غیبت روزبه و حضور سهراب؛ آیا رونالدو در برابر پرسپولیس غایب خواهد بود؟

ورزش ایران و دیگر نقاط دنیا در تاریخ ۲۲ بهمن با حوادث و مسائل متفاوتی پیوند خورد که خلاصه ای از رخدادها و اتفاقات این روز در این گزارش ارائه شده است.
باشگاه النصر پس از به خدمت گرفتن دوران کلمبیایی، به دنبال جذب یکی دیگر از ستاره های مشهور است تا خط حمله خود را به یک مثلث خطرناک تبدیل کند.
النصر در بازار نقل و انتقالات زمستانی ستاره لیگ برتر انگلیس، جان دوران را به جمع خود افزود.
اسامی محرومان در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال
فهرست بازیکنان محروم در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال، به نام یادواره آزادسازی خرمشهر منتشر شد.
بازگشت بختیاری زاده به تمرینات استقلال
مربی استقلال، پس از استعفا، دوباره در تمرین های این تیم حضور پیدا کرد.
سهراب بختیاری زاده امروز در تمرینات استقلال شرکت کرد.
۱۱ مدال برای بانوان تکواندوکار ایران در تورنمنت امارات/ شکست مبینا نعمت زاده در فینال برابر عربستان
تیم تکواندوی بانوان کشورمان در مسابقات بین المللی امارات موفق به کسب ۴ مدال طلا، ۴ نقره و ۳ برنز شد.
در پایان این رقابت ها در فجیره امارات، نمایندگان ایران به ۴ مدال طلا، ۴ نقره و ۳ برنز دست یافتند.
خبر خوش برای پرسپولیس: بازی النصر با تیم دوم
به گزارش روزنامه الریاضیه عربستان، تیم النصر در مسابقه مقابل پرسپولیس در لیگ نخبگان آسیا به بازیکنان اصلی استراحت خواهد داد.
پرسپولیس در آخرین بازی خود در لیگ نخبگان آسیا دوشنبه هفته آینده به مصاف تیم النصر عربستان خواهد رفت.
وزیر ورزش در راهپیمایی ۲۲ بهمن: نمی توان ایران را از تحریم ترساند
وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: همان طور که رئیس جمهور اشاره کرد، کشوری که ۱۵ همسایه در مرزهای آن وجود دارد، نباید تحت تأثیر تهدیدات تحریمی قرار گیرد.
مصدومیت کاپیتان دوم استقلال در تمرینات!
روزبه چشمی امروز در تمرینات استقلال حاضر نبود و دکتر زارع، پزشک تیم استقلال، خبر از مصدومیت او اعلام کرد.
آخرین وضعیت عملیات نجات ۴ کوهنورد مفقود شده در دماوند
مدیر تیم های عملیاتی سازمان امداد و نجات هلال احمر جدیدترین جزئیات عملیات نجات کوهنوردان مفقود شده در ارتفاعات دماوند را تشریح نمود.