر صحنه)، شهرزاد امراللهی و نیما قلی‌زاده (ساخت دکور)، سیدمحمدصادق سیادت (مدیر روابط عمومی)، گندم احمدی (گرافیست و طراح پوستر)، مونا احمدوند (مشاور رسانه‌ای) و امیر تقی‌زاده، مهدی رنجبر و علی‌هاشمی‌نیا (طراح و سازنده تیزر)، زهرا استادزاده و مهدی رنجبر (عکاسان) و حسین عباسی (مدیر اجرایی) اشاره کرد.
علاقمندان می‌توانند برای رزرو بلیط و مشاهده این نمایش که تا ۱۶ دی‌ماه، هر شب راس ساعت ۱۸ اجرا خواهد شد، به سایت تیوال و یا گیشه عمارت نوفل لوشاتو واقع در خیابان نوفل لوشاتو، نبش خیابان رازی مراجعه نمایند.

 
 

“`

آخرین اخبار

عدالت شهری؛ حق فراموش‌ شده گروه‌های آسیب‌پذیر

عدالت شهری فراتر از توزیع امکانات و توسعه زیرساخت‌ها،...

یک تفاوت مهم میان انسان و هوش مصنوعی؛ واکنش هوشمندانه نشانه خودآگاهی نیست

پژوهشگران دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ دریافته‌اند که شباهت رفتاری...

سپاه: چهارمین نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین روابط عمومی نیروی دریایی سپاه...

حمایت جمهوری آذربایجان از امارات در سازمان ملل به جای ترکیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرغم اقدامات آنکارا و رئیس...

علیرضا دبیر: حضرت عباسی جفتش طلا بود!

به گزارش تابناک، رقابت‌های امروز کشتی آزاد قهرمانی جهان...

لاپید: مخالفان نتانیاهو در انتخابات پیروز شدند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «یائیر لاپید» در پستی در...

سقاب اصفهانی اعلام کرد: سیاست دولت، مازوت‌سوزی نیست/ پیش بینی سناریوهای جایگزین برای زمستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اسماعیل سقاب اصفهانی ، رئیس سازمان...

وایمو برای عرضه روبوتاکسی در ژاپن و بریتانیا به سراغ تویوتا رفت

شرکت وایمو، زیرمجموعه خودران آلفابت، اعلام کرد که از...

صاعقه در ایلام جان ۲ نفر را گرفت و ۳ نفر را مصدوم کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

فرار یا تبعید سیاسی؟ خروج فلانیو بولسونارو پس از شکست در انتخابات

شکست انتخاباتی، خانواده بولسونارو را وارد مرحله‌ای تازه از...

صدراعظم آلمان: اروپا باید رویکردهای خود را در قبال آمریکا بازنگری کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فریدریش مرتس در آخرین مقصد...

نشست سن‌پترزبورگ به مثابه راه «نجات جغرافیایی»

دنیای اقتصاد: دکتر احمد رشیدی نژاد: پژوهشگر ژئوپلیتیک...

اعتبار جدید کالابرگ فعال شده یا هنوز در انتظار استفاده است؟

در حالی که دولت از افزایش ۵۰۰ هزار تومانی...

فرهنگستان علوم ظرفیت خود را برای تحقق خیزش علمی کشور به کار می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرهنگستان علوم،...

بزرگ‌ترین سرقت تاریخ رمزارزها؛ ۶.۳ میلیارد دلار از بایننس خارج شد/ کره شمالی در مظان اتهام

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی شرکت‌های تحلیل بلاک‌چین نشان...

غیرفعال‌شدن کارت سوخت خودروهای بالای ۲۵ سال و موتورسیکلت‌های بالای ۱۰ سال تکذیب شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی...

درخواست عربستان از آمریکا درباره جنگ با ایران: به دیپلماسی فرصت دهید

به گزارش خبرآنلاین، وبگاه شبکه عبری i۲۴News گزارش داد...

دستیارهای هوش مصنوعی دولت همچنان در ابهام‌

با گذشت نزدیک به دو سال از آغاز طرح...

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

تبلیغات متنی