پنج‌شنبه 23 مهر 1405

افزایش کنترل بر عملکرد واحدهای آلاینده/ ممانعت از ورود موتورسیکلت‌ها و خودروهای تولیدکننده دود

محمدصادق معتمدیان، در مورد اقداماتی برای محدود کردن حرکت موتورسیکلت‌ها و خودروهای آلاینده، اظهار داشت: باید از سوزاندن زباله‌ها و همچنین سوزاندن شاخ و برگ درختان در محدوده شهرداری‌ها و بخشداری‌های استان و همچنین در ۲۲ منطقه تهران و حریم و خارج از حریم شهرها جلوگیری شود.

، محمدصادق معتمدیان استاندار تهران، در پس از برگزاری جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا در تهران، بر ضرورت جلوگیری از روشن نگه داشتن اتوبوس‌ها و مینی بوس‌ها در پایانه‌های مسافربری و نیز محدود کردن فعالیت وسایل نقلیه عمومی با آلایندگی مشهود (مثل مینی بوس، اتوبوس، ون و تاکسی) از محل توقف‌گاه‌های اتوبوس‌های شرکت واحد و پایانه‌های مسافربری تأکید کرد. او همچنین افزود که تردد شبانه همه خودروهای سنگین با سوخت گازوئیل به جز میکسرهای بتن در داخل شهر تهران ممنوع است و این نوع کامیون‌ها باید از آزادراه الغدیر عبور کنند.

معتمدیان ادامه داد که نیروهای پلیس راهور در استان تهران باید از تردد موتور سیکلت‌ها و خودروهای آلاینده جلوگیری کنند و همچنین پایگاه‌های سیار فوریت‌های پزشکی از قبیل اورژانس و هلال احمر باید در مناطق شلوغ شهر مستقر شوند. استفاده از ماسک‌های تأیید شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (N۹۵) برای عموم مردم و به ویژه گروه‌های حساس (از جمله کودکان، افراد سالخورده، بیماران قلبی و تنفسی، زنان باردار و …) و همچنین شاغلین پلیس راهور و شهرداری‌ها که بیشترین تماس را با آلودگی هوا دارند، امر ضروری محسوب می‌شود.

او ادامه داد: لازم است که اطلاع‌رسانی به‌طور کامل انجام گیرد و توصیه‌ها جهت جلب همکاری و مشارکت عمومی برای اجتناب از اقداماتی که منجر به آلودگی هوا می‌شود، رعایت نکات بهداشتی خاص در شرایط اضطرار آلودگی و کاهش استفاده از وسایل نقلیه شخصی و اجتناب از سفرهای غیرضروری مورد توجه قرار گیرد.

استاندار تهران در ادامه اضافه کرد که هرگونه برگزاری نمایشگاه در شهر تهران طی هفته جاری به طور کامل ممنوع اعلام می‌شود و تأمین سوخت گاز مورد نیاز برای نیروگاه‌ها و سایر واحدهای متصل به شبکه گازرسانی که فعالیت آنها در این شرایط ضروری است، باید ادامه یابد. همچنین از سوزاندن زباله‌ها و شاخ و برگ درختان در محدوده شهرداری‌ها و بخشداری‌های استان و ۲۲ منطقه تهران و همچنین در داخل و خارج از حریم شهرها جلوگیری شود.

او تصریح کرد که اطلاع‌رسانی لازم در این زمینه از طریق فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها در حوزه استحفاظی شهرستان‌ها صورت خواهد گرفت. همچنین، نظارت بر فعالیت واحدهای آلاینده و سوخت مصرفی نیروگاه‌ها و واحدهای تولیدی و صنعتی باید تشدید گردد و تمامی دستگاه‌ها ملزم به ارائه گزارش اقدامات خود به‌صورت مکتوب با مستندات پس از پایان شرایط اضطرار به استانداری و دبیرخانه هستند. مقرر شد که تمامی فرمانداران استان بر نحوه اجرای مصوبات در شهرستان‌های مربوطه نظارت کرده و گزارشی از اقدامات انجام شده را به استانداری و دبیرخانه ارائه دهند.

آخرین اخبار

پس از ۹ سال انتظار؛ رودستر جدید تسلا بالاخره رونمایی می‌شود

شرکت تسلا سرانجام تاریخ رونمایی از خودروی رودستر نسل...

چرا گاهی نام‌ها را به یاد نمی‌آوریم؟

فراموش کردن نام افراد، محل گذاشتن وسایل یا موضوعی...

جهش ۲۴ دلاری نفت سنگین ایران

دنیای‌اقتصاد: قیمت نفت خام سنگین ایران در سپتامبر۲۰۲۶...

حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض

به گزارش خبرآنلاین، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن...

قیمت سکه امروز ۲۲ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه به کانال ۲۶۸ میلیون تومان نزدیک شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

فرود اضطراری پرواز تهران-استانبول در تبریز

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر: ...

جزییات تازه از رفع مسدودی گوشی تلفن همراه مسدود شده

به گزارش خبرآنلاین،فرشید شمشیری، عضو پیشین کمیسیون موبایل اتاق...

واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی

به گزارش خبرآنلاین، سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان...

۶ محقق پژوهشگاه رویان در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان...

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران جایزه سازمان جهانی بهداشت را دریافت کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم...

استند لمسی چیست؟ بررسی انواع، کاربردها و مزایا

اگر بخواهیم به این سؤال که استند لمسی چیست...

هیچ متهمی را نباید بلاوجه بازداشت کرد

به گزارش آفتاب نیوز، به نقل...

هزینه جلسات روانشناسی در سال ۱۴۰۵ در آذربایجان شرقی چقدر شده است؟

وقتی صحبت از هزینه جلسات روانشناسی میشود، اولین چیزی...

چرا پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی ایرانیان مقیم خارج متوقف شد؟

با ادامه انتقادات مربوط به منشا ارز و ابهامات...

هشدار صندوق بین‌المللی پول نسبت به تداوم شرایط جنگی / رشد اقتصادی جهان به چه رقمی می‌رسد؟

 به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، رویترز نوشت: صندوق بین‌المللی پول...

خدمات رایگان درمان سرطان به دهک‌های پایین در پژوهشگاه جهاد دانشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاددانشگاهی، دکتر...

مقابله با استارلینک ادامه همان مسیر توقیف کاست و جمع‌آوری دیش است

مواجهه با فناوری‌های ارتباطی در کشور بارها با محدودیت...

سوزش چشم هنگام کار با گوشی؛ علت چیست و چطور آن را برطرف کنیم؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اگر...

زمان ثبت‌نام کالابرگ جدید بر اساس کد ملی اعلام شد

رئیس سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد: مهلت خوداظهاری برای...

تبلیغات متنی