جمعه 8 آبان 1405

دوازدهم تیر 67 تجلی تروریسم دولتی ایالات متحده

بر اساس گزارش خبرگزاری تسنیم، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی به مناسبت دوازدهم تیرماه، سالگرد حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایران‌ایر پیامی را منتشر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

ماه تیر سال 1367 تداعی‌گر یک واقعه تلخ و نماد روشن چهره واقعی نظام سلطه و استکبار جهانی است. اکنون 37 سال از آن روز سیاه می‌گذرد که ناو جنگی وینسنس به هواپیمای مسافربری 655 جمهوری اسلامی ایران حمله کرد و 290 زن، مرد و کودک بی‌گناه را به شهادت رسانید.

این جنایت هولناک که مصداق بارزی از تروریسم دولتی محسوب می‌شود، تنها یکی از حلقه‌های زنجیره طولانی اقدامات خصمانه آمریکا علیه ملت ایران بوده که آخرین نمونه آن، حمایت از حمله رژیم کودک‌کش صهیونیستی به امنیت ملی و تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان به شمار می‌آید.

از ترورهای دانشمندان هسته‌ای تا شهادت سردار سلیمانی، از تحریم‌های ظالمانه که به جان بیماران آسیب می‌زنند تا فشارهای دیپلماتیک برای انزوای ایران و… همه این‌ها اقداماتی هستند که به‌طرز فاحشی با قوانین بین‌المللی در تضاد قرار دارند و نشان‌دهنده بی‌احترامی آمریکا به حقوق ملت ایران و عزم این کشور برای ایجاد بحران‌های متعدد به منظور سد کردن مسیر پیشرفت و توسعه ماست.

«تضعیف اقتدار جمهوری اسلامی ایران در منطقه و عرصه جهانی» و «افزایش ناامیدی در دل مردم ایران» از اهداف پنهان آمریکا در چهار دهه گذشته بوده که هر بار با ایستادگی ملت ایران در دشوارترین شرایط نقش بر آب گردیده است. تحریم‌ها، ترورها، فشارهای دیپلماتیک و حتی جنگ 12 روزه با رژیم صهیونیستی، نه‌تنها ما را تسلیم نکرده، بلکه بر اراده ما برای پیشرفت و دستیابی به استقلال افزوده‌اند.

امروز، در سالگرد این فاجعه هولناک، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای پرواز از دست رفته هواپیمای جمهوری اسلامی ایران، از اقدامات بی‌رحمانه آمریکا علیه ایران ابراز انزجار کرده و بار دیگر متعهد می‌شویم که در برابر زورگویی‌های دشمنان مقاومت کنیم. ملت ایران با اتحاد و هوشیاری بر تمامی موانع فائق آمده و در مقابل مداخلات آمریکا سر تسلیم فرود نخواهد آورد. به نمایندگی از تمامی همکاران خود در وزارت راه و شهرسازی اظهار می‌دارم که مفتخریم که خدمتگزار این ملت هستیم و در هیچ مسیری برای بازگشایی پروازها در آسمان ایران و تأمین امنیت مسافران کوتاهی نخواهیم کرد.

/

آخرین اخبار

سقاب اصفهانی اعلام کرد: سیاست دولت، مازوت‌سوزی نیست/ پیش بینی سناریوهای جایگزین برای زمستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اسماعیل سقاب اصفهانی ، رئیس سازمان...

وایمو برای عرضه روبوتاکسی در ژاپن و بریتانیا به سراغ تویوتا رفت

شرکت وایمو، زیرمجموعه خودران آلفابت، اعلام کرد که از...

صاعقه در ایلام جان ۲ نفر را گرفت و ۳ نفر را مصدوم کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

فرار یا تبعید سیاسی؟ خروج فلانیو بولسونارو پس از شکست در انتخابات

شکست انتخاباتی، خانواده بولسونارو را وارد مرحله‌ای تازه از...

صدراعظم آلمان: اروپا باید رویکردهای خود را در قبال آمریکا بازنگری کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فریدریش مرتس در آخرین مقصد...

نشست سن‌پترزبورگ به مثابه راه «نجات جغرافیایی»

دنیای اقتصاد: دکتر احمد رشیدی نژاد: پژوهشگر ژئوپلیتیک...

اعتبار جدید کالابرگ فعال شده یا هنوز در انتظار استفاده است؟

در حالی که دولت از افزایش ۵۰۰ هزار تومانی...

فرهنگستان علوم ظرفیت خود را برای تحقق خیزش علمی کشور به کار می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرهنگستان علوم،...

بزرگ‌ترین سرقت تاریخ رمزارزها؛ ۶.۳ میلیارد دلار از بایننس خارج شد/ کره شمالی در مظان اتهام

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی شرکت‌های تحلیل بلاک‌چین نشان...

غیرفعال‌شدن کارت سوخت خودروهای بالای ۲۵ سال و موتورسیکلت‌های بالای ۱۰ سال تکذیب شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی...

درخواست عربستان از آمریکا درباره جنگ با ایران: به دیپلماسی فرصت دهید

به گزارش خبرآنلاین، وبگاه شبکه عبری i۲۴News گزارش داد...

دستیارهای هوش مصنوعی دولت همچنان در ابهام‌

با گذشت نزدیک به دو سال از آغاز طرح...

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

کتاب تخصصی تولید پروپیلن رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «تولید پروپیلن (PDH)، کاربرد...

اعتراف بزرگ رونالدو پس از شکست دادن مسی

به گزارش تابناک؛ فوق‌ستاره پرتغالی فوتبال دنیا، افتخار انتخابش...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

تبلیغات متنی