شنبه 16 آبان 1405

پزشکیان: ایران از توسعه همکاری کشورهای حاشیه دریای خزر به منظور تأمین منافع مشترک پشتیبانی می کند

رئیس جمهور اظهار داشت: برگزاری پیوسته کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکمنستان می تواند نقش بسزایی در تقویت همکاری ها ایفا کند.

مسعود پزشکیان در تماس تلفنی با رهبر ملی ترکمنستان با تاکید بر همکاری های ایران و ترکمنستان در حوزه برق و انرژی، بیان داشت: ما دو همسایه و برادر هستیم که می توانیم در مسائل مختلفی از جمله سواپ گاز، حمل و نقل و تبادل نیرو همکاری کنیم. از این رو، برگزاری مداوم کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی میان ایران و ترکمنستان باعث توسعه بیش از پیش همکاری ها می شود.

وی با ابراز قدردانی از ابتکار ترکمنستان در پیشنهاد نامگذاری سال ۲۰۲۵ به عنوان «صلح و اعتماد»، امیدوار بود که در منطقه و جهان به صلح، دوستی و آرامش دست یابیم. رئیس جمهور خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران خواستار برقراری صلح و دوستی در سطح منطقه و در سرتاسر جهان است و از همکاری با ترکمنستان و سایر کشورها در این خصوص استقبال می کند.

رئیس جمهور همچنین با تشکر از دعوت رهبر ملی ترکمنستان برای شرکت در همایش صلح و اعتماد که در این کشور برگزار می شود، تصریح کرد: ایران و ترکمنستان دارای تاریخ فرهنگی مشترک و طولانی هستند و ایران در پی توسعه همکاری های فرهنگی میان دو کشور است.

وی به اهمیت همکاری های کشورهای حاشیه دریای خزر اشاره کرد و بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران از گسترش همکاری میان کشورهای حاشیه دریای خزر به منظور تامین منافع مشترک و حفظ محیط زیست منطقه حمایت می کند.

قربانعلی بردی محمداف در این گفت وگوی تلفنی، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفته و برای دولت و ملت ایران آرزوی موفقیت کرد. او از پزشکیان دعوت کرد تا در همایش «صلح و اعتماد» که در ترکمنستان برگزار خواهد شد، شرکت کند و از همکاری دو کشور برای گسترش و تعمیق صلح و دوستی در منطقه و جهان خواستار شد.

رهبر ملی ترکمنستان همچنین بر لزوم توسعه همکاری های دوجانبه در حوزه های حمل و نقل، انرژی و سواپ گاز تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: تشکیل کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی به صورت منظم و مستمر، نقشی کلیدی در قوت بخشیدن به همکاری های اقتصادی دو کشور ایفا خواهد کرد و ترکمنستان به دنبال توسعه هرچه بیشتر این همکاری هاست.

بردی محمداف همچنین با اشاره به heritage فرهنگی مشترک دو کشور، خواستار ایجاد همکاری های فرهنگی و هنری گسترش یافته تر میان دو ملت ایران و ترکمنستان شد.

آخرین اخبار

خوشحالی نکردم چون پرسپولیس را خیلی دوست دارم

احسان پهلوان زننده یکی از گلزن‌های فجرسپاسی بعد از...

مهمان پرست: ممکن است نتانیاهو دست به اقدام جنایتکارانه‌ای بزند تا درگیری، وضعیت آینده اسرائیل را به تأخیر بیندازد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رامین مهمان‌پرست، سخنگوی پیشین وزارت امور...

شمارش معکوس آیزنکوت برای کنار زدن بی‌بی

ائتلاف «فهرست مشترک» - متشکل از احزاب عربی...

ترامپ: ما در حال مذاکره با ایران هستیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس...

عزتی: کنترل نرخ ارز، حمایت از تولید راهکار فوری افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی عزتی، کارشناس اقتصادی، با اشاره...

پرسپولیس ۱ – فجرسپاسی ۲/ سومین شکست سرخ‌ها و هدیه صدرنشینی به سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر...

صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی ایران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق نوروزی، دبیرکل این تشکل...

چرایی افزایش امنیت سایبری دانشگاه‌ها

افزایش امنیت سایبری در دانشگاه‌ها از جنبه‌های مختلف اهمیت...

برگزاری نمایشگاه ترویج علم در دانشگاه تهران؛ فرصتی برای تجربه و تعامل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

هشدار استاندارد برای روزهای سرد/ بخاری ها را بدون سرویس روشن نکنید

با فرارسیدن روزهای سرد سال و افزایش استفاده از...

ChatGPT Cyber عرضه شد؛ مدلی که آسیب‌پذیری اوبونتو را در دو ساعت کشف کرد

شرکت OpenAI مدل جدیدی با تمرکز بر امنیت سایبری...

پوستر پرسپولیس برای جدال امروز با فجر سپاسی +عکس

باشگاه پرسپولیس با انتشار پوستری، از دیدار امروز سرخ‌پوشان...

انتقاد رییس نظام پزشکی از تأخیر در پرداخت مطالبات حوزه سلامت

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری...

عینک هوشمند سامسونگ با دوربین ۱۲ مگاپیکسلی و شارژدهی ۹ ساعته در راه است

سامسونگ قصد دارد نخستین عینک هوشمند مجهز به هوش...

قهوه با معده خالی واقعاً مضر است؟ متخصصان به یک باور رایج پاسخ می‌دهند

نوشیدن قهوه با معده خالی موضوعی تا حدی بحث‌برانگیز...

تبلیغات متنی