جمعه 15 آبان 1405

رویداد «ایران کریدور ۲۰۲۵» شروعی بر تاثیرگذاری در بازارهای جهانی

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توضیح دستاوردهای رویداد «ایران کریدور ۲۰۲۵»، این گردهمایی را آغاز خوبی برای حضور مؤثر در بازارهای بین المللی دانست.

بهزاد اکبری — معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت — به بررسی نتایج «ایران کریدور ۲۰۲۵» پرداخت و افزود: این رویداد یک روز قبل از برنامه ظرفیت، یعنی در تاریخ ۱۵ بهمن ماه امسال برگزار گردید و توانست قابلیت های ایران را در حوزه ارتباطات بین المللی معرفی نماید.

معاون وزیر ارتباطات بر گسترش ترانزیت بازارهای بین المللی در دولت دوازدهم تأکید کرد و خاطرنشان نمود: برای ورود به بازارهای بین المللی با انرژی مثبت، آمادگی کامل داریم.

وی ادامه داد: با توجه به وجود تحریم ها، به ابتکار عمل شرکت ارتباطات زیرساخت، رویداد ایران کریدور برگزار گردید تا ظرفیت های ایران به شرکت ها، اپراتورهای منطقه ای و شرکای تجاری اطلاع رسانی شود.

اکبری ضمن اشاره به اینکه این رویداد با سخنرانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همراه بود، گفت: در این نشست بر اهمیت موقعیت جغرافیایی و پتانسیل فیبرهای مشترک در خلیج فارس برای اتصال اکوسیستم دیجیتال در منطقه تأکید شد و کشورهای مشارکت کننده از این رویداد به نحو احسن استقبال کردند.

وی اظهار داشت که هدف ما تسهیل شرایط لازم برای جذب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی در اکوسیستم دیجیتال منطقه است و در رویداد «ایران کریدور ۲۰۲۵»، توافق نامه هایی با عمانتل و اپراتور ارمنستانی به حضور وزیر ارتباطات امضا شد و ابراز امیدواری کرد که در سال های آتی نیز بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در ادامه بیان کرد که ایران با ۱۵ کشور همسایه مرز مشترک دارد و آماده ارائه ظرفیت های ۱۰۰ گیگابیتی در تمامی مرزها به همراه یک ماه خدمات رایگان برای کشورهای همسایه هستیم.

معاون وزیر ارتباطات بر اهمیت موقعیت جغرافیایی ایران برای توسعه مراکز داده ابری و زیرساخت های هوش مصنوعی تأکید کرد و گفت: به عنوان نمونه، مناطق شمال غرب و شمال شرق ایران به دلیل شرایط جوی مناسب، بهره وری در مصرف انرژی را فراهم کرده و به تقویت ارتباط با بازارهای منطقه ای در آسیای میانه کمک می کند و همچنین باعث کاهش قابل توجه در تاخیر ارتباطات خواهد شد.

اکبری تصریح کرد که با پیشرفت به سمت ۵G، به ارتباطات امن و با تاخیر کم نیاز داریم و از این رو، ایران قابلیت این را دارد که اکوسیستم منطقه را به یکدیگر متصل کرده و بخشی قابل توجه از ترافیک شرق به غرب را به مسیرهای جدیدی هدایت کند و جایگزین مسیر کانال سوئز شود.

وی ایران کریدور را نقطه شروع مناسبی برای یک حضور مؤثر در بازارهای بین المللی توصیف کرد و افزود: در این منطقه، شبکه زیرساخت به ندرت با پایداری چنین کیفیتی از شبکه فیبر و انتقال که توسط شرکت ارتباطات زیرساخت ارائه می شود، وجود دارد.

رئیس هیات مدیره زیرساخت بر ضرورت ورود بخش خصوصی به بازارهای بین المللی و توانمندسازی آن ها تأکید کرد و گفت: پس از این رویداد، اپراتورها را به شرکت فعال در بازارهای بین المللی تحریک کرده ایم، زیرا هم افزایی بخش دولتی و خصوصی می تواند موجب تقویت قدرت چانه زنی در سطح داخلی و بین المللی گردد.

وی با تأکید بر اینکه افزایش اندازه «کیک» اقتصاد دیجیتال به توسعه زیرساخت های ارتباطی وابسته است، گفت: متأسفانه در لایه دسترسی، نتوانسته ایم به پیشرفت لازم برسیم و تا زمانیکه ارتباطات ثابت دچار تحول نشود، کیفیت خدمات به کاربران به ناچار پایین خواهد بود. همچنین، حرکت درست و به سمت فناوری فیبر در ارتباطات ثابت، کلید عبور از وضعیت فعلی است، اما این فرآیند زمان بر خواهد بود.

معاون وزیر ارتباطات بر اهمیت بازگشت نشاط به اکوسیستم دیجیتال کشور تأکید کرد و تصریح کرد که از هرگونه اقداماتی که موجب شادی و امید در فعالان حوزه ارتباطات کشور شود و به رونق سرمایه گذاری های استارتاپی کمک کند، استقبال می کنیم.

آخرین اخبار

پرسپولیس ۱ – فجرسپاسی ۲/ سومین شکست سرخ‌ها و هدیه صدرنشینی به سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر...

صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی ایران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق نوروزی، دبیرکل این تشکل...

چرایی افزایش امنیت سایبری دانشگاه‌ها

افزایش امنیت سایبری در دانشگاه‌ها از جنبه‌های مختلف اهمیت...

برگزاری نمایشگاه ترویج علم در دانشگاه تهران؛ فرصتی برای تجربه و تعامل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

ChatGPT Cyber عرضه شد؛ مدلی که آسیب‌پذیری اوبونتو را در دو ساعت کشف کرد

شرکت OpenAI مدل جدیدی با تمرکز بر امنیت سایبری...

پوستر پرسپولیس برای جدال امروز با فجر سپاسی +عکس

باشگاه پرسپولیس با انتشار پوستری، از دیدار امروز سرخ‌پوشان...

انتقاد رییس نظام پزشکی از تأخیر در پرداخت مطالبات حوزه سلامت

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری...

قهوه با معده خالی واقعاً مضر است؟ متخصصان به یک باور رایج پاسخ می‌دهند

نوشیدن قهوه با معده خالی موضوعی تا حدی بحث‌برانگیز...

نماینده عراقی: عراق بیش از ایران از بسته شدن مرز متضرر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، الساعدی در گفت وگو با شبکه...

مربی تیم ملی از اسپانیا برگشت

لوسادا که در فیفا دی مهرماه و از زمان...

پست‌بانک ایران؛ پیشران حمایت از معیشت مردم و توسعه پایدار شهری و روستایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی...

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

 ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای گیلان مصوب شد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور، از تصویب حدود ۴۰ هزار میلیارد...

تبلیغات متنی