جمعه 15 آبان 1405

وضعیت آب و هوا، امروز ۱ دی ۱۴۰۱ / بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور


رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور و وزش باد شدید خبر داد.

صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز (۱ دی) با فعالیت سامانه بارشی در غرب، جنوب غرب و ارتفاعات زاگرس مرکزی افزایش ابر، رگبار باران، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: جمعه (۲ دی) در جنوب غرب، غرب، بخش‌هایی از جنوب و دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی و شنبه (۳ دی) در بیشتر مناطق کشور بجز جنوب شرق هرمزگان و بخش‌هایی از شمال غرب کشور بارش پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا طی این مدت در مناطق جنوبی و گرمسیر رگبار و رعد و برق و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف رخ می‌دهد.

وی افزود: یکشنبه (۴ دی) در بخش‌هایی از شمال شرق و ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش پیش‌بینی می‌شود. دوشنبه (۵ دی) در غالب نقاط کشور جوی پایدار انتظار می‌رود.

ضیاییان گفت: پنجشنبه در ایلام و شمال خوزستان، جمعه در خوزستان، ایلام، لرستان، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب و جنوب اصفهان، بوشهر و نیمه‌شمالی و غربی فارس و شنبه در ایلام، لرستان، خوزستان، بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و جنوب و غرب اصفهان بارش از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود.

وی ادامه داد: امروز (۱ دی) در نوار شرقی، جمعه (۲ دی) در بخش‌هایی از جنوب غرب و شرق و شنبه (۳ دی) در جنوب غرب و بخش‌هایی از مرکز و جنوب کشور وزش باد نسبتا شدید تا شدید پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان گفت: پنجشنبه و جمعه شمال و مرکز خلیج فارس و شنبه خلیج فارس و تنگه هرمز مواج و متلاطم است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲ دی ) کمی ابری تا نیمه‌ابری همراه با غبار محلی و گاهی وزش باد ملایم با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۰ و روز شنبه ( ۳ دی‌ ) ابری و غبار صبحگاهی و وزش باد ملایم با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا( ۱ و ۲ دی) بندرعباس با دمای ۲۷ درجه سانتیگراد گرمترین و بیرجند با دمای ۶- درجه سردترین مرکز استان کشور است.



منبع

آخرین اخبار

نماینده عراقی: عراق بیش از ایران از بسته شدن مرز متضرر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، الساعدی در گفت وگو با شبکه...

پست‌بانک ایران؛ پیشران حمایت از معیشت مردم و توسعه پایدار شهری و روستایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی...

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

روش های تبلیغ کسب و کار برای افزایش فروش و رشد برند

شما محصولات عالی دارید، اما مشتریان هنوز نام...

سندرز: دموکرات‌ها بودجه جنگ علیه ایران را قطع می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی متمایل...

پیام اردوغان پس از انتخابات آمریکا؛ منطقه باید به صلح برسد

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز...

از دامداری‌ها تا خانه‌ها؛ گسترش انگل مرگبار به سگ‌ها و گربه‌های آمریکایی

کرم‌های انگلی موسوم به «مگس پیچ‌خور» با شناسایی موارد...

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

راز قتل آتنا ۱۴ ساله

به گزارش آفتاب نیوز، ناپدیدشدن یک...

بلاتکلیفی ایران در مقررات‌گذاری ارزهای دیجیتال باوجود رتبه ششم مصرف!

یک تحلیلگر اقتصادی با تأکید بر اینکه توسعه اقتصاد...

از دیتاسنتر تا پردیس محاسباتی؛ ترفند جدید اوپن‌ای‌آی برای جلب رضایت مردم

شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) در تلاش است با تغییر نام...

استفاده بیش از حد از هوش مصنوعی چه بلایی سر قدرت تفکر انسان می‌آورد؟

هوش مصنوعی انجام بسیاری از وظایف روزمره را سریع‌تر...

قیمت کارت گرافیک از کنترل خارج شد؛ جهش ۳۵ درصدی در تنها سه ماه

قیمت کارت‌های گرافیک در سه ماه گذشته ۳۵ درصد...

رشد نرم قیمت گوشی‌ها

دنیای اقتصاد: از هر ۱۲ گوشی ثبت‌شده در...

پیشنهاد جدید برای علیرضا منصوریان/ مقصد بعدی سرمربی ایرانی الطلبه مشخص شد؟

علیرضا منصوریان دومین فصل حضورش در فوتبال عراق را...

الشرع و بن سلمان در ریاض دیدار کردند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  ایرنا:...

تبلیغات متنی