یکشنبه 19 مهر 1405

تحلیل وضعیت بازار خودرو در تاریخ ۱۶ اسفند ۱۴۰۳؛ افزایش قیمت تارا، شاهین و آریسان

“`html

در این گزارش به قیمت های به روز محصولات ایران خودرو و سایپا در تاریخ ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ پرداخته ایم.

مطابق با گزارش اقتصادآنلاین، تحلیل قیمت های خودروهای ایران خودرو و سایپا در تاریخ ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ نشان دهنده نوسانات قیمتی در برخی از مدل های این دو خودروساز است. بر اساس این داده ها، آریسان، تارا و رانا در رده محصولات ایران خودرو با بیشترین افزایش قیمت مواجه شده اند، در حالی که سمند سورن پلاس رکورددار کاهش قیمت در مقایسه با روز قبل است. همچنین در محصولات سایپا افزایش قیمت برای شاهین و کوییک نسبت به دیروز ثبت شده است.

در ادامه، قیمت روز خودروهای داخلی را بررسی می کنیم:

قیمت محصولات ایران خودرو ۱۶ اسفند ۱۴۰۳

امروز، قیمت آریسان صفر مدل ۱۴۰۳ به حدود ۵۲۰ میلیون تومان افزایش یافته و نسبت به روز گذشته ۵ میلیون تومان گران تر شده است.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما سال ۱۴۰۲ با قیمت ۷۰۰ میلیون تومان معامله شد، که نسبت به روز قبل تغییری نداشته است.

پژو ۲۰۷ ارتقا یافته دنده ای مدل ۱۴۰۳ نیز با قیمت ۸۳۰ میلیون تومان عرضه می شود و از روز گذشته قیمت آن ثابت مانده است.

قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک صفر سال ۱۴۰۲ به ۹۲۰ میلیون تومان رسیده و نسبت به معاملات دیروز تغییر نکرده است.

تارا اتوماتیک V ۲ سال ۱۴۰۳ به مبلغ ۱ میلیارد و ۱۰ میلیون تومان ارزشیابی شده که در مقایسه با روز پیشین تغییر قیمتی نداشته است.

تارا دنده ای V ۱ نیز به قیمت ۸۹۵ میلیون تومان رسیده و با افزایش ۵ میلیون تومانی نسبت به روز قبل مواجه شده است.

دنا اتوماتیک توربوساده مدل EF ۷ سال ۱۴۰۳ در قیمت ۱ میلیارد و ۴۰ میلیون تومان اعلام شده و بدون تغییر باقی مانده است.

دنا پلاس صفر EF ۷ شش دنده توربو مدل ۱۴۰۲ با قیمت ۹۷۵ میلیون تومان به فروش می رسد و تغییر قیمتی نداشته است.

رانا پلاس ارتقا یافته سال ۱۴۰۳ با قیمت ۷۰۵ میلیون تومان بدون تغییر مانده است.

رانا پلاس ارتقا یافته سال ۱۴۰۲ نیز به ۶۷۵ میلیون تومان رسیده و با ۵ میلیون تومان افزایش در مقایسه با روز گذشته به فروش می رود.

سمند سورن پلاس صفر سال ۱۴۰۳، مدل EF ۷ دوگانه سوز نیز با قیمت ۸۵۰ میلیون تومان عرضه شده و نسبت به روز قبل ۱۰ میلیون تومان کاهش یافته است.

قیمت هایما ۱۴۰۳ مدل ۷ X ۱.۶ لیتر توربو نیز به ۱ میلیارد و ۸۶۰ میلیون تومان رسید و همچنان ثابت باقی مانده است.

قیمت محصولات سایپا ۱۶ اسفند ۱۴۰۳

قیمت اطلس G دنده ای ۱۴۰۳ به ۵۸۰ میلیون تومان رسیده و تغییر خاصی نسبت به روز گذشته نداشته است.

پراید وانت مدل ۱۵۱ SE تیپ DA با لاینر سال ۱۴۰۳ نیز به قیمت ۳۶۵ میلیون تومان به فروش می رسد که بدون تغییر قیمت باقی مانده است.

ساینا S دنده ای دوگانه سوز مدل ۱۴۰۳ نیز با قیمت تقریبی ۵۶۰ میلیون تومان معامله می شود و هیچ تغییری نسبت به روز گذشته نداشته است.

ساینا S اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۵۸۵ میلیون تومان رسیده که نشان دهنده ثبات قیمت این مدل است.

سهند S دنده ای بنزینی سال ۱۴۰۳ نیز به قیمت ۵۵۵ میلیون تومان اعلام شده و نسبت به معاملات روز گذشته بدون تغییر مانده است.

شاهین G اتومات CVT سال ۱۴۰۳ به ۹۷۰ میلیون تومان رسیده و با ۵ میلیون تومان افزایش نسبت به روز قبل مواجه شده است.

شاهین دنده ای صفر مدل G سال ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۸۰۵ میلیون تومان ارزشیابی شده و تغییری نسبت به روز گذشته نداشته است.

کوییک GX L دنده ای مدل ۱۴۰۳ به قیمت ۴۸۰ میلیون تومان به فروش می رسد و تغییر قیمتی در این مدل مشاهده نمی شود.

کوییک آر صفر مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۴۵۵ میلیون تومان گزارش شده و نسبت به معاملات روز گذشته ۵ میلیون تومان افزایش قیمت داشته است.

رشد عجیب قیمت خودرو در سال آینده

دبیر انجمن خودروسازان ایران در خصوص تأثیرات این تبصره قانونی در بودجه سال آتی و رشد قابل توجه قیمت خودرو و قطعات توضیحاتی ارائه داد: تا امسال، هرگاه قیمتی برای قطعه ای معادل ۱۰ دلار تعیین می شد، این عدد در نرخ ارز ۲۸۵۰۰ ضرب می شد و حدود ۲۰ درصد حقوق و عوارض ورودی محاسبه و از واردکننده اخذ می گردید. اما با تصمیم نمایندگان مجلس برای سال ۱۴۰۴، بر اساس بند و تبصره ای از بودجه، پایه حقوق گمرکی ارز مبادله ای در نظر گرفته خواهد شد، که این تغییر سبب افزایش حدود ۱۵۰ درصدی حقوق ورودی تمامی کالاها، از جمله خودرو و قطعات خواهد شد.

نعمت بخش افزود: به همین خاطر، انجمن خودروسازان در نامه ای به وزیر صمت نگرانی های خود را در مورد پیامدهای اجرای این بند قانونی اعلام کرده است؛ تصمیمی که به طور قابل توجهی نه تنها قیمت خودرو و قطعات یدکی، بلکه قیمت سایر کالاها نیز در سال آینده با افزایش شدید روبرو خواهد شد. به گفته وی، علی رغم فرارسیدن چند روز از ارسال این نامه، وزیر صمت تاکنون پاسخی به این مسئله نداده است.

“`

آخرین اخبار

توهمات بی پایان؛ ترامپ ادعاهای ضد ایرانی خود را همچنان تکرار می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ روز شنبه به وقت...

رئال مادرید ۱ – ویارئال ۰/ از گلزنی دیومانده تا اخراج عجیب و غریب وینیسیوس!

در دیداری از هفته هشتم لالیگا اسپانیا، رئال مادرید...

دلداری لندن به زلنسکی پس از اظهارات تند ترامپ/برنهام: تحریم روسیه را تشدید می‌کنیم

به گزارش خبرآنلاین، دفتر نخست‌وزیری انگلیس امروز شنبه با...

دوحه: مهار تنش و گشودن راه برای تلاش‌های دیپلماتیک، اولویت ماست

به گزارش خبرآنلاین، وزارت خارجه قطر امروز شنبه در...

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۸ مهر ۱۴۰۵ / گوشت گوساله و گوسفندی کیلویی چند شد؟ + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازار گوشت قرمز در نخستین...

مجلات نمایه‌شده SCIE و ESCI در ارزشیابی مقالات دارای اعتبار ISI هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت،...

بازدید وزیر تجارت و صنعت افغانستان از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه ابوحنیفه

پنجمین نمایشگاه بین‌المللی بازرگانی ابوحنیفه امروز در شهر کابل...

بازار لوازم خانگی زیر سایه قیمت‌های لحظه‌ای و مشتریان دست به عصا!

نوسان لحظه‌ای قیمت‌ها، افزایش هزینه تامین کالا و کاهش...

رسید پذیرش تعمیرگاه چیست و چرا بدون آن نباید دستگاه یا خودرو را تحویل بدهید؟

گوشی، لپ‌تاپ یا خودرو را برای تعمیر تحویل داده‌اید،...

هشدار جدی مدیریت بحران درباره مخازن سوخت شهران

به گزارش آفتاب نیوز، حسین ساجدی‌نیا...

زاینده‌رود جان دوباره می گیرد؟

۱۸ مهر،روز نکوداشت زاینده‌رود،فرصتی برای یادآوری سرنوشت رودی است...

اختلال یادگیری؛ از برچسب‌زنی تا شناخت تفاوت‌های فردی دانش‌آموزان

دشواری برخی دانش‌آموزان در خواندن، نوشتن و ریاضی ممکن...

جزئیات جدید درباره بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی دفاع در مجلس/ رأی گیری مجازی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد نادری، اظهار کرد: جلسه...

بخشی از خاطرات کودکی‌مان ساختگی است!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه بردفورد،...

پوتین با صدور یک بیانیه توافق نفتی با آمریکا را تائید کرد

به گزارش خبرآنلاین از خبرگزاری اسپوتنیک، در بیانیه کرملین...

اولین تصاویر از رنج‌روور برقی در آزمایش‌های سخت سوئد

رنج‌روور نخستین شاسی‌بلند تمام‌برقی خود را در شرایط سخت...

فاطمه مهاجرانی هم جواب روبیو را داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، با تأکید...

تبلیغات متنی