جمعه 8 آبان 1405

ادعای پیشروی اوکراینی‌ها در خارکیف/ روسیه:اهداف ارتش اوکراین هدف حمله قرار گرفتند

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین پیش از این مدعی شد که عقب‌نشینی روسیه از شهر «ایزیوم» در استان خارکیف  دستاوردی برای این کشور در جنگ شش ماهه بوده است و اگر کی یف بتواند سلاح‌های قوی‌تری به دست آورد، زمستان امسال می‌تواند با سرعت بیشتری دستاورد هایی در بازپس گیری اراضی این کشور داشته باشد.

در همین حال «والری زالوژنی» (Valeriy Zaluzhnyi)  فرمانده ارشد ارتش اوکراین در صفحه خود در تلگرام نوشت: در خارکیف، ما نه تنها به سمت جنوب و شرق، بلکه به سمت شمال این منطقه  پیشروی کرده‌ایم. ۵۰ کیلومتر تا مرز با روسیه باقی مانده است.

این ژنرال اوکراینی مدعی شد، نیروهای مسلح کشورش از ابتدای ماه جاری تاکنون بیش از  ۳ هزار کیلومتر از اراضی تحت تصرف را به کنترل خود در آورده‌اند.

 مقامات اوکراینی تایید نکردند که شهر ایزیوم را بازپس گرفته‌اند، اما «آندری یرماک» رئیس ستاد ارتش زلنسکی، عکسی از سربازان را در حومه این شهر منتشر کرد و یک ایموجی از «انگور» را توییت کرد. نام این شهر، به معنای «کشمش» است.

وزارت دفاع روسیه: حمله روس‌ها به نیروهای اوکراینی در منطقه خارکیف

در این میان وزارت دفاع روسیه به رغم ادعای اوکراین درباره پیشروی های روز یکشنبه اعلام کرد که نیروهای روسیه علیه مواضع ارتش اوکراین در منطقه خارکیف حملات دقیقی را ترتیب داده‌اند.

این وزارتخانه در شبکه های اجتماعی اعلام کرد که حملات توسط نیروهای هوابرد، موشک ها و توپخانه انجام می‌شود.

فایننشال تایمز نیز در گزارشی نوشت: وزارت دفاع روسیه روز شنبه در بیانیه‌ای نادر گفت: عقب‌نشینی از شهر«بالاکلیا» و ایزیوم در خارکیف شکست درمقابل نیروهای اوکراینی نیست بلکه ارتش تمرکز خود بر خط مقدم دیگری را افزایش داده است.

روز جمعه نیز  یک مقام منصوب روسیه در منطقه خارکیف اوکراین، تائید کرده بود که نیروهای اوکراین با شکستن خطوط دفاعی نیروهای روسیه در این منطقه، پیروزی چشمگیری بدست آورده اند.

«ویتالی گانچف» به شبکه تلویزیون دولتی روسیه گفت، حقیقت مسلم این است که شکست خطوهای دفاعی ما، پیروزی قابل توجهی برای نیروهای مسلح اوکراین به شمار می رود.

بخش هایی از منطقه خارکیف در شرق اوکراین اندک زمانی پس از حمله نیروهای روسیه در ۲۴ فوریه (پنج اسفند ماه)، به تصرف نیروهای این کشور درآمد. امامقامات اوکراینی مدعی بوده اند که ارتش روسیه نتوانسته خارکیف را که دومین شهر مهم این کشور به شمار می رود، به طور کامل  تصرف کند.

آخرین اخبار

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

همه پرسش‌ها درباره نتانیاهو

انتخابات اخیر اسرائیل در حالی بدون پیروز قاطع...

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ است

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت...

تبلیغات متنی