در نخستین روز بازگشت دوباره رئیس جمهور آمریکا به کاخ سفید، او اقدام به امضای تعداد قابل توجهی از فرمان های اجرایی نمود.
براساس گزارش در نخستین ساعات بازگشت «دونالد ترامپ» به کاخ سفید، او فرصت را غنیمت شمرد و اقدام به امضای فرمان های اجرایی جدید یا لغو دستورات رئیس جمهور پیشین، «جو بایدن»، کرد.
ترامپ یک بار دیگر تصمیم به خروج از توافق اقلیمی پاریس گرفت و همچنین عفو صدها فردی که در شورش کنگره در سال ۲۰۲۱ شرکت داشتند، صادر کرد.
به مانند دوره قبلی ریاست جمهوری اش، او آمریکا را از سازمان بهداشت جهانی خارج ساخت.
رئیس جمهور همچنین با صدور یک فرمان اجرایی وضعیت اضطراری ملی را در حوزه انرژی اعلام نمود.
ترامپ به تیک تاک اجازه داد که به طور موقت در ایالات متحده به فعالیت خود ادامه دهد و تصریح کرد که نیمی از این پلتفرم باید در کنترل آمریکایی ها باشد.
با امضای فرمانی وزارتی با عنوان «بهینه سازی»، وی نهاد جدیدی را تأسیس کرد که قرار است «ایلان ماسک» رهبری آن را برعهده گیرد.
رئیس جمهور آمریکا همچنین دستور اجرایی برای تأمین امنیت مرزهای جنوبی را امضا کرد و او نیز وضعیت اضطرار ملی در این مرزها را اعلام نمود.
ترامپ تحریم های وضع شده توسط بایدن علیه شهرک نشین های اسرائیلی که به خشونت علیه فلسطینی های ساکن کرانه باختری دست زده بودند، دوباره برقرار کرد.
علاوه بر این، لغو فرمان اجرایی بایدن درباره کوبا، این کشور را به فهرست موسوم به «کشورهای حامی تروریسم» بازگرداند.
پایان پیام
