چهارشنبه 22 مهر 1405

آمادگی نیروهای مسلح برای گسترش همکاری های دوجانبه در زمینه های دفاعی و نظامی با عربستان

وزیر دفاع عربستان سعودی که به درخواست رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده است، دیداری با سرلشکر باقری انجام داد.

سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، در ابتدای جلسه با خوشامدگویی به وزیر دفاع عربستان و هیئت همراه، ابراز امیدواری کرد که این سفر کوتاه به نتایج استراتژیک و مؤثری منجر شود. او بر این نکته تأکید کرد که سیاست اصلی جمهوری اسلامی ایران همواره بر بنیاد تأمین و تضمین امنیت منطقه توسط کشورهای همسایه استوار است و در این زمینه، دو کشور می توانند در تحقق این هدف حیاتی تأثیرگذار باشند.

سرلشکر باقری همچنین خاطر نشان کرد که توسعه و گسترش همکاری های دوجانبه، نه تنها امنیت و منافع مشترک دو کشور را تامین می کند، بلکه می تواند تضمین کننده منافع ملت های منطقه بوده و ثبات، امنیت و صلح مؤثری را به ارمغان آورد.

او همچنین بر اهمیت روابط بین دو کشور در این موقعیت خاص و پیچیده بین المللی و منطقه ای تأکید کرده و آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را برای ارتقاء روابط دفاعی با عربستان سعودی در زمینه های مختلف اظهار داشت.

او همچنین با اشاره به نقش مخرب رژیم صهیونیستی در ایجاد بحران های منفی برای کشورهای اسلامی و تلاش های آن برای بی ثباتی در منطقه، از مواضع پادشاهی عربستان سعودی در خصوص مسئله غزه و فلسطین قدردانی کرد و تأکید کرد که مقابله با جنایات این رژیم نیازمند اتحاد و همفکری و اتخاذ مواضع مشترک کشورهای اسلامی است.

وی به روند رشد و توسعه روابط نظامی میان دو کشور از زمان امضای توافق میان مدت با پکن اشاره کرده و بیان داشت که مسئله امنیت منطقه، موضوعی استراتژیک و مشترک برای کشورهای این حوزه به شمار می آید. بدین سبب، سیاست جمهوری اسلامی ایران بر تقویت روابط با همسایگان متمرکز است و از این رو، تحکیم روابط نیروهای مسلح دو کشور می تواند به بسترهای همکاری های وسیع تری در سطح منطقه بیانجامد.

سرلشکر باقری همچنین از حضور ناظران عربستان در رزمایش امنیت دریایی ابراز خوشبینی کرده و تصریح نمود که واقعاً روابط مناسب میان دو کشور و نیروهای مسلحشان، حس یأس در دشمنان و شادی در دوستان ایجاد خواهد کرد.

خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان نیز با تشکر از میزبانی جمهوری اسلامی ایران و ستاد کل نیروهای مسلح و ابلاغ سلام پادشاه عربستان سعودی، تأکید کرد که حسن مهمان نوازی ایران، نشان دهنده روابط استثنایی بین دو طرف است.

وزیر دفاع عربستان ادامه داد که روابط کلیدی میان دو کشور تأثیرات زیادی بر افزایش امنیت هر دو کشور و تمامی منطقه خواهد گذاشت و پادشاهی عربستان سعودی به تداوم تقویت و گسترش این روابط متعهد است.

وی همچنین امیدواری خود را از اینکه نتایج مثبت این روابط و ارتقاء سطح همکاری ها در زمینه های مختلف به نفع دو کشور و منطقه خواهد بود، ابراز کرد و خاطرنشان ساخت که تأمین امنیت region و کشورهای اسلامی همیشه نیازمند توجه و همکاری ملل آن منطقه است.

در پایان، شاهزاده خالد بن سلمان از سردار باقری دعوت کرد تا به عربستان سفر کند.

آخرین اخبار

جزییات تازه از رفع مسدودی گوشی تلفن همراه مسدود شده

به گزارش خبرآنلاین،فرشید شمشیری، عضو پیشین کمیسیون موبایل اتاق...

واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی

به گزارش خبرآنلاین، سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان...

۶ محقق پژوهشگاه رویان در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان...

استند لمسی چیست؟ بررسی انواع، کاربردها و مزایا

اگر بخواهیم به این سؤال که استند لمسی چیست...

هیچ متهمی را نباید بلاوجه بازداشت کرد

به گزارش آفتاب نیوز، به نقل...

هزینه جلسات روانشناسی در سال ۱۴۰۵ در آذربایجان شرقی چقدر شده است؟

وقتی صحبت از هزینه جلسات روانشناسی میشود، اولین چیزی...

چرا پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی ایرانیان مقیم خارج متوقف شد؟

با ادامه انتقادات مربوط به منشا ارز و ابهامات...

هشدار صندوق بین‌المللی پول نسبت به تداوم شرایط جنگی / رشد اقتصادی جهان به چه رقمی می‌رسد؟

 به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، رویترز نوشت: صندوق بین‌المللی پول...

خدمات رایگان درمان سرطان به دهک‌های پایین در پژوهشگاه جهاد دانشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاددانشگاهی، دکتر...

مقابله با استارلینک ادامه همان مسیر توقیف کاست و جمع‌آوری دیش است

مواجهه با فناوری‌های ارتباطی در کشور بارها با محدودیت...

سوزش چشم هنگام کار با گوشی؛ علت چیست و چطور آن را برطرف کنیم؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اگر...

زمان ثبت‌نام کالابرگ جدید بر اساس کد ملی اعلام شد

رئیس سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد: مهلت خوداظهاری برای...

ثبت رکورد تاریخی ایران با ۱۸ طلا در المپیادهای علمی جهانی

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان از کسب ۱۸ مدال طلا...

توروالدز و هوش مصنوعی؛ ۱۸ بار بوت برای یک خط کد

لینوس توروالدز، بنیان‌گذار و نگهدارنده اصلی هسته لینوکس، برای...

نتانیاهو: نگران انتخابات هستم – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه...

وقتی هکرها یخچال‌ها را به کوره تبدیل کردند؛ حمله سایبری بی‌سابقه در فرانسه

هکرها طی یک حمله سایبری گسترده، سامانه‌های کنترل یخچال...

تاثیر تخمه کدو در تنظیم فشارخون

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

خوردن خوراکی در اواخر شب برای کبد خطرناک است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

تبلیغات متنی