پاسخی قاطع به این جنایت الزامی است تا متجاوزان را تنبیه کرده و اقدامات احمقانه دشمن را متوقف سازد

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا

به نقل از ایلنا و از سوی روابط عمومی ارتش، حجت الاسلام والمسلمین علی سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا، به دنبال حمله اخیر اسرائیل به تهران و چند استان دیگر ایران، پیامی را منتشر کرد.

متن پیام به این ترتیب است:

بسم الله قاصم الجبارین

رژیم خائن، تجاوزگر و تروریستی صهیونی در بامداد روز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴، با حمله به مناطق مسکونی و چند مرکز نظامی و فناورانه، موجب شهادت جمعی از شهروندان غیرنظامی و تعدادی از فرماندهان و دانشمندان کشورمان شد که این عمل، نقض بارز حاکمیت و امنیت ملی کشور به شمار می‌آید.

اگرچه باند مافیایی حاکم بر رژیم صهیونی این جنایت را با کج‌فهمی و به امید بازسازی شکست‌های مکرر خود و فرار از بحران موجود انجام داده‌اند، اما بدون شک این اقدام، زمینه‌ساز پاسخ سختی خواهد شد که ایران اسلامی مدت‌هاست در انتظار آن بوده است.

پاسخ قاطع و سنگین به این عمل نه تنها حق مسلم ماست، بلکه ضرورتاً برای تنبیه متجاوز و متوقف ساختن شرارت‌ها و ماجراجویی‌های احمقانه دشمن ضروری به نظر می‌رسد.

با عرض تسلیت به خانواده‌های ارجمند شهیدان این حمله پلید و تبریک به ارواح ملکوتی فرماندهان شهید که به جمع شهیدان انقلاب، دفاع مقدس و مقاومت اسلامی پیوسته‌اند، اعلام می‌داریم که ادامه راه نورانی این مجاهدان بزرگ و انتقام خون پاکشان توسط همرزمان قهرمان‌شان در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، افتخار همیشگی و قطعی ما خواهد بود.

دشمن جنایتکار باید بداند که توهم و خوشی ناشی از این ددمنشی ذاتی‌اش، پایدار نخواهد ماند و زمان انتقام و ضربات سخت و دردناک رزمندگان اسلام بر وجود پلید و نجس این رژیم جنایتکار، به زودی فرامی‌رسد.

دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا

 



/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا