شنبه 16 آبان 1405

رهبران سه قوه: همه به میدان خواهیم آمد

مسئولان عالی کشور از ملت بزرگ ایران دعوت به عمل آوردند تا با توجه به اوضاع کنونی در عرصه بین المللی و شرایط داخلی، در روز ۲۲ بهمن امسال با حضوری پرشور، حماسه ای دیگر رقم زنند.

رؤسای سه قوه در گفت وگویی پیرامون برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن، از تمامی هموطنان ایران خواستند تا در این رویداد مهم شرکت فعال داشته باشند.

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشور، گفت: با توجه به شرایط امروز جهان و وضعیت کشور، به رغم تمامی ناخرسندی ها و کمبودهایی که از سوی ما مدیران وجود دارد، از مردم گرانقدر دعوت می کنم تا به میدان بیایند. لازم است مشکلات را به فراموشی بسپاریم و در روز ۲۲ بهمن حضور چشمگیری داشته باشیم. در این روز باید نمایانگر این باشیم که ایران توانسته است بر مشکلات غلبه کند و مردم ما پای انقلاب خود ایستاده اند. ما نیز به عنوان خدمتگزار ملت در کنار شما خواهیم بود.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن تصریح کرد: هموطنان ما در گذشته نشان داده اند که این روز همواره متعلق به کشور عزیزمان است و مایه افتخار و سربلندی ایران به شمار می آید. ۲۲ بهمن روز ملت ایران و باور آنها به دین و اهل بیت پیامبر است. یقین داریم که مردم در این روز نمایان خواهند بود. همچنین مسئولان باید وظایف خود را به بهترین نحو در قبال مردم ایفا کنند. ان شاءالله با هم همت می کنیم تا در ۲۲ بهمن امسال همایش بزرگی به وجود آوریم.

غلامحسین محسنی اژه ای، رئیس قوه قضاییه، نیز برای دعوت از مردم به شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشت: اطمینان دارم که ملت ما که دارای ایمان راسخ و زمان شناسی هستند و در طول ۴۶ سال گذشته در تمامی صحنه ها حضور یافته اند، با توجه به شرایط جدید در منطقه و نگرش برخی از دشمنان نسبت به اسلام، امسال با شور و وحدتی بیشتر و شعارهایی هماهنگ، به طور حداکثری در این روز مهم شرکت خواهند کرد و خداوند بازخورد خوبی به آنها خواهد داد.

آخرین اخبار

قیمت نفت برنت به ۹۸ دلار رسید/ افت ۱۶.۹ درصدی قیمت نفت ثبت شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت نفت در معاملات روز...

۴۴۶ میلیون دلار خرج کرد، اما شکست خورد؛ ایلان ماسک حتی ثروتمند بودن را هم بلد نیست!

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و اسپیس‌ایکس و مالک شبکه...

پرندگان مهاجر در راه ایران؛ پناهگاه زمستانی یا قتلگاه؟

با آغاز فصل مهاجرت پرندگان، بار دیگر آسمان ایران...

آفریقا در محاسبات جدید جهان؛ آزمون بازطراحی دیپلماسی اقتصادی ایران

یک پژوهشگر اقتصادی آفریقا با اشاره به تغییر جایگاه...

کنگره از مدیرعامل انویدیا درباره ارتباط با متهم به جاسوسی توضیح خواست

سه عضو مجلس نمایندگان آمریکا از جنسن هوانگ، مدیرعامل...

قطر: ادعاها درباره شکست مذاکرات آمریکا و ایران کاملاً بی‌اساس است

به گزارش خبرآنلاین به نقل از جماران، دفتر اطلاع‌رسانی...

خوشحالی نکردم چون پرسپولیس را خیلی دوست دارم

احسان پهلوان زننده یکی از گلزن‌های فجرسپاسی بعد از...

مهمان پرست: ممکن است نتانیاهو دست به اقدام جنایتکارانه‌ای بزند تا درگیری، وضعیت آینده اسرائیل را به تأخیر بیندازد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رامین مهمان‌پرست، سخنگوی پیشین وزارت امور...

شمارش معکوس آیزنکوت برای کنار زدن بی‌بی

ائتلاف «فهرست مشترک» - متشکل از احزاب عربی...

ترامپ: ما در حال مذاکره با ایران هستیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس...

قلی‌زاده: فروش پالایشگاه‌ها کسری بودجه را تشدید کرد/قیمت نفت ملی را بخش خصوصی تعیین می‌کند

به گزارش خبرآنلاین افزایش هزینه‌های زندگی، کاهش قدرت خرید...

عزتی: کنترل نرخ ارز، حمایت از تولید راهکار فوری افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی عزتی، کارشناس اقتصادی، با اشاره...

پرسپولیس ۱ – فجرسپاسی ۲/ سومین شکست سرخ‌ها و هدیه صدرنشینی به سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر...

صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی ایران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق نوروزی، دبیرکل این تشکل...

چرایی افزایش امنیت سایبری دانشگاه‌ها

افزایش امنیت سایبری در دانشگاه‌ها از جنبه‌های مختلف اهمیت...

تبلیغات متنی