شنبه 16 آبان 1405

پرواز غیرstop از یزد به رشت نخستین بار به راه افتاد

دبیر انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافر استان یزد روز سه شنبه بیان کرد: برای اولین بار، پروازی مستقیم بین یزد و رشت راه اندازی شده است که این رویداد را می توان گام مهمی در تسهیل روابط هوایی میان این دو شهر توریستی به شمار آورد.

علی رضا اسحاقی اضافه کرد: این پرواز هر پنجشنبه، ساعت ۸:۵۵ صبح از فرودگاه شهید صدوقی یزد انجام می شود و در ساعت ۱۷:۱۵ همان روز از فرودگاه سردار جنگل رشت به یزد بازمی گردد. پرواز مذکور با هواپیمای یزد ایر و ظرفیت ۸۰ نفر همراه با امکانات مطلوب و صندلی های پریمیوم به مسافران ارائه می شود.

او همچنین گفت: برقراری این پرواز می تواند زیبایی های گردشگری دو منطقه را به یکدیگر نزدیک تر کند. یزد با کویرهای دل انگیز و تاریخ منحصر به فردش، مقصد جذابی برای علاقمندان به طبیعت و تاریخ محسوب می شود. از سوی دیگر، رشت با مناظر سبز، سواحل دریای خزر و منطقه آزاد انزلی، به عنوان شهری پویا و خلاق در شمال کشور شناخته می شود.

یزد به عنوان مرکز پزشکی جنوب شرق کشور و یکی از مقاصد مهم در زمینه گردشگری سلامت، هرساله پذیرای بیماران زیادی از نقاط مختلف کشور و حتی کشورهای همسایه است. راه اندازی این پرواز می تواند دسترسی بیماران ساکن شمال کشور به خدمات پزشکی تخصصی در یزد را تسهیل کند.

علاوه بر این، برقراری این پرواز، فرصتی استثنایی برای ساکنان یزد فراهم می آورد تا با سفر به رشت از طبیعت شگفت انگیز این شهر که شامل جنگل های سرسبز و سواحل دریای خزر است، بهره مند شوند. زندگی در منطقه ای کویری همچون یزد، سفر به اماکنی با آب وهوای مرطوب و مناظر دلپذیر را به گزینه ای مطلوب برای ارتقاء سلامت روحی مردم یزد و ایجاد تعادل میان کار و زندگی تبدیل می کند.

رشت، به واسطه وجود منطقه آزاد انزلی، فرصت های بی نظیری را برای توسعه تجارت و صادرات ایجاد نموده است. در عوض، یزد که در نقطه تقاطع مسیرهای مهم جغرافیایی ایران قرار دارد و به دلیل داشتن بندر خشک، نقش کلیدی در حمل و نقل و توزیع کالا در سطح کشور ایفا می کند.

صنایع دستی یزد، شیرینی های سنتی و محصولات مرتبط با کویر می توانند با فراهم آمدن دسترسی آسان تر به بازار شمال کشور، رشد بیشتری داشته باشند. از سوی دیگر، این پرواز می تواند زمینه ساز تبادلات فرهنگی میان ساکنان این دو شهر با فرهنگ ها و سبک زندگی متفاوت باشد و در کنار این، به تقویت توسعه اقتصادی و تجاری بین دو منطقه منجر شود.

آخرین اخبار

قطر: ادعاها درباره شکست مذاکرات آمریکا و ایران کاملاً بی‌اساس است

به گزارش خبرآنلاین به نقل از جماران، دفتر اطلاع‌رسانی...

خوشحالی نکردم چون پرسپولیس را خیلی دوست دارم

احسان پهلوان زننده یکی از گلزن‌های فجرسپاسی بعد از...

مهمان پرست: ممکن است نتانیاهو دست به اقدام جنایتکارانه‌ای بزند تا درگیری، وضعیت آینده اسرائیل را به تأخیر بیندازد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رامین مهمان‌پرست، سخنگوی پیشین وزارت امور...

شمارش معکوس آیزنکوت برای کنار زدن بی‌بی

ائتلاف «فهرست مشترک» - متشکل از احزاب عربی...

ترامپ: ما در حال مذاکره با ایران هستیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس...

قلی‌زاده: فروش پالایشگاه‌ها کسری بودجه را تشدید کرد/قیمت نفت ملی را بخش خصوصی تعیین می‌کند

به گزارش خبرآنلاین افزایش هزینه‌های زندگی، کاهش قدرت خرید...

عزتی: کنترل نرخ ارز، حمایت از تولید راهکار فوری افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی عزتی، کارشناس اقتصادی، با اشاره...

پرسپولیس ۱ – فجرسپاسی ۲/ سومین شکست سرخ‌ها و هدیه صدرنشینی به سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر...

صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی ایران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق نوروزی، دبیرکل این تشکل...

چرایی افزایش امنیت سایبری دانشگاه‌ها

افزایش امنیت سایبری در دانشگاه‌ها از جنبه‌های مختلف اهمیت...

برگزاری نمایشگاه ترویج علم در دانشگاه تهران؛ فرصتی برای تجربه و تعامل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

هشدار استاندارد برای روزهای سرد/ بخاری ها را بدون سرویس روشن نکنید

با فرارسیدن روزهای سرد سال و افزایش استفاده از...

ChatGPT Cyber عرضه شد؛ مدلی که آسیب‌پذیری اوبونتو را در دو ساعت کشف کرد

شرکت OpenAI مدل جدیدی با تمرکز بر امنیت سایبری...

پوستر پرسپولیس برای جدال امروز با فجر سپاسی +عکس

باشگاه پرسپولیس با انتشار پوستری، از دیدار امروز سرخ‌پوشان...

انتقاد رییس نظام پزشکی از تأخیر در پرداخت مطالبات حوزه سلامت

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری...

عینک هوشمند سامسونگ با دوربین ۱۲ مگاپیکسلی و شارژدهی ۹ ساعته در راه است

سامسونگ قصد دارد نخستین عینک هوشمند مجهز به هوش...

تبلیغات متنی