خبرگزاری خبرآنلاین گزارش می دهد که فریدون همتی، نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، بر جایگاه تاریخی و استراتژیک خلیج فارس تأکید ویژه ای داشته و اذعان کرده است که خلیج فارس دارای پیوندی عمیق با تاریخ است و هیچ قدرتی نمی تواند این حقیقت را تغییر دهد.
نماینده ایلام در مجلس در اشاره به اهمیت خلیج فارس به عنوان نماد و هویت ایران، اعلام کرد که این خلیج نه تنها جزء لاجستیکی و جدایی ناپذیر از تاریخ کشور ماست، بلکه به عنوان پشتیبان و نیروی پیش برنده ملت ایران در برابر تهدیدات منطقه ای و جهانی نیز ایفای نقش می کند.
همتی تصریح کرد که تغییر نام خلیج فارس یک عمل نمادین و به واقع بی معناست و بیشتر به شوخی های مضحک شبیه است. چنین تلاش هایی نه تنها تأثیری بر واقعیت های تاریخی و هویتی این اسم نخواهد داشت، بلکه ضعف و ناتوانی افرادی را که به این موضوع می پردازند نشان می دهد.
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اتحاد ملی ایرانیان در حفاظت از هویت تاریخی کشور، خاطرنشان کرد: ملت سرافراز ایران اسلامی امروز بیش از هر زمان دیگری به صورت یکپارچه و با صدایی قاطع در برابر تهدیدات ایستادگی می کند و خلیج فارس نیز به عنوان نقطه ای استراتژیک و کانون اصلی سیاست های منطقه ای ایران همچنان برجای خواهد ماند.
همتی اشاره کرد که خلیج فارس نماد فرهنگ، تمدن و قدرت جمهوری اسلامی ایران است و این نام و سرمایه بی نظیر به طور مستمر در تاریخ جهان خواهد درخشید.
این نماینده مجلس همچنین تأکید کرد که ملت ایران به لحاظ تاریخی مستحکم خود، اجازه نخواهد داد تا هویت خلیج فارس تحت تأثیر قرار گیرد.
وی ادامه داد که این منطقه همچنان به عنوان محور اقتصادی، سیاسی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران شناخته خواهد شد و نقش کلیدی خود را در آینده منطقه و جهان ایفا خواهد کرد.
۳۱۲۲۱۱
