جمعه 15 آبان 1405

سخنگوی سپاه : دشمنان با لشکرکشی رسانه‌ای دنبال ناامیدسازی مردم با «القای ‌وضعیت بحرانی» هستند

سردار رمضان شریف در همایش روز خبرنگار که در تالار امام خامنه‌ای اهواز برگزار شد، با اشاره به اهمیت جنگ نرم و نقش خبرنگاران بسیجی در میدان نبرد، اظهار داشت: دشمن در خیلی از عرصه‌ها با انقلاب جمهوری اسلامی ستیز داشته و دارد؛ اما تنها عرصه‌ای که دشمن امیدواری بالای به آن دارد، حوزه جنگ نرم و تغییر افکار عمومی است.

وی با اشاره به جنایت‌ها و خیانت‌های صدام علیه ملت ایران افزود: دشمنان در حوزه‌های مختلف با نظام هماوردی داشته است که صدام و جنگ تحمیلی بخشی از طراحی دشمن علیه انقلاب بود ولی در این حوزه ناموفق بودند؛ چرا که انقلاب از جنگ توانست فرصت توسعه و صدور انقلاب را ایجاد کند.

سردار شریف با بیان اینکه انتقال ارزش‌های اصیل انقلاب به نسل جدید ضروری است، گفت: دشمن به حوزه جنگ نرم امید زیادی بسته است و در سه محور اصلی علیه نظام فعالیت می‌کند.

وی به نخستین هدف دشمن در جنگ نرم اشاره کرد و گفت: دشمن در جنگ نرم به دنبال، بی‌هدف و بی‌فایده نشان دادن انقلاب است؛ تا بگویید مشکلات امروز همه ناشی از انقلاب است.

بیشتر بخوانید:

این مقام مسئول درباره سومین هدف دشمن در جنگ نرم علیه ملت ایران، گفت: دشمن در عرصه رسانه به دنبال القای ناامیدی و ناامید کردن جوانان است. در حالی کشور پیش از انقلاب مستعره غرب بود و اکنون رو به جلو است و این گزاره‌ای است که حتی غربی‌ها به آن اذعان دارند.

سردار شریف در ادامه با بیان اینکه سردار دلها را که قهرمان مبارزه با تروریست بود را دشمن ذلیلانه ترور کرد، افزود: دشمن در عرصه‌ها و صحنه‌های واقعی مقابل نظام شکست خورده‌اند؛ اکنون با جنگ رسانه ی می خواهد مردم را ناامید سازد.

وی به نقش رسانه در بیان واقعیات اشاره و گفت: ایران جزیره امن و باثبات و قدرتمند در منطقه است. امروز هیچ مسأله ی در غرب آسیا بدون ایران و کمک ایران قابل حل نیست.این مسایل را دشمن نمی خواهد گفته شود.

۲۱۲۳۱

آخرین اخبار

قهوه با معده خالی واقعاً مضر است؟ متخصصان به یک باور رایج پاسخ می‌دهند

نوشیدن قهوه با معده خالی موضوعی تا حدی بحث‌برانگیز...

نماینده عراقی: عراق بیش از ایران از بسته شدن مرز متضرر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، الساعدی در گفت وگو با شبکه...

مربی تیم ملی از اسپانیا برگشت

لوسادا که در فیفا دی مهرماه و از زمان...

پست‌بانک ایران؛ پیشران حمایت از معیشت مردم و توسعه پایدار شهری و روستایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی...

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

 ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای گیلان مصوب شد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور، از تصویب حدود ۴۰ هزار میلیارد...

روش های تبلیغ کسب و کار برای افزایش فروش و رشد برند

شما محصولات عالی دارید، اما مشتریان هنوز نام...

سندرز: دموکرات‌ها بودجه جنگ علیه ایران را قطع می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی متمایل...

پیام اردوغان پس از انتخابات آمریکا؛ منطقه باید به صلح برسد

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز...

از دامداری‌ها تا خانه‌ها؛ گسترش انگل مرگبار به سگ‌ها و گربه‌های آمریکایی

کرم‌های انگلی موسوم به «مگس پیچ‌خور» با شناسایی موارد...

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

راز قتل آتنا ۱۴ ساله

به گزارش آفتاب نیوز، ناپدیدشدن یک...

بلاتکلیفی ایران در مقررات‌گذاری ارزهای دیجیتال باوجود رتبه ششم مصرف!

یک تحلیلگر اقتصادی با تأکید بر اینکه توسعه اقتصاد...

از دیتاسنتر تا پردیس محاسباتی؛ ترفند جدید اوپن‌ای‌آی برای جلب رضایت مردم

شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) در تلاش است با تغییر نام...

تبلیغات متنی