جمعه 15 آبان 1405

رقص دانش آموزان بابلی به خوبی برگزار شد اما

در صحنه ای جالب در مدارس، بچه ها به رقص مشغول می شوند و در حالی که موسیقی از سوی معلمان یا مدیران به راه می افتد، ویدیوی این اتفاق در فضای مجازی پخش و به سرعت به یکی از ویدیوهای پربازدید تبدیل می شود. آموزش و پرورش عموماً در چنین مواقعی به بررسی قضیه می پردازد و در نهایت ممکن است فردی از کار خود برکنار یا معلق شود. این سناریو طی سال های اخیر تکرار شده، اما این بار اوضاع به طور خوشایندی پیش رفت. به نظر می رسد نه تنها کسی اخراج نشده، بلکه معلم یا مدیر مدرسه ای نیز مجبور به عذرخواهی در شبکه های اجتماعی نشده است.

این ماجرا به فیلمی مربوط می شود که رقص گروهی از دانش آموزان پسر را در یکی از مدارس واقع در شهر بابل استان مازندران به تصویر کشیده است. به محض نشر فیلم در فضای مجازی، مدارس دچار حواشی بسیاری شده و گروهی همانند همیشه خواستار برخورد با مسئولان آموزشی بودند به این دلیل که به زعم آن ها در رعایت اصول و موازین دچار خطا شده بودند.

واکنش ها و پیگیری های آموزش و پرورش!

آموزش و پرورش استان مازندران به منظور جلوگیری از عقب ماندن از قافله واکنش ها، بلافاصله بیانیه ای صادر کرد که حاوی بیانیه های «پیگیری خواهیم کرد» و «برخورد خواهیم کرد» بود.

در این بیانیه که به نام «برگزاری جشن غیرمتعارف در یکی از مدارس دولتی پسرانه شهرستان بابل» منتشر شده، از پیگیری فوری و بررسی جدی این موضوع خبر داده و ذکر شده بود: «با دریافت این گزارش، بررسی های لازم انجام شد. پس از احضار و ابلاغ تذکر به مسئولان مدرسه، این موضوع به مسئولان نظارتی ارجاع یافت تا مطابق ضوابط و مقررات، اقدامات مقتضی صورت پذیرد.»

آموزش و پرورش بابل همچنین تصریح کرد که طبق سند تحول بنیادین همواره در راستای تحقق اهداف تربیتی گام برداشته و به دنبال پرورش صحیح دانش آموزان می باشد. در صورت بروز هرگونه خلا یا مشکلی در این مسیر، بلافاصله نسبت به رفع و اصلاح آن اقدام خواهد کرد.

آموزش و پرورش بابل، نیازی به واکنش ندارد!

پس از واکنش به بیانیه آموزش و پرورش بابل، سایر شخصیت های دولتی نیز به این موضوع ورود پیدا کردند، اما برخلاف مسئولان آموزش و پرورش بابل، نظر سایر مسئولین به گونه ای نبود که «با مدیر مدرسه برخورد خواهیم کرد» یا «این موضوع را پیگیری خواهیم کرد». علیرضا خامسیان، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور در شبکه اجتماعی ایکس درباره فیلم رقص دانش آموزان نوشت: «نشاط و شادابی در کنار یادگیری دو مقوله ای هستند که کودکان و نوجوانان ایرانی به آن نیاز دارند. فیلمی که از شادی دانش آموزان یکی از مدارس بابل منتشر شد، نه نیازی به برخورد با مدیر مدرسه دارد و نه اداره آموزش و پرورش بابل چنین اقداماتی را انجام خواهد داد.»

نگذاریم شور و نشاط کودکان ما پژمرده شود

در یکی دیگر از واکنش ها، حسین صادقی، رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در پیامی در شبکه ایکس نوشت: به جای ایجاد حواشی بی ارتباط با محیط های آموزشی و تربیتی، نباید شور و شوق کودکانه را از فرزندانمان دریغ کنیم. شخصاً با مدیر مدرسه فرزانه بابل به گفت وگو پرداختم؛ شادی دانش آموزان در جشن میلاد حضرت فاطمه(س)، هیچ ارتباطی با حواشی دامن زده شده در فضای مجازی نداشت.

۲۳۳۲۳۳

آخرین اخبار

عزتی: کنترل نرخ ارز، حمایت از تولید راهکار فوری افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی عزتی، کارشناس اقتصادی، با اشاره...

پرسپولیس ۱ – فجرسپاسی ۲/ سومین شکست سرخ‌ها و هدیه صدرنشینی به سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر...

صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی ایران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق نوروزی، دبیرکل این تشکل...

چرایی افزایش امنیت سایبری دانشگاه‌ها

افزایش امنیت سایبری در دانشگاه‌ها از جنبه‌های مختلف اهمیت...

برگزاری نمایشگاه ترویج علم در دانشگاه تهران؛ فرصتی برای تجربه و تعامل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

ChatGPT Cyber عرضه شد؛ مدلی که آسیب‌پذیری اوبونتو را در دو ساعت کشف کرد

شرکت OpenAI مدل جدیدی با تمرکز بر امنیت سایبری...

پوستر پرسپولیس برای جدال امروز با فجر سپاسی +عکس

باشگاه پرسپولیس با انتشار پوستری، از دیدار امروز سرخ‌پوشان...

انتقاد رییس نظام پزشکی از تأخیر در پرداخت مطالبات حوزه سلامت

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری...

عینک هوشمند سامسونگ با دوربین ۱۲ مگاپیکسلی و شارژدهی ۹ ساعته در راه است

سامسونگ قصد دارد نخستین عینک هوشمند مجهز به هوش...

قهوه با معده خالی واقعاً مضر است؟ متخصصان به یک باور رایج پاسخ می‌دهند

نوشیدن قهوه با معده خالی موضوعی تا حدی بحث‌برانگیز...

نماینده عراقی: عراق بیش از ایران از بسته شدن مرز متضرر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، الساعدی در گفت وگو با شبکه...

مربی تیم ملی از اسپانیا برگشت

لوسادا که در فیفا دی مهرماه و از زمان...

پست‌بانک ایران؛ پیشران حمایت از معیشت مردم و توسعه پایدار شهری و روستایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی...

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

تبلیغات متنی