سه‌شنبه 16 تیر 1405

مسیر وقوع تا شناسایی و دستگیری قاتل مرحومه الهه حسین‌نژاد به صورت گام به گام

سخنگوی فراجا با ارائه یادداشتی، از چالش‌ها و اقدامات پلیس در روزهای دشوار برای شناسایی و دستگیری قاتل مرحومه الهه حسین‌نژاد پرده برداشت.

به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار منتظرالمهدی در یادداشتی عنوان کرد:

ابتدا به عنوان سخنگوی پلیس و همچنین یک پدر، خود را موظف می‌دانم که به خانواده محترم مرحومه الهه حسین‌نژاد و تمامی زنان و دختران شریف کشورمان ایران تسلیت عرض کرده و همدردی خود را ابراز کنم؛ امیدوارم که شناسایی و دستگیری قاتل، توانسته باشد بخشی از آلام و ناراحتی‌های این خانواده محترم را تسکین بخشد.

فقدان الهه، دختری که همواره مسئولیت‌پذیر و پرتلاش بود، تنها آسیب شخصی نیست بلکه لطمه‌ای به کل جامعه ایران به شمار می‌آید؛ پلیس همواره در این روزهای سخت در کنار خانواده حسین‌نژاد قرار داشته و همدلی و حمایت ما نشان‌دهنده همبستگی و پایبندی ما به برقرار ساختن نظم، امنیت و آرامش است.

برای روشنگری و شفافیت موضوع و با توجه به انتشار اخبار و گمانه‌زنی‌های مختلف از سوی برخی افراد غیرمتخصص و غیرمرتبط با پرونده، بر خود لازم می‌دانم گزارشی از اقدامات پلیس ارائه کنم.

پس از گزارش مفقودی مرحومه الهه حسین‌نژاد، سردار رادان با تاکید بر اینکه “فکر کنید الهه دختر خود من است و تمام تلاش خود را برای یافتن او به کار گیرید”، به من دستور دادند تا این پیام را به پلیس آگاهی منتقل کنم؛ بلافاصله تیم‌های ویژه‌ای برای این مأموریت تشکیل گردید و کار همزمان در دو استان ادامه یافت. عملیات ردیابی از اسلامشهر به محل کار و برعکس آغاز شد و آخرین نقطه‌ای که دسترسی به آن قطع شده بود، شناسایی شد، اما از این مرحله به بعد هیچ نشانه‌ای موجود نبود!! با تمرکز و دقت، حدود ۴۷۰۰ خودرو و پلاک تحت بررسی قرار گرفت و در همین زمان ده‌ها اقدام اطلاعاتی و پلیسی دیگر نیز صورت گرفت.

کارآگاهان پلیس آگاهی تهران به مدت ۴ روز شبانه‌روز، مستمر و بی‌وقفه بر زوایای پنهان پرونده تأکید داشتند و تمامی احتمالات حتی ضعیف را مورد بررسی قرار دادند تا در نهایت به یاری خدا، مظنون اصلی شناسایی و پیکر مرحومه کشف شد. (قاتل با آگاهی از فضای مجازی و حساس بودن موضوع، تمامی سرنخ‌های ارتباطی را پاک کرده و پنهان کرده بود!).

این‌جا لازم می‌دانم از همه نهادها از جمله بانک مرکزی و … که در روند حل پرونده موثر بودند، قدردانی کنم.

پس از کشف هویت و اعترافات قاتل، مسائلی درباره نقش شرکت اسنپ مطرح شد که به سرعت مدیرعامل این شرکت به پلیس اماکن فراجا احضار گردید و توضیحات لازم ارائه شد و بر اساس بررسی سوابق، وضعیت زیر اعلام می‌شود:

مرحومه الهه حسین نژاد هیچ نامشخصی از این ناوگان درخواست خودرو نکرده و از ابتدا تا انتها از چندین خودرو به صورت دربست استفاده کرده است.

در اینجا یادآوری می‌کنم: بر اساس قانون، شرکت‌های کسب و کارهای مجازی و خودروهای اینترنتی موظف هستند برای فعالیت رانندگان از پلیس استعلام بگیرند؛ شرکت اسنپ در سال ۱۳۹۹ برای شروع کار مرحومه، استعلامی انجام داده که در آن زمان هیچگونه جرم محکومیتی برای او ثبت نشده بود.

باید ذکر کرد، پلیس تنها نسبت به استعلامات در خصوص ارتکاب جرایم درجه ۱ تا ۳ به عنوان جرایم مؤثر کیفری پاسخ می‌دهد و تمام مسئولیت به کارگیری و نظارت بر رانندگان بر عهده شرکت‌های پذیرنده می‌باشد؛ بر اساس تفاهم‌نامه میان پلیس و این شرکت‌ها، مقرر گردید که هر ۶ ماه یک‌بار، از پلیس استعلام مجدد صورت گیرد.

تمامی توصیه‌های ضروری پلیسی دوباره به اتحادیه‌های مرتبط اعلام شده و مقرر گردید که در اولین فرصت نسبت به برطرف کردن خلأهای موجود و همچنین نسبت به احراز هویت بیومتریک معتبر رانندگان اقدام نمایند.

در حال حاضر، بیش از ۱۵ میلیون راننده در این عرصه شغلی در شرکت‌ها فعالیت می‌کنند و جای تقدیر از تمامی رانندگان صادق و درستکار وجود دارد. پیشنهاد فراجا به اتحادیه شرکت‌ها و ناوگان خودروهای اینترنتی در کنار انجام استعلام‌های منظم از پلیس قبل از به کارگیری رانندگان، بررسی وضعیت روانشناختی آنان نیز می‌باشد تا ابعاد روحی و روانی افراد مشخص گردد.

در این زمینه، سازمان روانشناسی کشور و حتی خود پلیس آمادگی همکاری برای انجام معاینات روانشناسی افراد را در مراکز مشاوره فراجا در سراسر کشور دارد.

خانواده مرحومه الهه حسین نژاد نیز از کارآگاهان پرونده و همکاران پرتلاشم در پلیس آگاهی تهران بزرگ قدردانی نموده و اطمینان می‌دهم که پیگیری‌های قضائی برای مجازات این قاتل بی‌رحم ادامه خواهد داشت.

لازم به ذکر است که در همین هفته گذشته و در حالی که توجه عمومی به پرونده مرحومه حسین‌نژاد معطوف شده بود، ۴ مورد آدم‌ربایی و فقدان افراد زن در شهرهای خاش، کرمان، بهارستان و اسلامشهر نیز روی داد که خوشبختانه تمامی این افراد آزاد و دستگیری گروگانگیران صورت گرفت. شکر خدا، طی تلاش عزیزانمان، دو دختر بچه تکواندوکار هم به زودی پیدا شده و به آغوش خانواده برمی‌گردند.

فرمانده کل انتظامی همچنین از تلاش‌های بی‌وقفه مأموران و کارآگاهان پرونده قتل الهه حسین نژاد تشکر کرده و آنان را مورد تقدیر و تشویق قرار داد.

آخرین اخبار

۳ تفنگدار مدرن در فاصله ۳ گل تا رکورد ۳ افسانه که از سومی، ۵۶ سال می‌گذرد!

 بدترین چیز برای کسانی که شغلشان ثبت آمارها در...

ادعای مقام آمریکایی: حمله ایران به دو کشتی در تنگه هرمز

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اکسیوس...

کشفی جدید، راه را برای رایانه‌های کوانتومی در حد و اندازهٔ یک سکه هموار کرده است

به‌مدت دهه‌ها، مگنون‌ها پتانسیل عظیمی برای فناوری‌های کوانتومی از...

کلوب| مدیران پرسپولیس از تارتار، یحیی می‌سازند یا هاشمیان؟

 مهدی تارتار سالها در تیم‌های مختلف مربیگری کرده و...

تعطیلی دیالی به دلیل مراسم تشییع رهبر شهید ایران در عراق

بر اساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از...

رهبر شهید انقلاب چند فرزند داشتند؟

خبرآنلاین - زندگی مشترک آیت‌الله شهید سیدعلی خامنه‌ای و...

خبر مهم برای سرپرستان خانوار / اعتبار کالابرگ تیرماه تا چه زمانی قابل استفاده است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یعقوب اندایش معاون رفاه و...

فیدان: روابط اردوغان و ترامپ می‌تواند به کاهش تنش‌ها در ناتو کمک کند

به گزارش خبرآنلاین، این روزنامه روز دوشنبه گزارش داد...

فولاد به پرسپولیس پاسخ منفی داد؛ این دو بازیکن قابل فروش نیستند

باشگاه فولاد خوزستان در شرایطی که فعالیت‌های نقل‌وانتقالاتی خود...

پیش‌بینی جدید از بازار مسکن / قیمت مسکن در ماه‌های آینده به کدام سمت می‌رود؟

به گزارش خبرآنلاین، کیانوش گودرزی، رئیس اتحادیه مشاوران املاک، با اشاره...

چین آزمایش یک موشک استراتژیک را در آب‌های اقیانوس آرام انجام داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وانگ شومینگ، سخنگوی نیروی دریایی...

بزرگ‌ترین کارخانه عمر دوم باتری خودروهای برقی افتتاح شد؛ انقلابی در ذخیره‌سازی انرژی

با افزایش تعداد خودروهای برقی، میلیون‌ها باتری در سال‌های...

پایان پاکسازی فضای بیرونی مصلی در شب گذشته

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران از پایان عملیات...

حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ ۲ نفر به شهادت رسیدند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

میراث فکری رهبر شهید برای اقتدار علمی کشور/ مرور مهمترین کلیدواژه‌ها

خبرگزاری مهر – گروه دانشگاه و فناوری؛ رهبر شهید...

آغاز مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم تشییع پیکر مطهر مجاهد...

تبلیغات متنی