وزیر کشور در پیامی به مناسبت نیمه شعبان بیان کرد: انتظار ظهور تنها یک آرزو نیست، بلکه وظیفه ای بزرگ است که همه ما باید تمام توان خود را در راستای ایجاد جامعه ای متعالی و ایده آل به کار بندیم.
محتوای پیام اسکندر مؤمنی به مناسبت نیمه شعبان به شرح زیر است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
نیمه شعبان؛ نشانه امید، آزادی و آزادگی است. این روز خجسته نماد بلندپروازی های بشری و بستری برای بیداری و تلاش بیشتر به منظور برقراری جامعه ای متعالی و مبتنی بر عدالت می باشد.
نوزادی با سعادت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به ما می آموزد که انتظار فرج؛ صرفاً یک آرزوی خام نیست، بلکه وظیفه ای بزرگ است که در آن تمامی افراد ماییم که باید با تمام توان و انرژی خود را برای تحقق جامعه ای آرمانی و متعالی به کار گیریم.
انتظار فرج به معنای حرکت در مسیر تحقق عدالت و رهایی از هر آنچه غیر خدایی است، می باشد. تلاش برای ساخت جهانی عاری از ظلم و فساد و پیشرفت همه جانبه انسان ها؛ هدفی مشترک است که انبیاء، اولیا و ائمه اطهار به آن دعوت کرده اند و در انتظار تحقق آن می باشیم.
در این راستا، جوانان عزیز و پرتوان کشورمان به عنوان امیدهای آینده ایران اسلامی، وظیفه ای حیاتی دارند. باید همگی برای این حرکت بزرگ آمادگی لازم را داشته باشیم.
در این عید بزرگ، باید همگان فراموش نکنند که کوشش های ما در هر زمینه، چه در مبارزه با فساد و ظلم و یا خدمات به مردم، در راستای آماده سازی بسترهای ظهور حضرت مهدی موعود (عج) قرار دارد.
بر خود واجب می دانم که این روز خجسته را گرامی داشته و از سربازان گمنام امام زمان (عج) نیز قدردانی کنم. مجاهدانی که با فداکاری و ایثار در راه تثبیت امنیت و آرامش ملت عزیزمان تلاش می کنند.
با آرزوی تسریع در ظهور حضرت صاحب الزمان (عج) و تحقق جهانی سرشار از عدالت و صلح، این روز بزرگ را به تمامی مسلمانان و شیعیان سراسر جهان و مردم عزیز ایران اسلامی تبریک می گویم.
اسکندر مؤمنی
وزیر کشور»
