یکشنبه 10 آبان 1405

سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد

در بخشی از این بیانیه آمده است:

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷ و ظهور نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یک “شکاف راهبردی” در “هندسه قدرت جهانی” بود که ایران را به یک “قدرت برتر” منطقه ای و بازیگر توانمند در عرصه معادلات بین المللی تبدیل و در ادامه با نفوذ منطقه ای و فرامنطقه ای گفتمان خود، نویدبخش “تمدن نوین اسلامی” در عصر جاهلیت مدرن گردید.

این بیانیه می افزاید: دستاورد ها و پیشرفت های افتخارآمیز کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف از جمله احیای هویت و مردم سالاری دینی، استقلال سیاسی، ثبات و امنیت داخلی، ترویج گفتمان مقاومت و استکبارستیزی و همچنین در حوزه های علم و فناوری، انرژی، سلامت، هسته ای و اقتدار و بازدارندگی دفاعی و نظامی همه جانبه، در کنار تجربه ی مقاومت و ایستادگی برابر دشمنان و عبور از بحران های گوناگون، سرمایه عظیم و توانمندی را برای تداوم حرکت قدرتمند ملت ایران به سوی افق های روشن آینده و فتح قله های رفیع پیشرفت جهانی تولید کرده است که تاثیرات خود را در بستر راهبرد “قوی شدن” روزبه روز پدیدارتر خواهد ساخت.

این بیانیه صدور معنوی انقلاب اسلامی به قلب جهان اسلام و ظهور پدیده های شگفت انگیز و باشکوهی مانند حزب الله در لبنان، حماس در فلسطین، انصارالله در یمن و دیگر اضلاع جبهه مقاومت را محصول الهام بخشی اقتدار و عظمت این حقیقت زنده و جاودانه توصیف و خاطرنشان کرده است: شکست های زنجیره ای امریکا در میدان نبرد و مقابله شیطانی با انقلاب اسلامی و ملت ایران طی ۴۶ سال گذشته، شگفت انگیزترین رویداد های تاریخ معاصر و حتی قرن های اخیر را رقم زده است که پیامد آن مات شدن نظام سلطه و صهیونیسم در شطرنج سیاسی عالم است.

این بیانیه در ادامه انقلاب اسلامی را معجزه ای اجتماعی و سیاسی بر اساس سنت های الهی در اوج دوران مدرنیته و در قلب نظام های غیر دینی لیبرالیسم و سوسیالیسم قلمداد و تصریح کرده است: “مانایی انقلاب اسلامی” در میان طوفان فتنه آفرینی ها و بحران سازی های گوناگون جبهه متحد دشمنان ایران عزیز و تلاش باطل آنان برای به ثمر رساندن توطئه “تحریف ” و “نفوذ”، تایید نصرت خداوندی برای پایداری نهضت امام خمینی (ره) و به رخ کشیدن مزیت ها و تفاوت های بی نظیر آن نسبت به سایر انقلاب های جهان است.

در ادامه این بیانیه، “مسئولین متعهد” و “ملت متحد” سرمایه بزرگ و پشتوانه گران سنگ انقلاب و نظام اسلامی برای خنثی سازی “جنگ شناختی “دشمن در تضعیف موقعیت بین المللی و داشته های داخلی ایران عزیز محسوب و با تاکید بر ضرورت تقویت اعتماد عمومی از طریق عملکرد کارآمد و پرهیز از سیاست های تنش زا و اختلاف افکن در کشور تاکید کرده است: در شرایطی که دشمنان “ایران قوی” و مقتدر به ویژه دولت تروریستی امریکا، در صدد برجسته سازی مشکلات داخلی و تزریق یاس و ناامیدی در جامعه برآمده اند و در سایه دستورالعمل اجرایی رئیس جمهور نگون بخت امریکا، راهبرد “القای مذاکره با آمریکا” به عنوان “حلال مشکلات اقتصادی کشور” را فریبکارانه و با دورسازی توجه افکار عمومی به واقعیت های عهد شکنی و زیاده خواهی خود دستور کار قرار داده اند، از آحاد مردم و مسئولین و به ویژه اصحاب رسانه شخصیت های دارای مرجعیت اجتماعی انتظار می رود مجاهدانه در میدان “جهاد تبیین” به روشنگری و افشای اهداف و خواسته های شوم دشمن در این عرصه پرداخته و با تحکیم وحدت و انسجام ملی زمینه های تولید دو قطبی های کاذب و آسیب رسان به منظومه اقتدار میهن اسلامی را مسدود سازند و همچنان اردوگاه خصم را برابر بصیرت هوشمند خود منکوب سازند.

در پایان این بیانیه، با تبریک فرارسیدن طلیعه چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و تعظیم به مقام شامخ معمار کبیر انقلاب و بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و شهیدان والا مقام عرصه های دفاع از انقلاب و مقاومت اسلامی به ویژه سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای راه آزادی قدس شریف و میثاق دوباره با آرمان های بلند آنان، بیعت خود با مقام عظمای ولایت و رهبری و فرمانده کل قوا حضرت امام خامنه ای را تجدید و ضمن دعوت از آحاد و اقشار مردم انقلابی و بصیر ایران برای حضور در جشن ملی ۱۴۰۳ و راهپیمایی سراسری و دشمن شکن ۲۲ بهمن ماه آورده است: ملت شریف، قهرمان، انقلابی، ولایی و بصیر ایران عزیز در جشن ملی پاسداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، مصمم تر و مقتدرتر از گذشته نشان خواهد داد، “جمهوری اسلامی ایران” با وجود برخی چالش ها و موانع تحمیلی اردوگاه دشمن و در راس آن رژیم تروریستی ایالات متحده امریکا بویژه در عرصه تحریم و جنگ اقتصادی، در کم نظیرترین وضعیت و موقعیت اقتدار در مقابل جبهه خصم به سر می برد و به فضل الهی با تکیه بر این اقتدار که قبل از هر چیز بر اعتماد، امید و ایمان های راسخ مردم استوار است، به دشمنان ایران و ایرانی هشدار می دهد به تاسی از مواضع صریح و مقتدرانه رهبر حکیم و فرزانه انقلاب، هرگونه خطای محاسباتی آنان را با پاسخ های سخت متقابل مواجه خواهد کرد.

آخرین اخبار

نوجوانان در مسیر کشف هویت؛ طوفان تغییرات جسمانی و عاطفی

نوجوانی به عنوان یکی از حساس‌ترین مراحل گذار از...

قیمت سکه امروز ۹ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

اظهارات زارع پس از کسب چهارمین طلای جهان

به گزارش تابناک، امیرحسین زارع پس از کسب مدال...

ویدیو/منتظری: جهاد دانشگاهی پژوهش‌ها را به سمت مسائل اساسی ایران سوق داده است

رئیس جهاد دانشگاهی با تشریح اولویت‌های پژوهشی این نهاد...

نشست مهم امنیتی به ریاست نخست وزیر عراق

به گزارش خبرآنلاین، یک نشست امنیتی امروز شنبه به...

منچسترسیتی ۰ – برایتون ۱/ مرغ‌های دریایی، گربه سیاه شدند!

تیم منچسترسیتی امروز از هفته نهم لیگ برتر انگلیس...

قیمت بیت‌کوین به ۷۷ هزار دلار سقوط کرد؛ احتمال افت تا ۶۵ هزار دلار

به گزارش خبرآنلاین،بزرگ‌ترین رمزارز بازار، معاملات روز جمعه را...

آیا کمبود آهن را می‌توان فقط با نگاه کردن به صورت تشخیص داد؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : این...

ثبت رکورد جدید سیمان فارس نو با کاهش کلینکر فاکتور به ۸۱٫۴۵ درصد

شرکت سیمان فارس نو در ادامه اقدامات تخصصی برای...

آیا بعد از برداشتن یک تخمدان هنوز امکان بارداری وجود دارد؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : برداشتن...

هواشناسی: رگبار باران در تهران از عصر دوشنبه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

آیا اینترنت در ایران ارزان است؟

درخواست اپراتورها برای افزایش تعرفه بسته‌های اینترنت بارها...

تراکتور با پرواز غیرمستقیم راهی عمان می‌شود

به گزارش تابناک؛ دیدار تیم‌های تراکتور ایران و نفتچی...

سفر الزیدی به دمشق؛ نزدیکی راهبردی یا ضرورت امنیتی؟

کارشناس مسائل عراق با اشاره به سفر اخیر نخست‌وزیر...

آخرین تحولات FATF اعلام شد؛ اجماع اعضا بر ۱۰ بند پیشرفت کشور در سایه دفاع مقتدرانه

درپی انتشار بیانیه اجلاس آبان‌ماه FATF، مرکز اطلاعات مالی...

چک‌های وصول‌نشده و انتقالی مبنای مالیات شدند/ امکان اعتراض وجود دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برزگری، معاون تحول هوشمندسازی سازمان...

عضو کمیسیون اجتماعی: ترمیم قدرت خرید بازنشستگان و حقوق‌بگیران ضرورت دارد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره معیشت بازنشستگان و حقوق‌بگیران...

سوء استفاده کلاهبرداران سایبری از اعتبار خریدهای قسطی شهروندان

معاون اجتماعی پلیس فتای فراجا با اشاره به افزایش...

اولین مرکز داده فضایی گوگل فعال شد؛ هوش مصنوعی از مدار زمین شعر سرود

گوگل با فعال‌سازی نمونه اولیه مرکز داده فضایی خود،...

تبلیغات متنی