پنج‌شنبه 14 آبان 1405

۹۰ درصد مردم چشم انتظار شکست آمریکا/ دایی و طارمی در صدر/ چند درصد از شکست تیم ملی خوشحال شدند؟

مرکز افکارسنجی ایسپا درآخرین نظرسنجی خود در خصوص جام جهانی نسبت به احساس مردم ایران نسبت به شکست و پیروزی تیم ملی در مقابل تیم‌های انگلیس و آمریکا و ولز پرداخته است.

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در روزهای ۷ و ۸ آذر یک نظرسنجی از جامعه شهری و روستایی کشور با تعداد نمونه ۱۰۰۸ نفر به صورت تلفنی انجام داده که نتایج آن را به صورت اختصاصی در اختیار خبرگزاری ایسنا قرار داده است. پاسخگویان این نظرسنجی که با استفاده از شماره تلفن‌های ثابت و موبایل به صورت تصادفی ساخته شده انتخاب شده اند. نظرسنجی با کنترل مشخصات پاسخگویان شامل سن، جنس و محل سکونت انجام شده است. نرخ پاسخگویی ۵۰ درصد بوده است.

۵۰.۹ درصد پاسخگویان مرد و ۴۹.۱ درصد زن بوده اند، ۳۵.۵ درصد در ر ده سنی ۱۵ تا ۳۰ سال، ۳۷.۴ درصد در رده سنی ۳۱ تا ۴۹ سال و ۲۷.۲ درصد در رده سنی ۵۰ سال و بالاتر بوده‌اند.

براساس نتایج این نظرسنجی ۴۲.۵ درصد پاسخگویان اعلام کرده اند به میزان زیاد و خیلی زیاد علاقمند به تماشای مسابقات فوتبال هستند و ۱۳.۴ درصد تا حدودی علاقه دارند. ۴۴.۱ درصد نیز یا اصلاً علاقه ندارد یا علاقه کمی به تماشای مسابقات فوتبال دارند. ۶۰.۷ درصد پاسخگویان اعلام کرده‌اند مسابقات ایران در جام جهانی فوتبال را دیده‌اند.

 براساس نتایج نظرسنجی ۶۶.۱ درصد کل پاسخگویان و ۸۰.۲ درصد بینندگان مسابقات ایران در جام جهانی بعد از باخت ایران در مقابل انگلیس ناراحت شدند و ۶.۸ درصد کل پاسخگویان (۵.۷ درصد بینندگان مسابقات ایران) از نتیجه خوشحال شدند. ۲۶.۸ درصد کل پاسخگویان نیز حس خاصی نداشتند که این میزان برای بینندگان بازی‌های ایران ۱۳.۸ درصد بوده است.

در سؤال بعدی در خصوص حس پاسخگویان بعد از پیروزی مقابل ولز سؤال شده است که طبق نتایج ۷۷.۸ درصد کل پاسخگویان از نتیجه خوشحال شدند، ۱۸.۷ درصد حس خاصی نداشتند و ۱.۳ درصد نیز ناراحت شدند. برحسب بینندگان مسابقات ایران نیز ۹۰.۸ درصد از نتیجه بازی با ولز خوشحال و ۱.۸ درصد ناراحت شدند. ۷.۳ درصد نیز حس خاصی نداشته اند.

براساس نتایج نظرسنجی ۷۸.۳ درصد کل پاسخگویان به میزان زیاد و خیلی زیاد دوست دارند تیم ایران در مقابل آمریکا پیروز شود. ۴.۸ درصد دوست ندارند پیروز شود و ۱۶.۷ درصد آن‌ها نیز برایشان فرقی نمی کند. اعداد برحسب ببیندگان بازی های ایران نشان می دهد ۸۹.۹ درصد ببیندگان بازی های ایران به میزان زیاد و خیلی زیاد دوست دارند ایران مقابل آمریکا پیروز شود.۲.۷ درصد دوست ندارند پیروز شود و ۷.۴ درصد بینندگان نیز برایشان فرقی نمی‌کند.

۶۸.۵ درصد کل پاسخگویان و ۸۰.۲ درصد ببیندگان مسابقات ایران معتقدند تیم ایران به مرحله بعدی بازی‌ها صعود خواهد کرد. ۱۳.۴ درصد کل پاسخگویان و ۹.۳ درصد ببیندگان هم فکر می‌کنند ایران به مرحله بعد صعود نخواهد کرد. مابقی در این زمینه اظهار نظر نکرده‌اند.

نتایج نظرسنجی نشان می دهد مردم عملکرد کارلوس کی­روش سرمربی تیم ملی را مطلوب ارزیابی کرده اند. بر این اساس ۵۴.۹ درصد کل پاسخگویان و ۶۹.۹ درصد بینندگان بازی‌های ایران عملکرد وی را خوب و خیلی خوب ارزیابی کرده‌اند. در مقابل ۱۴.۵ درصد (۱۲.۳ درصد بینندگان بازی های ایران) عملکرد وی را ضعیف و خیلی ضعیف ارزیابی کردند.

در سؤال دیگری از پاسخگویان سؤال شده است، شما با انعکاس مسائل سیاسی کشور در بازی‌های جام جهانی توسط بازیکنان تیم ملی ایران موافقید یا مخالف.

۴۰.۷ درصد کل پاسخگویان با این امر مخالفند و ۲۰.۶ درصد با انعکاس مسائل سیاسی در بازی‌های جام جهانی توسط بازیکنان موافقند. ۳۶.۹ درصد نیز نظری نداشته‌اند. اعداد بر حسب ببیندگان بازی‌های ایران نشان می‌دهد ۴۹.۸ درصد با انعکاس مسائل سیاسی توسط بازیکنان مخالفند و ۱۹.۶ درصد موافقند، ۲۹ درصد نظری ندارند.

در ادامه از مردم سؤال شده است بعضی معتقدند با توجه به شرایط کشور بازیکنان تیم ملی بعد از برد در برابر ولز نباید خوشحالی می‌کردند نظر شما چیست.  ۶۱.۷ درصد کل پاسخگویان و ۷۳.۲ درصد ببیندگان مسابقات ایران معتقدند باید خوشحال می‌کردند. ۱۵.۴ درصد کل پاسخگویان نیز گفته‌اند نباید خوشحالی می‌کردند. این عدد برای ببیندگان مسابقات ایران ۱۱ درصد است، بقیه پاسخگویان گفته‌اند فرقی ندارد.

در نهایت از مردم در خصوص محبوب­ترین بازیکن فوتبال در تاریخ ایران برای خود پاسخگو در قالب یک سؤال باز و بدون گزینه پرسیده شده است. با توجه به نوع پرسش، گزینه ­های مطرح شده توسط مردم بسیار زیاد و پراکنده است. با این حال علی دایی با ۲۶.۳ درصد، مهدی طارمی با ۱۲.۳ درصد، علی کریمی با ۷.۳ درصد، علیرضا بیرانوند با ۳.۱ درصد، سردار آزمون با ۳ درصد، خداداد عزیزی با ۲.۴ درصد در رتبه­های اول تا ششم قرار دارند. مابقی بازیکنان اعلامی توسط مردم پایین­تر از ۲ درصد هستند.

آخرین اخبار

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

روش های تبلیغ کسب و کار برای افزایش فروش و رشد برند

شما محصولات عالی دارید، اما مشتریان هنوز نام...

سندرز: دموکرات‌ها بودجه جنگ علیه ایران را قطع می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی متمایل...

پیام اردوغان پس از انتخابات آمریکا؛ منطقه باید به صلح برسد

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز...

از دامداری‌ها تا خانه‌ها؛ گسترش انگل مرگبار به سگ‌ها و گربه‌های آمریکایی

کرم‌های انگلی موسوم به «مگس پیچ‌خور» با شناسایی موارد...

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

راز قتل آتنا ۱۴ ساله

به گزارش آفتاب نیوز، ناپدیدشدن یک...

بلاتکلیفی ایران در مقررات‌گذاری ارزهای دیجیتال باوجود رتبه ششم مصرف!

یک تحلیلگر اقتصادی با تأکید بر اینکه توسعه اقتصاد...

از دیتاسنتر تا پردیس محاسباتی؛ ترفند جدید اوپن‌ای‌آی برای جلب رضایت مردم

شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) در تلاش است با تغییر نام...

استفاده بیش از حد از هوش مصنوعی چه بلایی سر قدرت تفکر انسان می‌آورد؟

هوش مصنوعی انجام بسیاری از وظایف روزمره را سریع‌تر...

قیمت کارت گرافیک از کنترل خارج شد؛ جهش ۳۵ درصدی در تنها سه ماه

قیمت کارت‌های گرافیک در سه ماه گذشته ۳۵ درصد...

رشد نرم قیمت گوشی‌ها

دنیای اقتصاد: از هر ۱۲ گوشی ثبت‌شده در...

پیشنهاد جدید برای علیرضا منصوریان/ مقصد بعدی سرمربی ایرانی الطلبه مشخص شد؟

علیرضا منصوریان دومین فصل حضورش در فوتبال عراق را...

الشرع و بن سلمان در ریاض دیدار کردند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  ایرنا:...

قیمت سکه امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

تبلیغات متنی