شنبه 16 آبان 1405

آمریکا عامل ترویج کفر در جهان است

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تلويزيون المنار، سيد حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد آمریکا امروز در جهان، ترویج فساد اخلاقی و کفر و بی دینی را هدایت و مدیریت می‌کند و علیه ملت‌های منطقه جنگ فرهنگی و دینی به راه انداخته است.

سید حسن نصرالله در سخنانش در هفتمین شب دهه اول محرم، با اشاره به دومین سالگرد انفجار در بندر بیروت، گفت: بار دیگر به خانواده‌های شهدایی که در این انفجار کشته شدند، تسلیت می‌گوییم و برای مجروحان شفای عاجل مسالت داریم.

سید حسن نصرالله با تشکر از برادران جانبازی که در مراسم شب گذشته حضور داشتند، افزود: این جانبازان که از نسل‌های مختلف هستند، بیانگر مسیر ما در ۴۰ سال گذشته هستند و بر پایبندی، وفاداری و باقی ماندن و ثبات در راه مقاومت تاکید می‌کنند.

وی با اشاره به دعوت مقام معظم رهبری درباره جهاد تبیین و نیز با تاکید بر جایگاه جهاد تبیین در خط مشی حزب الله خاطر نشان کرد: جهاد تبیین طی ۴۰ سال گذشته، از همان نخستین روز مقاومت ما آغاز شد و اگر جهاد تبیین نبود، مقاومت تا این اندازه از تایید، حمایت و پشتیبانی مردمی برخوردار نمی‌شد. ما امروز باید جهاد تبیین را مسئولیت همه بدانیم. علما، سخنرانان، اساتید، هنرمندان، شاعران، نویسندگان، مردان، زندان، زن و مرد و کودک و هر کسی که قدرت تبیین دارد، باید به این وظیفه اش عمل کند.

دبیرکل حزب الله در ادامه سخنانش با پرداختن به اقدامات آمریکا برای برهم زدن اوضاع جهان گفت: ما هدف اقدامات طاغوت‌ها، آمریکا و بعضی قدرت‌های غربی قرار داریم که در طول ده‌ها سال گذشته برای به فساد کشاندن بشریت تلاش کرده اند. در نظر بگیرید، سفارت آمریکا در چند کشور جهان، پرچم همجنس بازان را برافراشته و از دیگران می‌خواهد پرچم همجنس بازان را نصب کنند. آمریکا دعوت به فساد اخلاقی و کفر را در جهان هدایت و به این منظور از ابزار‌های بسیار گسترده‌ای استفاده می‌کند.

وي تصريح کرد: آن‌ها علیه ما علاوه بر جنگ نظامی و اقتصادی، جنگ دینی و فرهنگی به راه انداخته اند. مشاور سه رئیس جمهور آمریکا می‌گوید آمریکا و اروپا به سمت مرگ و پایان کارشان به علت فروپاشی خانواده و زنا حرکت می‌کنند و اگر فرهنگ همجنسگرایی حاکم شود، تکثیر نسل متوقف و جامعه پیر خواهد شد. قدرت‌های کفر، استکبار و ظلم جهانی از همه توانایی‌ها و امکانات خود برای تحقق اهداف شیطانی استفاده می‌کنند. شاهد موج جدیدی از دعوت به کفر در شبکه‌های اجتماعی هستیم و کسانی در پشت پرده این کارزار را هدایت می‌کنند.

سید حسن نصرالله افزود: اقدام کشور‌های غربی در باز کردن راه مهاجرت، با انگیزه‌های انسانی نیست، بلکه نتیجه نیاز به نیروی کار است. ما در برابر یک رویارویی با ابعاد سیاسی، امنیتی، اقتصادی، فرهنگی، معنوی و روانی در همه جبهه‌ها قرار داریم و این نبرد قابل به تعویق انداختن نیست.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: بدون شک حادثه بندر بیروت، دردناک و برای همه لبنانی‌ها بسیار سنگین بود. مهمترین مشکلی که این مصیبت با آن مواجه شد، بهره برداری زشت سیاسی از این حادثه از همان نخستین روز وقوع آن است. باید طرف‌های سیاسی و رسانه‌هایی را سرزنش کرد که با سرقت این مصیبت، از همان نخستین ساعت‌ها برای استفاده سیاسی از آن تلاش کردند. آن‌ها از این زخم به صورت زشت و قبیحانه برای تحقق اهداف سیاسی و برنامه‌های خود علیه حزب الله و مقاومت استفاده کردند. با اینکه ما توضیح دادیم و روشن کردیم که هیچ ارتباطی به آن کشتی و نیترات‌ها نداشتیم، همچنان تبلیغات علیه حزب الله ادامه دارد.

وي خاطر نشان کرد ما مواد منفجره اصلی و نظامی داریم و به آمونیوم نیترات برای ساخت مواد منفجره دست ساز نیاز نداریم. بر استفاده از خون‌های پاک با اهداف سیاسی اصرار کردند و تحقیقات هم به این علت معطل مانده است که قاضی تحقیقات حاضر به استعفا نیست. از بعضی از افسران و مقامات سیاسی بازجویی نشده است، در حالی که به علت مسیر قضایی که در پیش گرفتند، بعضی افراد مظلوم به زندان افتادند. باید با در پیش گرفتن مسیر جدید قضایی، مسئولان این مصیبت مجازات شوند و به این منظور اگر می‌خواهیم به حقیقت برسید، باید این پرونده از سوء استفاده‌های سیاسی دور نگه داشته شود.

آخرین اخبار

فقط سه هفته پس از شکستگی فک/ دروازه‌بان آبی‌ها با ماسک مخصوص برگشت +عکس

امیلیانو مارتینس تنها سه هفته پس از شکستگی فک،...

هشدار پلیس درباره خطر تصادف با دانش‌آموزان در روزهای بارانی

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا با اشاره به...

تاثیر کمبود مواد ناریه و گازوئیل بر جاماندن بخش معدن از رشد ۱۳ درصدی

یک کارشناس حوزه معدن با تاکید بر لزوم اتخاذ...

قیمت نفت برنت به ۹۸ دلار رسید/ افت ۱۶.۹ درصدی قیمت نفت ثبت شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت نفت در معاملات روز...

۴۴۶ میلیون دلار خرج کرد، اما شکست خورد؛ ایلان ماسک حتی ثروتمند بودن را هم بلد نیست!

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و اسپیس‌ایکس و مالک شبکه...

پرندگان مهاجر در راه ایران؛ پناهگاه زمستانی یا قتلگاه؟

با آغاز فصل مهاجرت پرندگان، بار دیگر آسمان ایران...

آفریقا در محاسبات جدید جهان؛ آزمون بازطراحی دیپلماسی اقتصادی ایران

یک پژوهشگر اقتصادی آفریقا با اشاره به تغییر جایگاه...

کنگره از مدیرعامل انویدیا درباره ارتباط با متهم به جاسوسی توضیح خواست

سه عضو مجلس نمایندگان آمریکا از جنسن هوانگ، مدیرعامل...

قطر: ادعاها درباره شکست مذاکرات آمریکا و ایران کاملاً بی‌اساس است

به گزارش خبرآنلاین به نقل از جماران، دفتر اطلاع‌رسانی...

خوشحالی نکردم چون پرسپولیس را خیلی دوست دارم

احسان پهلوان زننده یکی از گلزن‌های فجرسپاسی بعد از...

مهمان پرست: ممکن است نتانیاهو دست به اقدام جنایتکارانه‌ای بزند تا درگیری، وضعیت آینده اسرائیل را به تأخیر بیندازد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رامین مهمان‌پرست، سخنگوی پیشین وزارت امور...

شمارش معکوس آیزنکوت برای کنار زدن بی‌بی

ائتلاف «فهرست مشترک» - متشکل از احزاب عربی...

ترامپ: ما در حال مذاکره با ایران هستیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس...

قلی‌زاده: فروش پالایشگاه‌ها کسری بودجه را تشدید کرد/قیمت نفت ملی را بخش خصوصی تعیین می‌کند

به گزارش خبرآنلاین افزایش هزینه‌های زندگی، کاهش قدرت خرید...

عزتی: کنترل نرخ ارز، حمایت از تولید راهکار فوری افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی عزتی، کارشناس اقتصادی، با اشاره...

پرسپولیس ۱ – فجرسپاسی ۲/ سومین شکست سرخ‌ها و هدیه صدرنشینی به سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر...

صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی ایران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق نوروزی، دبیرکل این تشکل...

تبلیغات متنی