شنبه 18 مهر 1405

۳۰ ورزشکار ایرانی به عنوان لژیونر در لیگ بسکتبال با ویلچر مشغول به فعالیت هستند

دبیر انجمن بسکتبال با ویلچر اظهار داشت به دلیل پایین بودن مبلغ قراردادهای بازیکنان در لیگ های داخلی، آنها مایل به شرکت در لیگ های اروپایی با قراردادهای بالاتر هستند.

جعفر محمدپور به هزینه های بالای تجهیزات بسکتبال با ویلچر اشاره کرد و افزود: یکی از چالش های اصلی این رشته، قیمت های گزاف ویلچرها و نیز قراردادهای ناچیز بازیکنان در لیگ برتر است. میزان قرارداد بازیکنان با باشگاه ها برای حضور در لیگ از ۵ میلیون تا ۱۲۰ میلیون تومان متغیر است. برخی از بازیکنان حتی برای جلوگیری از مشکلات روحی و روانی ناگزیر به بازی رایگان در لیگ می شوند، در حالی که هزینه خرید یک ویلچر برای هر ورزشکار حدود ۱۵۰ میلیون تومان است که بیشتر از سقف قرارداد آنها می باشد. این مسئله منجر به آن شده که بسیاری از بازیکنان به لیگ های اروپایی با قراردادهای بالاتر روی آورند. در حال حاضر، بیش از ۳۰ لژیونر بسکتبال با ویلچر در لیگ های آلمان، اسپانیا، ترکیه، ایتالیا، قبرس و سایر کشورها در حال فعالیت هستند.

او همچنین به وضعیت رقابت های لیگ برتر بسکتبال با ویلچر مردان اشاره کرد و گفت: قرار بود امسال این رقابت ها با شرکت ۸ تیم برگزار شود، اما متأسفانه در شروع لیگ، ۳ تیم به دلیل نداشتن اسپانسر و مشکلات مالی از ادامه رقابت ها انصراف دادند و در نهایت مسابقات با ۵ تیم شامل شهروند آمل، دانشگاه آزاد ارومیه، فولاد هرمزگان، شرکت ملی حفاری خوزستان و آسایشگاه شهید فیاض بخش مشهد برگزار گردید. این رقابت ها با قهرمانی تیم شهروند آمل خاتمه یافت و دانشگاه آزاد ارومیه و آسایشگاه شهید فیاض بخش به ترتیب در رده های دوم و سوم قرار گرفتند.

در پاسخ به پرسشی درباره وجود اقدامات قانونی برای برخورد با تیم هایی که انصراف می دهند، وی تصریح کرد: متأسفانه به دلیل محدودیت تعداد تیم های شرکت کننده در لیگ برتر بسکتبال با ویلچر، اگر به شکل قانونی با تیم هایی که به هر دلیلی انصراف می دهند برخورد گردد، احتمال از دست دادن همان تیم ها در سال آینده وجود دارد.

دبیر انجمن بسکتبال با ویلچر خاطرنشان کرد: اگرچه تعداد تیم های حاضر کم بود، اما کیفیت مسابقات در سطح رضایت بخشی قرار داشت و تا آخرین روز وضعیت قهرمان مشخص نبود، به دلیل نزدیکی امتیازات.

جعفر محمدپور هزینه ورودی برای شرکت در رقابت های لیگ برتر بسکتبال ویلچر مردان را ۶۲ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: متأسفانه هنوز ۳ تیم به دلیل عدم وجود اسپانسر قادر به پرداخت این هزینه نشده اند و این موضوع مشکلات زیادی را برای مسئولین برگزاری و داوران مسابقه ایجاد کرده است و هنوز نتوانسته ایم حق الزحمه داوران را پرداخت نماییم.

وی همچنین به انتقاد از عدم توجه مسئولین به رقابت های لیگ برتر بسکتبال با ویلچر پرداخته و اظهار کرد: مسئولین به اندازه ای که به لیگ برتر رشته های ورزشی افراد سالم توجه دارند، به لیگ برتر افراد توانیاب اهمیت نمی دهند و حتی در مراسم فینال مسابقات آنها نیز حاضر نمی شوند. در حالی که بسکتبال با ویلچر به عنوان یک رشته المپیکی و جهانی دارای جذابیت خاصی در سطح بین المللی است.

آخرین اخبار

دوحه: مهار تنش و گشودن راه برای تلاش‌های دیپلماتیک، اولویت ماست

به گزارش خبرآنلاین، وزارت خارجه قطر امروز شنبه در...

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۸ مهر ۱۴۰۵ / گوشت گوساله و گوسفندی کیلویی چند شد؟ + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازار گوشت قرمز در نخستین...

بازدید وزیر تجارت و صنعت افغانستان از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه ابوحنیفه

پنجمین نمایشگاه بین‌المللی بازرگانی ابوحنیفه امروز در شهر کابل...

بازار لوازم خانگی زیر سایه قیمت‌های لحظه‌ای و مشتریان دست به عصا!

نوسان لحظه‌ای قیمت‌ها، افزایش هزینه تامین کالا و کاهش...

رسید پذیرش تعمیرگاه چیست و چرا بدون آن نباید دستگاه یا خودرو را تحویل بدهید؟

گوشی، لپ‌تاپ یا خودرو را برای تعمیر تحویل داده‌اید،...

هشدار جدی مدیریت بحران درباره مخازن سوخت شهران

به گزارش آفتاب نیوز، حسین ساجدی‌نیا...

زاینده‌رود جان دوباره می گیرد؟

۱۸ مهر،روز نکوداشت زاینده‌رود،فرصتی برای یادآوری سرنوشت رودی است...

اختلال یادگیری؛ از برچسب‌زنی تا شناخت تفاوت‌های فردی دانش‌آموزان

دشواری برخی دانش‌آموزان در خواندن، نوشتن و ریاضی ممکن...

جزئیات جدید درباره بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی دفاع در مجلس/ رأی گیری مجازی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد نادری، اظهار کرد: جلسه...

بخشی از خاطرات کودکی‌مان ساختگی است!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه بردفورد،...

پوتین با صدور یک بیانیه توافق نفتی با آمریکا را تائید کرد

به گزارش خبرآنلاین از خبرگزاری اسپوتنیک، در بیانیه کرملین...

اولین تصاویر از رنج‌روور برقی در آزمایش‌های سخت سوئد

رنج‌روور نخستین شاسی‌بلند تمام‌برقی خود را در شرایط سخت...

فاطمه مهاجرانی هم جواب روبیو را داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، با تأکید...

OpenAI: نوجوانان روزانه کمتر از ۱۵ دقیقه از ChatGPT استفاده می‌کنند

بر اساس نخستین گزارش OpenAI درباره الگوی استفاده نوجوانان...

انبوه‌سازان مسکن ایرانی راه خارج را بلد شده‌اند!

رکود بازار مسکن در ایران شرایطی را به وجود...

جیلی با فست‌شارژ ۴ دقیقه‌ای به جنگ بی‌وای‌دی رفت!

جیلی با معرفی فناوری شارژ فوق‌سریع ۲.۲ مگاواتی در...

طرح دوفوریتی مجلس برای برخورد با ماینرهای غیرمجاز

به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو کمیسیون صنایع...

تکلیف تعطیلی مدارس خراسان رضوی برای همیشه مشخص شد

وزیر آموزش‌و پرورش در سفر به شهرستان‌های گناباد و...

تبلیغات متنی