جمعه 8 آبان 1405

تحولات کلیدی در نظام مالیاتی در پیش است

امروز شاهد آغاز فروش بلیت قطار تهرانوان ، همچنین افزایش پروازهای نوروزی شرکت ایران ایر، تغییرات مربوط به مالیات و وضعیت سهام عدالت جاماندگان هستیم. در ادامه به تفصیل این اخبار خواهیم پرداخت.

، آغاز به کار قطار تهرانوان از جمله مسائلی است که به طور فزاینده ای مورد بررسی قرار گرفته است. این قطار در روزهای یکشنبه و چهارشنبه از ایستگاه تهران حرکت می کند و پس از توقف در تبریز و مرز رازی، ادامه مسیر خود را به سمت ترکیه طی می نماید. مسافران در ایستگاه های مرزی برای پیشبرد امور مربوط به گذرنامه و گمرک از قطار پیاده می شوند و پس از حدود ۲۳ ساعت سفر، در وان ترکیه به مقصد می رسند.

بهای بلیت این قطار به مبلغ یک میلیون و ۸۵۹ هزار تومان تعیین شده و خرید آن از طریق سامانه ۱۵۳۹، وب سایت رجاء و مراکز فروش معتبر امکان پذیر است. مسافران ایرانی برای سفر به این مقصد نیازی به ویزا ندارند، اما باید گذرنامه ای با حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشند و عوارض خروج را قبل از سفر تسویه نمایند. همچنین حجم بار مجاز به اندازه ای است که در فضای کوپه چهار تخته جا شود.

مسافران ملزم به آگاهی از قوانین گمرکی و گذرنامه ای هستند، چرا که در صورت تخلف از این قوانین، امکان ادامه سفر از دست رفته و شرکت رجاء هیچ گونه مسئولیتی در این زمینه نخواهد داشت. برای کسب اطلاعات بیشتر نیز می توانید با سامانه ۱۵۳۹ تماس حاصل کنید. اولین سفر این قطار از تاریخ ۱۹ اسفند آغاز خواهد شد.

خبرهای تازه از ایران ایر

مدیرعامل ایران ایر، حسین خانلری، اعلام نمود که در راستای نوروز ۱۴۰۴، ظرفیت پروازها ۳۵ درصد افزایش پیدا کرده است. این تغییر از تاریخ ۲۲ اسفند تا ۱۵ فروردین اجرایی خواهد شد و این افزایش در پروازها به دنبال انجام تعمیرات لازم بر روی هواپیماهای زمین گیر محقق گردیده است. قابل ذکر است که در این مدت هیچ گونه افزایش قیمتی بر بلیط ها صورت نگرفته تا فشار مالی کمتری بر دوش مردم گذاشته شود.

وی همچنین درباره پروازهای مربوط به حج تمتع تصریح کرد که اولین پرواز در تاریخ ۱۳ اردیبهشت انجام خواهد شد و ۵۰ درصد ظرفیت انتقال زائران بر دوش ایران ایر خواهد بود. خانلری از برنامه ریزی ها جهت افزایش تعداد پروازها نیز سخن گفت.

مدیرعامل ایران ایر به تعمیر و بازگشت هواپیماهای زمین گیر به چرخه پروازی اشاره کرد و اظهار داشت که در حال حاضر ۱۷ هواپیمای فعال به پرواز در آمده و با تأمین قطعات لازم، هواپیماهای ATR نیز به ناوگان پروازی اضافه خواهند شد.

او همچنین توضیحاتی درباره قطع پروازهای اروپایی از تاریخ ۱۴ اکتبر ۲۰۲۴ ارائه کرد و گفت که این مسئله تحت تأثیر تحریم ها واقع شده، اما تلاش ها برای تقویت مسیرهای جایگزین بین المللی همچنان ادامه دارد.

واریز سهمیه بنزین ۶۰ لیتری اسفند امشب

از دیگر خبرهای مهم این است که سهمیه آخرین ماه سال ۱۴۰۳ امشب واریز خواهد شد. همچنین سهمیه سوخت خودروهای عمومی و خدماتی نیز بر اساس جدول مدیریت مصرف سوخت ارسال خواهد گردید. در حال حاضر سقف ذخیره سهمیه بنزین کارت های هوشمند سوخت برای مالکان خودروهای شخصی و موتورسیکلت ها برابر با ۶ ماه می باشد. بنابراین، سهمیه های واریز شده برای خودروهای شخصی و موتورسیکلت ها در صورت عدم استفاده، حداکثر به مدت ۶ ماه در کارت های هوشمند سوخت ذخیره خواهد شد.

پایان مهلت ثبت نام در طرح فروش ایران خودرو امشب

طرح فروش ایران خودرو که از تاریخ ۲۱ بهمن آغاز گردیده، امشب ساعت ۲۳:۵۹ به پایان خواهد رسید. متقاضیان می توانند تا این تاریخ دو اولویت خودرویی خود را در سایت فروش ثبت نمایند.

این دوره از فروش به مناسبت دهه فجر برگزار شده و شامل بخشی از ظرفیت تولید سال ۱۴۰۴ به صورت پیش فروش و فروش فوق العاده است. پس از اتمام مهلت ثبت نام، وجوه بلوکه شده متقاضیان عادی از روز پنجشنبه (۲ اسفند) آزاد و قابل برداشت خواهد بود.

بانک ها نیز موظفند بدون نیاز به مراجعه حضوری، وجه مسدود شده را آزاد کرده و از طریق پیامک به اطلاع متقاضیان برسانند.

ساعت کاری بانک ها از اول اسفند به روال سابق بازمی گردد

پس از تغییرات موقتی در ساعت کاری بانک ها، از روز چهارشنبه، ۱ اسفند ۱۴۰۳، همه چیز به منوال سابق بازمی گردد. از این تاریخ به بعد، شعب بانک ها از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۱۳:۳۰ در روزهای عادی و از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۲:۳۰ در روزهای پنجشنبه به خدمات دهی ادامه خواهند داد. کارمندان نیز طبق روال معمول در محل کار خود حاضر خواهند بود.

سهام عدالت برای جاماندگان؟ خبری نیست!

درحالی که بسیاری از افراد در انتظار دریافت سهام عدالت هستند، اما در بودجه سال ۱۴۰۳ هیچ گونه برنامه ای برای واگذاری سهام به جاماندگان پیش بینی نشده است. در حالی که بر اساس مصوبه سال ۱۴۰۱ مجلس، دولت موظف به تخصیص این سهام بود، اما این وعده محقق نشده است.

وزارت امور اقتصادی سال گذشته بیش از ۵.۴ میلیون نفر از افراد واجد شرایط را شناسایی و پیشنهاد سبد سهامی را برای تصویب به هیأت دولت ارسال کرد، ولی به دلیل مخالفت برخی وزرا و موانع قانونی، این پیشنهاد به تصویب نرسید.

به این ترتیب، انتظار نمی رود که امسال سهام عدالت جدید تخصیص یابد و به نظر می رسد پرونده جاماندگان، حداقل برای سال ۱۴۰۳ بسته باقی خواهد ماند!

مالیات ۱۴۰۴؛ کاهش برای تولید و دو برابر شدن معافیت کارمندان!

خبر دیگری که منتشر شده، مربوط به معافیت مالیاتی کارمندان در سال ۱۴۰۴ است که به دو برابر افزایش می یابد. این تصمیم که توسط رئیس کل سازمان امور مالیاتی اعلام شده، گرچه به کاهش ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی درآمد دولت منجر می شود، اما به هدف بهبود وضعیت معیشتی مردم به اجرا در خواهد آمد.

علاوه بر این، دولت لایحه ای به مجلس ارائه کرده تا نرخ مالیات شرکت های تولیدی به ۱۵ درصد کاهش یابد. هدف از این اقدام، حمایت از تولید و تحریک رشد اقتصادی کشور است.

به همین ترتیب، دیگر لیست سیاه مالیاتی وجود نخواهد داشت و مالیات تنها بر کالاهایی که پول آن ها دریافت شده، وضع خواهد شد. سازمان مالیاتی برنامه دارد تا فرآیند جمع آوری مالیات را هوشمندتر کرده و انتقال دریافت مالیات را از تولید و سرمایه گذاری به سمت مصرف هدایت کند. به نظر می رسد سال ۱۴۰۴ با تغییرات مهمی در ámbito مالیاتی مواجه خواهد بود!

آخرین اخبار

فرار یا تبعید سیاسی؟ خروج فلانیو بولسونارو پس از شکست در انتخابات

شکست انتخاباتی، خانواده بولسونارو را وارد مرحله‌ای تازه از...

صدراعظم آلمان: اروپا باید رویکردهای خود را در قبال آمریکا بازنگری کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فریدریش مرتس در آخرین مقصد...

فرهنگستان علوم ظرفیت خود را برای تحقق خیزش علمی کشور به کار می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرهنگستان علوم،...

بزرگ‌ترین سرقت تاریخ رمزارزها؛ ۶.۳ میلیارد دلار از بایننس خارج شد/ کره شمالی در مظان اتهام

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی شرکت‌های تحلیل بلاک‌چین نشان...

غیرفعال‌شدن کارت سوخت خودروهای بالای ۲۵ سال و موتورسیکلت‌های بالای ۱۰ سال تکذیب شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی...

درخواست عربستان از آمریکا درباره جنگ با ایران: به دیپلماسی فرصت دهید

به گزارش خبرآنلاین، وبگاه شبکه عبری i۲۴News گزارش داد...

دستیارهای هوش مصنوعی دولت همچنان در ابهام‌

با گذشت نزدیک به دو سال از آغاز طرح...

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

کتاب تخصصی تولید پروپیلن رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «تولید پروپیلن (PDH)، کاربرد...

اعتراف بزرگ رونالدو پس از شکست دادن مسی

به گزارش تابناک؛ فوق‌ستاره پرتغالی فوتبال دنیا، افتخار انتخابش...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

تبلیغات متنی