شنبه 16 آبان 1405

ادامه سوزاندن مازوت در چند نیروگاه کشور

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد: با وجود تصویب کارگروه کاهش آلودگی هوا در خصوص توقف استفاده از مازوت در سه نیروگاه، این روند همچنان ادامه دارد. اما مقرر گشت تا مصرف این سوخت به حداقل برسد.

صدیقه ترابی در نشست خبری که به مناسبت هفته هوای پاک امروز در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، تصریح کرد: کاهش آلودگی هوا از اولویت های مهم معاونت انسانی به شمار می آید.

وی در مورد عدم توجه به مصوبه کارگروه کاهش آلودگی هوا درباره متوقف کردن مازوت سوزی در سه نیروگاه، اظهار داشت: استفاده از مازوت در این نیروگاه ها ادامه داشت و پس از صدور مصوبه، با تلاش های انجام شده یک ماه گذشت تا مصرف مازوت متوقف شود، اما سپس با داده های روزانه ای که از طریق وزارت نیرو ارائه شد، مشخص گردید که عدم استفاده از مازوت در این نیروگاه ها ممکن نیست و بنابراین مازوت سوزی ادامه یافت.

ترابی افزود: با این حال اقدامات لازم را در دستور کار قرار داده ایم و به دلیل درخواست ها، نشست های مشترکی را در حال برگزاری داریم. همچنین مقرر شده است که مازوت سوزی به گونه ای تنظیم گردد که مصرف آن در نیروگاه ها به حداقل برسد و مردم از نظر سلامتی تحت تاثیر جدی قرار نگیرند. برای این منظور تمهیداتی اندیشیده ایم، به عنوان مثال برای استفاده از مازوت های کم سولفور اقدام کرده ایم.

وی در پاسخ به سوال درباره روند آخرین وضعیت شکایت از دستگاه های متخلف به دلیل استفاده از مازوت، بیان کرد: ما به طور قطع پیگیری های حقوقی را انجام خواهیم داد و در این زمینه به وظایف خود عمل خواهیم کرد. نتایج شکایت مربوط به مازوت سوزی به زودی مشخص خواهد شد.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست همچنین افزود: واقعیت این است که استفاده از مازوت سال هاست که ادامه دارد و به ویژه امسال با توجه به میزان ذخایر انرژی، این امر دوباره صورت گرفته است و وزارت نیرو به عنوان مسئول اصلی درباره آن تصمیم گیری نکرده است. باید توجه داشت که پس از تصویب قطع مازوت سوزی یا قطع برق در کارگروه دوم، اعتراضات زیادی از سوی مردم صورت گرفت. این حق مردم است که حق داشته باشند. به عقیده من، این نخستین بار بود که آقای پزشکیانرییس جمهوری این موضوع را مطرح کردند و به لحاظ شجاعت، قابل تقدیر است که اعلام کردند به واسطه دو ساعت قطع برق، می توان میزان سوزاندن مازوت را کاهش داد.

ترابی همچنین در مورد معرفی دستگاه هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک بی توجهی کرده اند، بیان کرد: هر سال مکاتباتی در این زمینه صورت می گیرد و گزارش هایی از دستگاه ها دریافت می شود. اگرچه قانون هوای پاک به نحو مطلوبی اجرایی نشده، اما نظارت بر وظایف پیش بینی شده برای دستگاه ها ادامه دارد. اولین گام و وظیفه سازمان محیط زیست دریافت گزارش عملکرد است که در این خصوص بر اساس وظیفه قانونی خود اقدام خواهیم کرد.

سازمان محیط زیست صرفاً ابراز نگرانی نمی کند

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا ابراز نگرانی های مکرر قادر به حل مشکلات محیط زیست ایران است؟ گفت: ممکن است در مورد سازمان حفاظت محیط زیست و نقش نظارتی آن کاستی هایی وجود داشته باشد. از نظر قانونی، سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان یک نهاد نظارتی شناخته می شود و باید نظارت های خود را در زمینه های مختلف به طور جدی انجام دهد.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: به هیچ عنوان صحت ندارد که سازمان حفاظت محیط زیست فقط ابراز نگرانی کند. این سازمان یک نهاد اجرایی نیست، بلکه وظیفه نظارتی به عهده آن است و قانون، وظایفش را مشخص کرده است.

تلاش برای مدیریت بهینه پسماند در شمال کشور

ترابی درباره وضعیت مدیریت نادرست پسماند در شمال کشور نیز تصریح کرد: مدیریت غیر صحیح پسماند تنها در گیلان نیست، بلکه در مازندران نیز مشاهده می شود. پسماند این دو استان شامل مقادیر زیادی شیرابه است که موجب آلودگی آب و خاک می گردد و باید هر چه سریع تر مدیریت شود.

وی افزود: در سال های اخیر تلاش شده که مدیریت پسماند به شکل بهتری انجام شود. پسماندسوزها در این استان ها خریداری گردیده اند، اما به علت خطا در نوع این دستگاه ها، اکنون نتایج مطلوبی حاصل نشده است و اقداماتی که باید به ثمر نشیند، به نتیجه نرسیده است. پیگیری مدیریت پسماند شمال کشور در حال انجام است و امیدواریم با اتخاذ گام های کوچک، این مسئله پیچیده حل گردد.

ادامه دارد

آخرین اخبار

فقط سه هفته پس از شکستگی فک/ دروازه‌بان آبی‌ها با ماسک مخصوص برگشت +عکس

امیلیانو مارتینس تنها سه هفته پس از شکستگی فک،...

هشدار پلیس درباره خطر تصادف با دانش‌آموزان در روزهای بارانی

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا با اشاره به...

تاثیر کمبود مواد ناریه و گازوئیل بر جاماندن بخش معدن از رشد ۱۳ درصدی

یک کارشناس حوزه معدن با تاکید بر لزوم اتخاذ...

قیمت نفت برنت به ۹۸ دلار رسید/ افت ۱۶.۹ درصدی قیمت نفت ثبت شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت نفت در معاملات روز...

۴۴۶ میلیون دلار خرج کرد، اما شکست خورد؛ ایلان ماسک حتی ثروتمند بودن را هم بلد نیست!

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و اسپیس‌ایکس و مالک شبکه...

پرندگان مهاجر در راه ایران؛ پناهگاه زمستانی یا قتلگاه؟

با آغاز فصل مهاجرت پرندگان، بار دیگر آسمان ایران...

آفریقا در محاسبات جدید جهان؛ آزمون بازطراحی دیپلماسی اقتصادی ایران

یک پژوهشگر اقتصادی آفریقا با اشاره به تغییر جایگاه...

کنگره از مدیرعامل انویدیا درباره ارتباط با متهم به جاسوسی توضیح خواست

سه عضو مجلس نمایندگان آمریکا از جنسن هوانگ، مدیرعامل...

قطر: ادعاها درباره شکست مذاکرات آمریکا و ایران کاملاً بی‌اساس است

به گزارش خبرآنلاین به نقل از جماران، دفتر اطلاع‌رسانی...

خوشحالی نکردم چون پرسپولیس را خیلی دوست دارم

احسان پهلوان زننده یکی از گلزن‌های فجرسپاسی بعد از...

مهمان پرست: ممکن است نتانیاهو دست به اقدام جنایتکارانه‌ای بزند تا درگیری، وضعیت آینده اسرائیل را به تأخیر بیندازد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رامین مهمان‌پرست، سخنگوی پیشین وزارت امور...

شمارش معکوس آیزنکوت برای کنار زدن بی‌بی

ائتلاف «فهرست مشترک» - متشکل از احزاب عربی...

ترامپ: ما در حال مذاکره با ایران هستیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس...

قلی‌زاده: فروش پالایشگاه‌ها کسری بودجه را تشدید کرد/قیمت نفت ملی را بخش خصوصی تعیین می‌کند

به گزارش خبرآنلاین افزایش هزینه‌های زندگی، کاهش قدرت خرید...

عزتی: کنترل نرخ ارز، حمایت از تولید راهکار فوری افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی عزتی، کارشناس اقتصادی، با اشاره...

پرسپولیس ۱ – فجرسپاسی ۲/ سومین شکست سرخ‌ها و هدیه صدرنشینی به سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر...

صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی ایران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق نوروزی، دبیرکل این تشکل...

تبلیغات متنی