جمعه 15 آبان 1405

ضرورت تقویت فعالیت‌های باستان شناسی در قزوین

سیدرضا صالحی امیری در طول سفر یک‌روزه خود به قزوین، در جلسه شورای اداری این استان با بیان نکاتی مهم تصریح کرد: استان قزوین در زمینه برخورداری از افراد برجسته و با شایستگی که در راستای خدمت به جامعه تلاش می‌کنند، همچون نماینده ولی فقیه در استان که همیشه از ایشان به خوبی یاد می‌شود، استانداری پرتلاش و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی که همواره به پیگیری مطالبات استانی مشغول هستند، قابل ستایش است.

وی ضمن اشاره به دلایل افتخار به وجود شهری مانند قزوین، اعلام کرد: نوجوانان، جوانان و اساتید دانشگاهی باید درک کنند که ما در یک منطقه جغرافیایی قرار داریم که از دوران مادها تا قاجار نشانه‌هایی از تمدن های تاریخی در خود دارد که بسیاری از آنان در قزوین به چشم می‌خورد، به نوعی این شهر همچون خورشیدی پرنور است که هم روشنی می‌بخشید و هم گرما را انتشار می‌دهد.

این مقام مسئول قزوین را سرزمینی با راز و رمزهای بسیار ارزیابی کرده و تأکید کرد: باید تلاشی مضاعف صورت گیرد تا تصویری واقعی از تمدن این سرزمین به جهانیان ارائه شود، آنچه تا به حال در این سرزمین کشف شده تنها بخش کوچکی از شگفتی‌های آن است. به عنوان مثال، بانویی شجاع به نام چوبک وجود دارد که با تمام وابستگی‌هایش به منطقه الموت، برای ثبت جهانی قلعه الموت تلاشی فزاینده انجام داده است.

صالحی امیری خاطرنشان کرد: اگر امروز صحبت از مهاجرت میلیون‌ها ایرانی به کشورهای دیگر به میان می‌آید، به این علت است که نتوانسته‌ایم تمدن خود را به درستی معرفی نماییم؛ ما باید هویت ایرانی و اسلامی‌امان را به جوانان بشناسانیم و آموزش و پرورش نیز باید اردوهای تاریخی و گردشگری را در راستای تقویت این امر راه‌اندازی کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ما در خط جغرافیایی قرار داریم که رژیم صهیونیستی در جنگ با غرب و ناتو است، هرچند که جامعه ما از گرانی‌ها و برخی ناکارآمدی‌ها ناراضی است، اما همین مردم با اعتقاد به امام راحل و رهبری وقتی در برابر جنایت‌های وحشیانه رژیم کودک‌کش اسرائیل قرار می‌گیرند، در کنار یکدیگر برای دفاع از کشور و خاک خود و بدون توجه به هر گرایش و عقیده‌ای، به‌طور قاطع ایستادگی می‌کنند.

به گفته وی، مردم کشور ما تحت هر شرایطی از انقلاب، نظام و رهبری دفاع می‌کنند و مقاومت جامعه اسلامی ما بر اساس عقلانیت شکل می‌گیرد نه احساسات. بنابراین دولت چهاردهم نیز تمام تلاش خود را برای جلب رضایت مردم به کار گرفته است.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در خصوص تهاجم اخیر رژیم صهیونیستی به خاک کشور گفت: جز در ۲۴ ساعت اول حمله، بلافاصله ۸۰۰ هزار تن کالای اساسی مردم از بنادر به نقاط مختلف کشور ارسال شد و مصرف روزانه بنزین نیز از ۱۳۰ میلیون به ۲۰۰ میلیون لیتر افزایش یافت.

وی همچنین بیان کرد: در حوزه میراث فرهنگی، آثار تاریخی و اشیای ارزشمند ابتدا به مخازن امن منتقل شده و برای انتقال یک شیء بزرگ، با توجه به وزن زیاد آن و عدم امکان جابجایی، اقداماتی نظیر ایمن‌سازی با کمک محافظ‌های شنی و سنگرهای امن انجام شده است.

وی همچنین به ۱۸ هزار و ۴۳ فضای اقامتی کشور اشاره کرده و خاطرنشان کرد: در طول حمله وحشیانه دشمن که ۱۲ روز به طول انجامید، صحنه‌های زیبایی از مقاومت و مهمان‌نوازی مردم ایران اسلامی را شاهد بودیم. هتل‌ها و اقامتگاه‌های بومگردی که با تخفیف‌های ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی از مسافران پذیرایی کردند و ۲۰ درصد از این مراکز اقامتی، محل‌های خود را به‌صورت رایگان در اختیار مسافران قرار دادند، در این شرایط، مردم نیز با پخت غذا به صورت رایگان به استقبال مسافران آمدند.

صالحی امیری یادآور شد: برخی استان‌ها از جمله مازندران و گیلان به ترتیب پذیرای ۶ و ۳ میلیون مسافر بودند، این امر نشان‌دهنده این است که مردم در شرایط دشوار جنگ در کنار یکدیگر ایستاده‌اند و برای ارتقاء نام ایران از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند.

فضاهای گردشگری مورد غفلت واقع شده است

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اینکه فضاهای گردشگری ما به فراموشی سپرده شده‌اند، تأکید کرد: تنها راه نجات این حوزه، جذب گردشگر و تأمین امنیت است، چرا که گردشگران به‌طور طبیعی به دنبال جذابیت هستند. در این راستا، قزوین به‌عنوان یک شهر که همه جذابیت‌های این حوزه را در خود جمع کرده است، در بخش امنیت نیز یکی از استان‌های امن کشور به‌حساب می‌آید.

آخرین اخبار

برگزاری نمایشگاه ترویج علم در دانشگاه تهران؛ فرصتی برای تجربه و تعامل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

ChatGPT Cyber عرضه شد؛ مدلی که آسیب‌پذیری اوبونتو را در دو ساعت کشف کرد

شرکت OpenAI مدل جدیدی با تمرکز بر امنیت سایبری...

پوستر پرسپولیس برای جدال امروز با فجر سپاسی +عکس

باشگاه پرسپولیس با انتشار پوستری، از دیدار امروز سرخ‌پوشان...

انتقاد رییس نظام پزشکی از تأخیر در پرداخت مطالبات حوزه سلامت

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری...

قهوه با معده خالی واقعاً مضر است؟ متخصصان به یک باور رایج پاسخ می‌دهند

نوشیدن قهوه با معده خالی موضوعی تا حدی بحث‌برانگیز...

نماینده عراقی: عراق بیش از ایران از بسته شدن مرز متضرر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، الساعدی در گفت وگو با شبکه...

مربی تیم ملی از اسپانیا برگشت

لوسادا که در فیفا دی مهرماه و از زمان...

پست‌بانک ایران؛ پیشران حمایت از معیشت مردم و توسعه پایدار شهری و روستایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی...

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

 ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای گیلان مصوب شد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور، از تصویب حدود ۴۰ هزار میلیارد...

روش های تبلیغ کسب و کار برای افزایش فروش و رشد برند

شما محصولات عالی دارید، اما مشتریان هنوز نام...

سندرز: دموکرات‌ها بودجه جنگ علیه ایران را قطع می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی متمایل...

پیام اردوغان پس از انتخابات آمریکا؛ منطقه باید به صلح برسد

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز...

از دامداری‌ها تا خانه‌ها؛ گسترش انگل مرگبار به سگ‌ها و گربه‌های آمریکایی

کرم‌های انگلی موسوم به «مگس پیچ‌خور» با شناسایی موارد...

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

تبلیغات متنی